Fortune, и аз готвя по задължение, заради децата, особено събота и неделя /тогава правя поне 3-4 сготвени неща/. По принцип ужасно мразя да готвя, а най-мразя, когато не мога да измисля какво да сготвя
Когато порастнат децата ще се наложи да започна да готвя и направо отсега ми се реве...
Дърпа и колонките на системата за домашно кино, иска да бутне плазмата. Ужас някакъв. А преди беше такова добро дете
и май няма да успея да му направя хубава снимка. Ще дам стара
Когато порастнат децата ще се наложи да започна да готвя и направо отсега ми се реве...
Литературата я преглеждам за 15 мин, ако нещо ми хване окото, да прочета цяла книга е пълен абсурд, изобщо нямам нерви и време.
все едно аз съм го писала. Ако пък ще имате 2 деца се приготви за още по-разхвърляна.

А относно готвенето, за мен е удоволствие, но не го правя всеки ден.
Иначе обичам да готвя и не ми е особено трудно да направя нещо по-завъртяно. Просто в момента няма кой да го яде. Една пилешка супа стоя две седмици в хладилника, след като ядохме веднъж и накрая се наложи да я изхвърля, а доста вкусна излезе. Само бисквитените ми торти са по-оборотни и то защото обичам да закусвам с нещо сладко.
Иначе обичам да готвя и не ми е особено трудно да направя нещо по-завъртяно. Просто в момента няма кой да го яде. Една пилешка супа стоя две седмици в хладилника, след като ядохме веднъж и накрая се наложи да я изхвърля, а доста вкусна излезе. Само бисквитените ми торти са по-оборотни и то защото обичам да закусвам с нещо сладко.

За тези, които се чудят, има ресторанти с много хубаво меню и от манджи "за възрастни", които предполагам ще са подходящи и за 4 годишно дете. Не го мисля яденето, гладен няма да остане 

За тези, които се чудят, има ресторанти с много хубаво меню и от манджи "за възрастни", които предполагам ще са подходящи и за 4 годишно дете. Не го мисля яденето, гладен няма да остане
/. Та така, май по всички параграфи съм съм си прецакана, поне докато съм тук.
А що се отнася до БГ, да и аз съм се хранила доста време така, както описваш, но и това е до време да знаеш... затова се чудя просто понякога, мрънкам и така...

Препоръчани теми