Ноември-нека бъде слънчев и щастлив!

• 8 557
  • 171
  •   1
Отговори
# 105
Страхотни новини,стискаме палци.Мила всичко ще е наред този път, лека бременност ти желая от сърце!

# 106
Elisalou,честито!Да мине леко и безпроблемно цялата бременност и да се гушкате на финал! Praynig
Вчера поръчахме тортите-една с мечо Пух, една с Мики Маус и една с Барби WhistlingКупих и парти артикули и разбира се специално комплектче дрехи за празника.
Нашата кака също е рожденничка в неделя !Макар ,че сме големи и при нас едната торта е на мики маус!Само да са ни живи и здрави ! Praynig

# 107
Охо, Пашик значи и ти си имаш скорпионка вкъщи Laughing
Цвети май ще е болна за празника си, такава силна хрема, кашлица. Дано успея да закрепя и май всичко е заради кътниците. Голям зор докато пробият горните и пак така беше, а сега я мъчат пък долните Tired

# 108
Момичета и аз да се отбия да ви видя как сте...при мен всичко си е по старо му.Е надявам се и вие да сте добре и скоро да има добри новини.
elisalou как си?

# 109
  • Варна
Аз треперя този месец от очакване-станало ли е нещо, не е ли станало? Винаги ми е било странно това, има овулация, правим опити по това време, а пък не става бебето. хъъъммм Simple Smile Стискайте палци

# 110
Сис не го мисли  Stop наистина е мноооооогоооо трудно,но точно тогава става.Успех все пак дано коледа да ни зарадва всички! Praynig

# 111
                      Честит рожден ден Силви (silviayo )!
  Бъди жива и здрава! Пожелавам ти всичко най-най добро от сърце Hug те !

# 112

От сърце за рожденничката!  Hug

# 113
  • Варна
Честит Рожден Ден Силви, много здраве и щастие ти желая, винаги да гледаш от хубавата страна на нещата, и много вяра  Hug Приятно изкарване на празника, нека днешния ден ти носи само хубави емоции и позитивни мисли Hug

# 114
Честит Рожден Ден,Силвинце! Жива и здрава да си и дай Боже само щастливи събития и емоции да застигат теб и семейството ти! Хубав празник, миличка!  bouquet  bouquet  bouquet

# 115
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!
  МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ,И МНОГО ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ!  bouquet[/
size]

# 116
 Честит Рожден Ден,Силве!Да си здрава,щастлива и много,много обичана! newsm59
Сиси,стискам ти палчета и се моля всяка една от нас скоро да се похвали със сбъдната мечта! fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover
jarence    Hug,благодаря,че питаш-доста лошо взе да ми става напоследък,но съм готова да изтърпя всичко в името на най-ценното богатство,в чието очакване съм! Praynig
Прегъдки и усмихнат ден за всички! Hug Hug Hug

# 117
Силве, жива и здрава бъди! Всеки ден откривай живота през очите на Дени!   bouquet

# 118
  • на дъното
Благодаря ви много мили момичета! Hug Hugизвинявам се на бременнилките Wink

# 119
  • Варна
Честит рожден ден и от мен, Силве! Много здраве, щастие и късмет ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт