Ноември-нека бъде слънчев и щастлив!

• 8 561
  • 171
  •   1
Отговори
# 90
Марго, да ти е жив и здрав мъжът и само на ръце да те носи!  bouquet

elisalou , всичко ще бъде наред! Чакаме хубави новини в сряда! Hug

# 91
  • Варна
Гледам, гледам и не виждам новината, та да взема да я споделя - Beru6ka е станала мама на малка госпожица Ивета на 11 ноември. Да й е жива и здрава, много съвместно щастие им желая!  bouquet

Исе, да ти е жив и здрав мъжът! Да си хапва салатки с кеф и скоро да забрави за хапчетата!   bouquet

# 92
  • Варна
Исе, Марго, да са ви живи и здрави мъжете  Hug
Jarence, следващият път мила   Hug
Еlisalou от сега съм стиснала палци и на краката и на ръцете-всичко ще е наред  Hug

Да е жива и здрава дъщеричката на Берушка, много се радвам  Grinning

# 93
 Благодаря ви ,мили момичета newsm20  mrstraetz-разбира се,че ще пиша утре и се моля да са добри новините! Praynig Praynig Praynig

# 94
Eли,новините естествено ,че ще са добри! След този преглед ще бъдеш по спокойна ,а и друго си е доктор да ти каже как да се глезиш Laughing

# 95
 Здравейте,мили момичета!Да дам отчет-днес нашата първа среща с Бебо беше уникална,изпълнена с много вълнение и сълзи!И така,ние сме добре,отговаряме си на седмиците,сърцето се видя и се чу и това ме довърши тотално!   Kissing Heart  Имам и първата снимка!Не мога да си намеря място от щастие, newsm44дори това,че чакахме почти 2 часа,няма значение,при тези новини!И едно от най-важните неща-Слава Богу е едноплодна бременност и за сега всичко се развива нормално и няма нужда да съм на легло!Каква ирония,миналата година по това време бях безкрайно щастлива,че ще си имаме близнаци,а днес се молех да е едно бебче!
 На всички приятна вечер,аз отивам да подремна,че тази нощ не успях да мигна от вълнение и притеснения!
А на всички вас пожелавам от цялото си сърце скоро да изпитате това чувство!  Praynig Praynig Hug Hug Peace Peace  

# 96
Поздравления, мила! Дано си така щастлива до края, а живот и здраве догодина - една прекрасна и горда майка!  Hug

# 97
  • на дъното
elisalou smile3501 много ме развълнува поста ти.Радвам се за теб и бебо. Hug

# 98
  • Варна
 newsm44 newsm44 newsm44  elisalou, много се радвам  Hug

# 99
 smile3501 Радвам се за добрите новини! HugЛеко бременеене и на финала ти пожелавам жив и здрав бебок  bouquet

# 100
Благодаря Ви,мили момичета!Без вас нямаше да се справя- всяка една от вас има своето място завинаги в  сърцето ми! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 101
elisalou  Миличка,браво все така да е до края на бремеността та и след това!Мнпгп се радвам за теб наистина. Hug

# 102
elisalou,влязох да прочета отчета ти и се зарадвах много. От тук нататък всяка от срещите ви с бебчо ще е по-вълнуваща, ще гледаш как расте в тебе.....бравооооо!
Вчера поръчахме тортите-една с мечо Пух, една с Мики Маус и една с Барби WhistlingКупих и парти артикули и разбира се специално комплектче дрехи за празника.

# 103
elisalou, прекрасна новина! А и звучиш така щастлива!  Hug Радвам се за теб много!

Таленце, не остана до голямото събитие, а? Wink

# 104
  • Варна
Еlisalou радвам се на хубавите новини! Лека и безпроблемна бременности и живо и здраво бебче догодина!

Общи условия

Активация на акаунт