Ноември-нека бъде слънчев и щастлив!

• 8 555
  • 171
  •   1
Отговори
# 75
  • Добрич
Исе, не си го слагай на сърцето! Лудите не знаят какво правят! Гледай и мисли позитивно! Лека вечер и на теб!

# 76
Мила, ise, аз също съм станала много страхлива и напълно разбирам как се чувстваш!
Но имай предвид, че човека, който го е написал носи отговорността си пред Бог! Нека той отговаря някой ден за грозните си думи!  Hug

# 77
Хей милички как сте?На мен ми дойде след 3 дневно закъснение..нали си мислех-абе направо си бях сигурна,че този месец е станало чудото,но уви явно ще е друг месец!Исе не им се давай на теа изроди!Всичко се връща-запомни.Е надявам се всички да сте добре .... Hug за всички.

# 78
Исе, разбираемо е въпросното съобщение да породи такива емоции у теб, но не мисля, че може да е магия или нещо подобно. По-скоро глупава проява на извратено скучаещо подобие на човек.

Яренце, съжалявам, че не е този месец. Всички тук познаваме това разочарование.Силно стискам палци другият да е твоят! Peace

# 79
Добро утро,
хайде една виртуална почерпка от нас,защото милото ми мъжле днес остарява Grinning с още една годинка

Благодаря ви за подкрепата Hug,старая се да не мисля глупости,но.....................трудно е.

jarence,другият път ще се получи,ще видиш Hug Peace

# 80
Да ти е жив и здрав мъжът!  bouquet И вие да сте живи и здрави покрай него! И дано най-сетне се сложи край на вашите ядове. Praynig Хубав празник!

# 81
  • Варна
Исе не си слагай на сърце простотията на хора, които дори не познаваш. Важното е да сте здрави. Да ти е честит и рожденика! Много да те слуша и да те обича.
И моят мъж също днес има рожден ден и затова и аз ви черпя за негово здраве!

# 82
Исе, жив и здрав да ти бъде мъжът! Много да те слуша, даже и днес!  Hug  bouquet
Марго, жив и здрав да бъде и твоят другар!   bouquet
Съобщението, че е от изрод, няма съмнение. Съветвам те да редактираш малко харесваните страници, не знам дали профилът ти там е видим и от не-приятелите  Rolling Eyes (от страниците някой може да си е направил извадка за пускане на тъпни) Peace

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 11:59 от рони

# 83
Исе,Марго да са ви живи и здрави мъжете и мнооогоооо да ви радват!  bouquet

# 84
Исе,Марго-да са ви живи и здрави и много да ви обичат половинките!  bouquet
jarence ,прегръдки и за теб,мила!Сигурна сън ,че ще е съвсем скоро и ти го пожелавам от цялото си сърце! Heart Eyes
Исе,опитай се да го игнорираш,макар че знам че е изкючително трудно!Ти си по -силна от това! Hug
И аз да се отчета-от няколко дни започна да ми става много лошо,особено вечер е непоносимо,но съм в състопние да изтърпя всичко в името на Нашата мечта! Peace
В сряда съм на преглед,защото съм в групата на рисковите бременности и се надявам да ни зарадват с добри новини! Praynig
Приятна и спокойна вечер и успешна седмица на всички! Hug

# 85
elisalou -Всичко ще бъде наред!Важното е ти да си добре сега,а ако си и бебо ще е Simple Smile.
 Wink

# 86
Исе, честито на рожденника ти! Да ти е жив, здрав най-вече!  bouquet
А относно изрода-хора всякакви, луди всякакви. Не се стряскай, не си заслужава!
Марго, хайде честито на твоята половинка! Много повече радостни поводи да имате и разбира се все така да те обичка!  bouquet
elisalou, разбира се всичко се търпи за осъществяване на мечтата и в сряда отчетче задължителнооооо Peace
jarence, а защо пък не коледната приказка да е твоята сбъдната мечта Wink
А аз утре ще ходя да поръчвам тортите за рдто, оказа се че ще ни трябват общо три на брой, една за яслата, една за вкъщи и още една за партито в другата й баба(свекито). Та ще има три партита Crazy И имаме развитие по въпроса с местенето в друга ясла. Трябва само да си направим нови изследвания и ни приемат Laughing
Лека вечер!

# 87
Исе,Марго, много здраве и късмет на мъжлетата!Да ви радват и естествено  да слушат Grinning

jarence, Hugгоре главата   Peace

elisalou Hug ти си борбена майчица и съм сигурна ,че ще се справиш с всички неразположения . fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 88
ИСЕ , МАРГО
да са ви живи и здрави мъжете и много да ви слушат Simple Smile
ИСЕ не мисли за този нещастник  Sickе...И изрода.
jarence,другия месец миличка ще стане  Hug.
elisalou, и на мен тази бременност ми е тежка ,от всичко си разбрах ,главоболие ,гадене до 3 месец,депресия ,каквото се сетиш ,но няма как нали си ги искаме ще се търпи. :Lil:

# 89
Исе, да ти е жив и много здрав съпруга! Желая му успехи в личен и професионален план и много семейно щастие!

Общи условия

Активация на акаунт