Ноември-нека бъде слънчев и щастлив!

• 8 543
  • 171
  •   1
Отговори
# 45
                   Честит имен ден на всички,които празнуват днес!

# 46
Честит Имен Ден  на всички, празнуващи днес и от мен!  bouquet

# 47
Честит празник на всички именници.  bouquet

# 48
Честит имен ден, именници!  bouquet

# 49
Здравейте ,милички!Сърдечно ви благодаря за хубавите пожелания в октомврийската тема!  Hug Чак сега ги прочетох!
Много късмет на всички бременеещи !Дано всички гушнат живи и здрави дечица!
Ние се гледаме и щастието е пълно!Дай Боже всекиму! Praynig Praynig Praynig

# 50
 pashic,радвам се много за вас!Целуни по петичките малката Симона! Heart Eyes
TALETO ,как си мила,справи ли се с ангината? Praynig
 jarence,ти как си?Свали ли температурата?
На патерчка честито и от мен на всички празнуващи!  bouquet
Аз се занимавам с документи и болнични,но като цяло съм добре!Дано бременностите да не си приличат! Sick
Спокоен и усмихнат ден на всички! Hug

# 51
Здравейте  милички и от мен!elisalou  почти съм се оправила Hug.Днес трябваше да ми дойде,а не ми е!Имам всички признаци за бременост,но теста е отрицателен гледах  го счасове и ми се искаше да видя втората чертичка,но уви....С първата ми бременост си направих теста с закъснение 2 дена и втрората чертичка беше мнооогоооо бледа,може би е от теста този...Lady test.Ще изчакам още няколко дена ако не ми дойде и ще си направя друг тест.Вие момичета какво правите иначе?

# 52
  • на дъното
Със закъснение честитя на всички имали повод за празнуване.Да сте много здрави и щастливи  bouquet
jarence дано видиш двете чертички ако не този месец следващия  Hug
TALETO ,isepise как е положението при вас,мисля ви  Hug
Лека вечер на всички

# 53
jarence,стикам ти палци миличка!Успех на теб и всички силни ангелски майки! newsm51

# 54
 hug и  love001 за всички...
Дано наистина този месец да е стаало чудото.

# 55
hug и  love001 за всички...
Дано наистина този месец да е стаало чудото.

Ще е! Hug

# 56
 StopДобре съм вече, даже и на работа ходя, милички. Благодаря за загрижеността! Само кашлицата на Цвете ме озадачава, но засега са й чисти гърдичките, няма Т, пие сироп, храни се добре. Откъдети тази кашлица не разбирам ooooh!Намислила съм да сменяме яслата. Тази , където е сега, респективно при баба си, не ми харесва самата база. Има една съвсем наблизо до вкъщи, много е хубава, а и аз съм била там като дете, буквално ми е през два блока. Занимават ги постояно, извеждат ги навън при подходящо време... тези неща не ги правят тук където е сега. Стискайте палци да уредим малката там.
jarence, Дано!!!!
Лека вечер!

# 57
jarence, мила, стискам палци, ама така ми се иска! Дано чудото да е станало!

# 58
Ох момичета благодаря ви,вие сте единствените които знаете...немога да кажа на никой.Благодаря ви за поткрепата,направо съм истръпнала при всяко ходене до тоалетната си мисля какъв ще е резултата. Praynig се да е станало!
Лека и мека Tired

# 59
Това е най - тежкото очакване!!!
jarence, мила, стискам палци!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт