Ноември-нека бъде слънчев и щастлив!

• 8 543
  • 171
  •   1
Отговори
# 30
еlisalou, радвам се че си имам колежка и тук!  Hug
Желая ти лека и безпроблемна бременност с прекрасно бебче на финала!
Нека Бог ви закриля!

# 31
Благодаря Ви,милички,за прекрасните пожелания и милите думи! newsm51
Аз се чувствам добре,от вчера съм болнични и оправям документи и ходя по доктори!Няма нужда да ви казвам какво ми е на сърцето и как съм изпълнена с хиляди страхове,но и много надежда и вяра,че всичко ще е наред!Когато видях двете чертички плаках дълго и с глас,но мисълта за новия живот растящ в мен си обещах да съм спокойна,доколкото е възможно и много позитивна!
Чакам с нетърпение попълнения в бременлииския ни отбор! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed txtloves
Целувки и прегръдки за всички! Hug Hug Hug

# 32
Мила, elisalou , желая ти от все сърце лека бременност. Изпълни сърцето ми днес с много радост! Hug

# 33
Исе, съжалявам, че са потвърдили диагнозата. Попрочетох нещо за подаграта. Явно наистина диета му е майката.

# 34
Исе, аз имам един познат, който е с подагра познавам го от около 6 години и действително все си спазва диета и лекарства пие. А за майчето ти дано не се потвърди Praynig
Раличка, юнака-рожденик е прекрасно дете Heart Eyes
elisalou и от мен леко бременеене, всичко ще както трябва, вярвай го!

Аз съм болна с гнойна ангина и както изглежда от утре ще съм и на инжекции. Колко ми е странно аз вкъщи сама, а пък Цвете на градина. Свикнала все да е около мен като сме си у дома Crazy от високата Т психясвам.

# 35
Леле момичета и аз съм много болна вчера вдигнах 39 градуса,а нали се опасявам,че мога да съм бременна и не съм пила нищо до вчера...ох ужас е и късно вечерта си направих тест(в един часа),въпреки,че имам още-4,5 дена и естествено беше отрицателен,но ще видим на датата какво ще стане.Страното е,че от няколко дена имам болка ниско долу сякаш ще ми идва,така беше и при първата ми бременост,а гърдите са ми два номера по-големи Grinning .Дано само да не се надъхвам......
Целувки на всички

# 36
  • Варна
Elisalou лека и безпроблемна и живо и здраво бебче на финала!
На болничките пожелавам бързо оздравяване!

# 37
Elisalou,  честито и от мен! Пожелавам ти всичко да върви ок и накрая  малко, сладко, здраво бебче!

# 38
Elisalou, лека бременност и успешен финал. Много се зарадвах на лентичката ти. Въпреки, че не пиша често тук, следя темите и днес се развълнувах приятно като видях тази новина.

# 39
Ейййййй,нямах време тези дни и сега влизам и какво да прочета-имаме си нова бременнка!Честито и от мен,Elisalou  bouquet,да ти лека и безпроблемна бременността и да гушнеш здраво и пухкаво бебче на финала,много ме зарадва,сигурно и ти си в еуфория,бъди спокойна и уверена,всичко ще е наред!И да пишеш от време на време  Hug Hug Hug

# 40
Честито Hug
лека и безпроблемна бременност ,с едно красиво и здраво бебе на финала . NeWS30

# 41
 Сърдечно Ви благодаря,момичета! newsm20Разбира се ,че ще пиша-та вие сте ми като семейство и ви обичам и живея с радостите и болките на всяка от пишештите тук  мамчета! Heart Eyes
jarence ,бързо да се оправяш!  Peace
На всички пожелавам скоро сбъдване на съкровената мечта!Вярвайте,милички! Praynig
 Прегръщам Ви! Hug Hug Hug

# 42
Честита бременност и от мен!Прекрасна новина ,ще стискаме палци.Виртуално се докосваме до теб мила, да прехванем и ние когато му дойде времето де:))Вярвам че ще ни се върне добро в пъти повече от преживяното лошо,само трябва да имаме вяра и търпение!

# 43
 babydust7 babydust7 babydust7 да разпръсна от прашеца,дано е на късмет! Praynig Peace Hug

# 44

Общи условия

Активация на акаунт