Ноември-нека бъде слънчев и щастлив!

• 8 543
  • 171
  •   1
Отговори
# 15
 Здравейте и от мен!  bouquet
Присъединявам се към пожеланията за прекрасен месец ноември,много сбъднати мечти и усмивки! newsm51
На всички ,които са имали повод да празнуват тези дни - честито на патеричка,че при нас този уикенд беше доста натоварен и бях смачкана от работата  и нямах никакво време за компютъра!Прегръдки от брега на слънчевото испанско средиземноморие! Hug Peace Hug

# 16
  • гр. София
Късмет, усмивки и сбъднати мечти на всички!  love001 smile3525 Hug

# 17
На всички пожелавам един прекрасен месец,изпълнен с много радост и любов!

Ние вече сме добре и от тази седмица ходим на градина.Дано вече се спре с тези болести Praynig

Електра,голям сладур си имаш Heart Eyes Hug

# 18
Здравейте момичета и от мен.Как сте днес?Днес сънувах много странни неща и много ама много плаках(знам,че значи щастие и радост)пък ще видим.

# 19
Момичета,моля ви да стиснете по едни палци за моето майче и за мъж ми:
майка от целия този стрес е вдигнала захарта и ще ходи другата седмица на профил,а Драго най-вероятно ще се окаже,че има подагра Sad...........утре ще ходи на изследвания.
Вече ми писна от проблеми и болести Confused

# 20
  • Варна
Eлектра много хубави снимки! Рожденикът е голям сладур, да ви е жив и здрав!
Исе fingerscrossed за майка ти и мъжа ти!

# 21
  • на дъното
Хайде и аз в новата темичка.Нека има само поводи за честитки.
isepise fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover дано се разминете с тези болести Hug
elektra_86 прекрасен хубавец си имаш Hug
Хубав ден и лека вечер на всички Heart Eyes Hug

# 22
 Здравейте ,мили момичета!  bouquet
isepise,стиснати палчета и от мен!
  Момичета,минавам да ви кажа,че съм много благодарна за подкрепата и да помоля да ми пожелаете късмет,моля!Имам огромна нужда от позитивна енергия,защото съм бременна-безкарйно щастлива и също толкова уплашена и притеснена!Прегръщам ви силно!От днес съм болнични и отивам на лекар,после пак ще пиша!  bouquet
 Дано темичката да се напълни с прекрасни новини! Peace Praynig Hug

# 23
elisalou много се радва за хубавата новина всичко ще бъде наред пожелавам ти успещна и лека бременност.

# 24
  • Варна
Здравейте ,мили момичета!  bouquet
isepise,стиснати палчета и от мен!
  Момичета,минавам да ви кажа,че съм много благодарна за подкрепата и да помоля да ми пожелаете късмет,моля!Имам огромна нужда от позитивна енергия,защото съм бременна-безкарйно щастлива и също толкова уплашена и притеснена!Прегръщам ви силно!От днес съм болнични и отивам на лекар,после пак ще пиша!  bouquet
 Дано темичката да се напълни с прекрасни новини! Peace Praynig Hug

Hug Страхотно миличка, как си? Аз съм безкрайно щастлива заради теб  Hug  Този път ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД. Целувам те, много се радвам... ето това е  един страхотен ден Simple Smile
Пожелавам и на нас останалита такава радост в най-скоро време.

# 25
Раленце, колко е пораснал този мъж. Пу-пу! Радвам се, че намина да се разпишеш! Heart Eyes Липсваш.

elisalou , това е прекрасна новина. Трудно и дори невъзможно е да не се страхуваш след преживяното, но всяка бременност е за себе си. Всичко ще бъде наред, защото имаш вярата и молитвата на всички нас! Лека и безпроблемна бременност ти желая!

Исе, миличка, не знам вече какво да ти кажа. И вашите изпитания край нямат. Sad Стискам палци за добри новини и при двамата! Praynig

# 26
elisalou, Въпреки големите страхове, през които ще минеш ти пожелавам всички те да се оказват безпочвени и през лятото да си гушкаш едно живо, здраво и много пуФкаво бебенце!   bouquet Praynig
Исе, стискам палци за майчето ти. На мъжът ти му желая да устоява на гастрономически и алкохолни изкушения. Много варен ориз и сериозни диети го чакат, ако му потвърдят диагнозата. Понеже мъжете не знаят, че хубавото за корема не е хубаво като цяло, при тях се получава появата на чорбаджийски болежки.  Naughty

# 27
еlisalouHug Peace Няма по хубава новина от това да носиш, още едно сърчице близо до твоето !Много късмет и наистина безкрайно ме зарадва новината ,че ще си имате бебче! preggoДа пишеш и да се пазиш, и всичко лошо да остане зад теб! newsm17

# 28
Здравейте милички,
за съжеление диагнозата на мъж ми се подтвърди Sad...............630 му е пикочната киселина,при норма 387,но така е,то не може само мръвка да се яде...............,хич не може без месо,но сега ще се наложи,добре че поне не пие алкохол.
И ако има нещо хубаво в цялата таз работа,то е че няма проблем с бъбреците,просто сме го хванали навреме.
А при майчето още няма резултат,ще се изследва другата седмица.
Благодаря на всички ви за подкрепата Heart Eyes Hug

еlisalou,много се радвам за теб мила Hug и вярвам,че всичко ще е ОК Praynig

# 29
Немога да повярвам еlisalou,това е страхотна новина newsm44.
Стискам ти палци,недей да се притесняваш,само положителни емоциии мила....Ох много ме зарадва опищях къщата.....Пиши какво стана при докито. Дано и ние другите мами да имаме скоро EFP тестче.Дано Бог ни дари с живи и здрави дечица! Hug Hug Hug Hug ВИ всичките.

Общи условия

Активация на акаунт