Ноември-нека бъде слънчев и щастлив!

• 8 557
  • 171
  •   1
Отговори
# 150
Тале, не е ли рано още за украса? Аз винаги украсявам на Никулден а на Ивановден прибирам. Така го  знам, макар че вече и на мен ми се иска да е Коледно Grinning.А писмото написахте ли го до дядо Коледа?

# 151
Добър вечер,
Кроелка и аз така в чудо съм се видяла,аман от болести Sad
И аз го водих на хомеопат.......,но някой път не става без АБ.........,все ме е страх да не слезе на долу и затова предпочитам да му дам антибиотика.

Цитат
А писмото написахте ли го до дядо Коледа?

Ние го написахме и едно от желанията е пералня машина Crazy Mr. Green
Баща му онемя като чу Laughing

Фив,много щастие и късмет мила Hug

# 152
Ние го написахме и едно от желанията е пералня машина Crazy Mr. Green
Баща му онемя като чу Laughing
Joy Joy Joy Представих си реакцията на татито!

# 153
Да наистина ,понякога не може без антибиотик Исе ,вече толкова съм объркана ,че няма на къде повече  NeWS78.
Но факт е при нас всеки месец по 2 антибиотика и изписваха ,защото с един не ставаше ,кажи ми какво да правя ,ами това си направо ужас ,за капак след 2 АБ минахме на инжекции.
Аз просто бях длъжна да се доверя на този лекар ,това ми беше последния щанс ,и наистина от 25 юли до сега сме само на хомеопатия ,разболява се пак ,но и минава по леко .
В момента подсилваме имунитета и прибираме сливиците ,които бяха една до друга ОГРОМНИ,за това време до сега са види му раздалечени .
За елхата мисля към 4 да я украсим ,а писмото до Коледа пак тогава .
за играчките и ние сме така ,кукли ,бар бита ,колички ,не ги поглеждаме ,но игри за момчета ,много и харесват  ,си горно защото много исках второто да е момче .  newsm78 Grinning

# 154
Ми Рени рано е обаче ми се прииска и така. Коледно писмо не сме писали още, незнам не съм мислила още за това Thinking

# 155
Ми Рени рано е обаче ми се прииска и така. Коледно писмо не сме писали още, незнам не съм мислила още за това Thinking
Явно не е рано ,защото днес ми казаха че след деня на Християнското семейство можело да се украсява.

# 156
  • на дъното
Честит Рожден Ден,Нефертити!Желая ти много здраве и семейно щастие,весело изкарване Hug

# 157
  • Варна
Поздрави за Фивър и Нефертити!   bouquet

# 158
Нефче, честито порастване, миличка! Жива и здрава да си и много положителни емоции и събития в  живота ти да има! Хубав празник!  bouquet  bouquet  bouquet

# 159
# 160
Нефи ,честит празник   bouquet
бъди здрава ,щастлива ,обичана и обичаща съпруга и майка . Hug
Моля ви за едни стиснати палци за днес ,следобед съм на ФМ и си умирам от притеснение  Praynig,дано е добре Бебо .
на 13 съм на ФЕ,тези прегледи са ми много важни и съм много ,много притеснена .Тази бременност ми е много трудна ,физически не се чувствам добре ,а за психически да не говорим .
Хубав ден на всички  Hug Hug Hug

# 161
Нефче, да илядиш, голяма да порастеш, да остарееш и побелееш от хубавите неща, които предстоят пред тебе и любимите ти хора!  Heart Eyes  bouquet

# 162
  • Варна
Нефи, честит рожден ден! Да си жива, здрава и много обичана!

Kroelahai стискам палци всичко на прегледите да е наред  fingerscrossed
Честит имен ден и на всички празнуващи днес!

# 163
ЧРД Нефертити!!! Бъди жива , здрава и много щастлива с всички около теб!

Честито и на празнуващите днес!

Краси, аз немога да видя снимките на Рая ,не се отваря нещо.

# 164
 Нефертити,от сърце и душа ти пожелавам щастие,здраве,любов и късмет!
kroelahai,стинати палчета имаш от мен и на краката!Разбира се че всичко ще е наред-чакам те да се отчетеш после! Hug
krasa,страхотни сте-да сте живи и здрави!  Peace
И не на последно място искам да поздравя всички празнуващи имен ден днес!

Общи условия

Активация на акаунт