Защо кучетата са без каишки и наморник?

• 16 434
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Не те разбрах?!
Искаш да сложа д в думата намордник ли? А ти защо го пишеш така?
А познай ooooh! Whistling Laughing Laughing Laughing

Цитат
Ти ако искаш не пиши в темта. Всъщност се чудя защо изобщо пишеш, щом не ти е кеф.
Мога, пиша....тук не иде реч за кеф....доколкото схващам, а за проблем който вълнува колцина....
Кефа е другаде....но неграмотността явно е навсякъде.... ooooh! Whistling

Думата наморДник идва от думата морДа - муцуна, значи нещо, което се слага на муцуната.

Jaritta Hug , мерси, но мисля беше излишно предвид питанката на авторката....ей така съм Rolling Eyes #Crazy от въпроса и... ooooh!

Какво предлагаш да направя? Да спра да пиша изобщо във форума, защото съм неграмотна ли?
Да, не съм пускала тема никога, тази ми е първата.
Не съм го правила до сега, заради хора като теб, които правят постоянно забележки, скачат, нападат.
Знаех че ще съжалявам още когато пусках темата.
И ето - съжалих.
Извини ме.

Дано някога има тема, в която се обменят идеи за това как да се справим с кучетата и стопаните им. Явно в тази няма да бъде.

# 91
Айде, айде...без обидени муцки....направих забележка...и какво значи  - такива като мен...
Я, не се коси, пиши си.....ама понякога си взимай бележка от дадена забележка... Naughty
Бре, па мнооо тънкообидна си била Crossing Arms....ехо, тука обикновено са по дебелокожи.... ooooh! Outta Joint Laughing
Айде стига, разводнихме темата.....  Peace

ПП Имам чувството, че ще спечеля някоя номинация, ама няма да е в златно.... hahaha Joy hahaha
(Или работата стана - Надявай сА-мечтите още са безплатни Joy)

# 92
Добре де, теб точно какво те бърка, аз колко съм тънко-обидна, неграмотна и там каквато съм.
А какви са тук, мен не ме бърка.
От постове като твоя, нямам каква бележка да си взема.
Мога само да съжалявам, че темата прие този облик, не съм имала това за цел.

# 93
# 94
Ех, тия страшни пинчери, брей!  Grinning
Сори, ако не влизам в духа на темата, ама си представих нещо, което не мога да се стърпя да не споделя с вас.
Помните ли едно време имаше пазарски мрежички? От тия, разтегаемите? Значи, тъй като пинчерът е звяр безподобен, но наморДник трудно ще му се сложи, предлагам да се натъпкват в тези мрежички. Краката излизат през дупките, мрежичката се връзва отгоре като вързопче и се пуска да тича! Даже и каишка няма да трябва...Минусът е, че пак ще може да лае, но се надявам страшният им рев да не предизвика истерии сред целокупното население по улици и площадки...
Няма ли да е сладко? Тичащи разноцветни мрежички.

# 95
Ех, тия страшни пинчери, брей!  Grinning
Сори, ако не влизам в духа на темата, ама си представих нещо, което не мога да се стърпя да не споделя с вас.
Помните ли едно време имаше пазарски мрежички? От тия, разтегаемите? Значи, тъй като пинчерът е звяр безподобен, но наморДник трудно ще му се сложи, предлагам да се натъпкват в тези мрежички. Краката излизат през дупките, мрежичката се връзва отгоре като вързопче и се пуска да тича! Даже и каишка няма да трябва...Минусът е, че пак ще може да лае, но се надявам страшният им рев да не предизвика истерии сред целокупното население по улици и площадки...
Няма ли да е сладко? Тичащи разноцветни мрежички.

Представих си визуално любимите ми сърненца Heart Eyes Laughing....Поста ти ме развесели.... hahaha
Цитат
Значи, тъй като пинчерът е звяр безподобен
hahaha hahaha Heart Eyes Hug hahaha hahaha

# 96
  • Варна
Да,в този форум това се случва за жалост.Винаги по някое време идва някоя,която се мисли за старо куче - медалист,за да ти намери някакъв кусур,далеч не по темата и да се хване за него.Аз се регистрирах в форума преди 4 год,а чета може би още 2 преди това , но напълно съм се отказала да пускам теми и дори да пиша в такива.Рядко се обаждам,предпочитам да чета само и единствено заради ето такива индивиди.

# 97
Цитат
Винаги по някое време идва някоя,която се мисли за старо куче - медалист
Мерси-за "старото куче" и "медалите"-нито съм стара(по форумски), нито имам медали, ама мерси за издигането в йерархията Wink Hug ... Ще го имам предвид като благодаря за номинациите....
ПП Ох, извинете, не можах да се сдържа.... Praynig

# 98
Какво предлагаш да направя? Да спра да пиша изобщо във форума, защото съм неграмотна ли?
Не, просто си редактирай мнението и поправи заглавието. Имаш опция за редакция.

# 99
Права е авторката. Не мога да разбера защо хората с кучета (и аз имам ГОЛЯМО куче) си мислят, че всеки трябва да им търпи отвързаното куче. Нашето даже като излизаме не го пускам никога, а като гледам как мои съседи си пускат кучетата да се разхождат сами (в къщи сме), направо лошо ми става...Нашият се задоволовя само с тичане на двора, никакви градинки и паркове...

Мен лично ме е страх от чужди кучета, но не както преди аз да имам куче. Сега по-скоро знам как да подходя, но все пак са си доста злобни някои.

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 20:55 от Red Velvet

# 100
Да,в този форум това се случва за жалост.Винаги по някое време идва някоя,която се мисли за старо куче - медалист,за да ти намери някакъв кусур,далеч не по темата и да се хване за него.Аз се регистрирах в форума преди 4 год,а чета може би още 2 преди това , но напълно съм се отказала да пускам теми и дори да пиша в такива.Рядко се обаждам,предпочитам да чета само и единствено заради ето такива индивиди.

Да, това имах предвид. Аз се чувствам точно така. Чета от 6 години, пиша в отчетната от 3. Рядко пиша в други теми, в клюкарника пък никога, може би, точно заради такива потребители, които идват и "омазват" темата.

Tumba_lumba, labby ако не ви е по сърце темата, подминете я.
Другите писали по напред, благодаря ви, че се включихте!

Не, просто си редактирай мнението и поправи заглавието. Имаш опция за редакция.

Редактирах първото мнение, почти веднага, след първата забележка, заглавието съм забравила, тогава да редактирам. Сега го направих.
Както писах и по нагоре, не съм употребявала тази дума до сега, не знаех как се пише. Благодаря за поправката на Как` Сийка още във втория пост.

# 101
Как ухае на предстоящи номинации Simple Smile За всекиго ще има. И да, да, да не може само доброта.    Авторката– тук е така, или си си тургаш сичко през китката, или ти отвяват злобно.

# 102
Голямо престъпление това с "наморника"  Laughing
Като се има предвид как е написан чл.14, т. 9 в НАРЕДБА № 1 ЗА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД И ОПАЗВАНЕТО НА ОБЩИНСКИТЕ ИМОТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТОЛИЧНА ГОЛЯМА ОБЩИНА тук:
http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/-1073741288

За щастие в по-актуалната Наредба (чл.11, ал.3, т. 1) си е "намордник"  Laughing:
http://www.sofiacouncil.bg/?page=ordinance&id=103

Темата на авторката не е ли за това:
http://www.politika.bg/article?id=19234

Трябва да бъде преодоляна съпротивата относно причиняването на страдание на животните "със сърдечни проблеми" обаче.

# 103
  • София
Че този е чукундур с ротвайлера - чукундур е. Че заслужава не само глоба, ами и един десен прав заради обидните си думи, също съм съгласна. Но хайде стига сте се "справяли с кучетата и стопаните им". Фактът, че имам куче, не ме прави втора категория човек след майките с децата. Ама хич! Това, че някой има страх от кучета и си мисли, че съм му длъжна, въпреки, че добитъкът ми е вързан, също не приемам. Лекувайте си страховете. Улиците са за всички. Истерията , в която изпадат някои майки е потресаваща и дразнеща. Спазвам законите, човек съм, но това не означава, че всеки с фобия ще ме кара да се чувствам виновна за страховете му, нито че ще пресичам на другия тротоар.

Смятам, че всеки безотговорен и неспазващ законите стопанин на животно, заслужава освен жестока глоба и малко престой в пандиза. Нямам нищо против да му платя раирания хотел с парите от моите данъци.

# 104
Как ухае на предстоящи номинации Simple Smile За всекиго ще има. И да, да, да не може само доброта.    Авторката– тук е така, или си си тургаш сичко през китката, или ти отвяват злобно.

Маф Wink Hug, нали знаеш оня виц за 100-те %, цялата ръка е 100%, а до лакътя 50%....дет един питал шефа си кога ще вземат заплати и оня му казал, абе има няма на 50% и като попитали отговора бил горния....има-няма на 50%, та и с номинациите така... Whistling Joy

Общи условия

Активация на акаунт