ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 523
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ланааааааа, намали ми снимкатааааа  Praynig Praynig Praynig Praynig
За аватар ли?

# 226
  • Варна
няма снимки от пресконференцията Лана, има две три и аз очаквах повече, може би по-късно  Mr. Green

За ситуацията Кова/Хам - нямам никакво колебание, дори и 99%, камо ли 50/50  ppp - имаше настигане, изпреварване/пропускане и след това настигане и изпреварване на другите двама отпред, а Кова дори не си спомням да е настигнал и Маса след това. за ситуацията Маса/Алонсо, можеше да има съмнения, колите им на ферари бяха еднакви в настройките, за това му беше трудно на Алонсо да изпревари Маса. Това не означава, че не е можел без помощта на ръководството да изпревари, но за съжаление не го видяхме.
Според мен не им е приоритет на ферари, то си е политика при тях Mr. Green, да изопачават всичко което не е в тяхна полза, няма значение дали са прави или не, дали нарушават правило или не.
Има разлика да надхитриш, да сбъркаш и да нарушиш правилата. Аз ги виждам по този начин нещата (знам, че много съм им насъбрала и понякога дори съм субективна  Blush, но ще приема ако ме оборят) - ферари не им дреме дали нарушават правилата, защото знаят че ще си платят, ще заплашат, че ще си ходят и ще посочат с пръст, че има по-виновни от тях.
За мен другите се опитват да играят по правилата, но ако силите са равнопоставени, вече идва и надхитрянето - както беше с квала в Канада  Mr. Green примерно, както е с колата на Ред Булите и цял сезон не се разбра от къде точно им идва скоростта.
При Маковете, докато беше Рон Денис и те се опитваха да правят глупости, ама не им се получаваха много нещата. Но правеха мръсни номера.
При Рено с Фелажио (ох, забравих истинското име  Joy ooooh!), и той милия го гонеше параноята за величие и мръсни номера. за това и като се появи Пикет фемили с новинката за ГП Сингапур, почти всички повярваха за крашгейт  Mr. Green

# 227
  • София
няма снимки от пресконференцията Лана, има две три и аз очаквах повече, може би по-късно  Mr. Green

Да видях ги...нищо утре Simple Smile

За мен другите се опитват да играят по правилата

И аз живях с такова убеждение известен период, и бях фенка на МКЛ, щото си мислех, че само Ферари са измамници...

# 228
  • Варна
много съм зле  ooooh!, трябваше да търся името на Фелажио, че само Фабио Капело ми идваше на ум, и търсих в нета - намерих - Флавио Бриаторе  Joy Joy

Лана, сигурно и аз прекалявам със субективизма, не мисля, че само ферари са измамници, но има разлика в налагането и играта по правила от тях Peace.

п.п. малко по-различна гледна точка, кои са претендентите  Mr. Green

# 229
Ланааааааа, намали ми снимкатааааа  Praynig Praynig Praynig Praynig
За аватар ли?

аха метни ми я на лс

# 230
олеееее, каките и форум са си направили  ooooh! ooooh! Crazy Crazy http://f1ladies.szunyi.com/forum/index.php

е отврат е - видях снимките  Crazy, нашия пак ще се прецака в Абу Даби, щом са там корейските  Crossing Arms пък и в червено, бикове ще привлича  Mr. Green той докато бъхта по пистата  Whistling

# 231
Ето ме и мен! Не съм сигурна дали ще мога да напиша нещо особено свързано днес, но ще опитам поне да поставя началото на четиридневния ми пътепис, свързан с този така съдбовен и за феновете и за отборите във Формула 1 край на сезона! Впечатленията ми се натрупват с ефекта на снежната топка! Емоциите - също.

И така - ден първи!

След цял ден пътуване вчера, пристигаме посреднощ в Дубай, където ще спим. Гледката е внушителна още докато се снижаваме Въодушевени, но и изморени са добираме в 4 ч през нощта до рецепцията на хотела, където разбираме, че агенцията ни е подала грешна заявка за резервацията ни и тук ни очакват да пристигнем на 15-ти, а не да си тръгнем тогава За щастие ваучерът ни е издаден коректно и хората от хотела правят възможното да ни осигурят подслон. Успяват да ни намерят стая за нощта и на другия ден да ни преместят в стаята, която сме резервирали. Облегчение!

След има-няма 4 часа сън ставаме, хапваме набързо и хукваме да си вземем рента-кара и да изминем 150-те километра до пистата. Два часа по-късно, някъде около 14ч местно време, благодарение на перфектната магистрала стигаме до заветния Яс Айлънд, минаваме покрай едната страна на огромния Ферари Уърлд парк и табелите ясно указват крайната точка, към която се стремим така възторжено - пистата!

Срещаме известни заруднения в намирането на точния паркинг въпреки изобилието на персонал в специални униформи, поставени на всяко кръстовище, отбивка и светофар. Те обаче са местни и видимо все още не са съвсем наясно с организацията. Е, има време, имат още три дни да свикнат!  Laughing На въпросите ни за посоката получаваме противоречиви отговори и два пъти се завъртаме на едно и също кръстовище. Имам влудяващото чувство, че ни отговарят просто каквото им хрумне, за да се оттърват от нас и да ни поеме следващият. Спокойно! Дишай! Най-накрая попадаме на момък от постоянния персонал на Формулата, натоварен именно с упътването на хората, дошли за състезанието. Опитът има значение и минути по-късно сме на правилното място, а малко след това съм неописуемо щастлив притежател на безценно бижу, наречено пас за падока. Нямам два ритмично последователни удара на сърцето повече от час, докато вървя из тая обетована земя. Разминавам се с познати физиономии, но имам налудничавото усещане, че вървя между телевизионни екрани, на които са тези лица Постепенно обаче започвам да се овладявам. Дори се сещам, че имам 3 (три) фотоапарата в чантата си и мога да ги използвам по предназначение. Но все още изпитвам известно неудобство, което се нядявам също да превъзмогна полека.

Стратегията е проста - там, където има струпване на хора с камери, има НЯКОЙ!

А сега - по малко за всеки НЯКОЙ!   Wink

Дино е добре, видимо е спокоен - седеше си на една маса пред моторхоума на Ферари и се протягаше, докато някакви фотографи намираха това за *кадър* и щракаха като за разстрел.

Чичо Мишо също спокоен и усмихнат разговаряше по телефона с някого пред Мерцедес-къщицата.

Бътън го бяха накацали журналисти, но успях да се промъкна в навалицата и да го снимам и по-късно ще се опитам да кача снимката някъде.

Хам не можах да го засека днес, но може би утре.

Фетелчо излезе заедно с някакви други деца от моторхоума на РБ, явно гости на отбора - усмихнат, с кен със сламка в ръце, а зърнах Марк, който пък си седеше вътре, на хладно.

Лиуци, Глок, Сутил и Хълки преминаваха насам-натам, без да са много обезпокоявани.

Алонсо също премина на алеята и се скри в тяхното убежище нахилен широко. И как да не е - нали съм тук!!!  Mr. Green

Днес всички изглеждаха ведри Голямото напрежение започва утре!

При първа възможност ще разкажа още  Hug
Чао за сега!  Heart Eyes

# 232
  • КиТ
Леле Спас ти верно пътепис си дръпнала Crazy,как го взе тоя пас Whistling newsm78 издаей тука Flutter Flutter Flutter Е ти снима ли Дино доката се прозява Mr. Green Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Анели карикатурата е върха Crazy

Синеоч айде като я получеш намелена я слагай на аватар,ся не я виждам,че пак тука в библиотеката съм,ей много съм учена,а се във форума седя Blush Joy Joy Joy Joy

И форума не ми отваря Crossing Arms И той ще бъде преразгледан по-късно!

# 233
  • BG

Ааааах, Спас, жестоко, невероятно, велико!!!!!!

Пожелавам ти неповторимо  изживяване,

а ние ще се изкефим от разстояние!

Като седнеш на някоя трибунка, си мисли и за нас, че те гледаме през теуевизура!

Peace

# 234
  • Варна
Спас, аз само докато те чета  "нямам два ритмично последователни удара на сърцето"  Crazy.
Срахотно пресъздаване на атмосферата, очакваме още ма'триал  Crazy  Hug

# 235
  • София
Ще се пръсна по шевовете! Супер, не мога да коментирам, ще чакам снимки... Heart Eyes Heart Eyes
Пожелавам ти страхотно преживяване!

Синеоч, пуснах ти мейл (от ФБ го взех) , ако не си го получила, казвай!

ПП
Алонсо също премина на алеята и се скри в тяхното убежище нахилен широко. И как да не е - нали съм тук!!!  Mr. Green

Утре като го приклещиш в някой ъгъл... за снимка, му напомни кой е "виновен" за успеха му на Монца!  Joy

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 19:47 от Lana

# 236
  • София
Оооооох, това е весело клипче Дино и Нандо във Ферари World
Гледах го без звук, че да не събудя детето...ама сигурно е смешно

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 21:52 от Lana

# 237
а да ми е честита новата визия  Whistling Whistling Whistling

# 238
  • София
Да ти е честита, със здраве да си я ползваш!

# 239
  • КиТ
Оооооох, това е весело клипче Дино и Нандо във Ферари World
Гледах го без звук, че да не събудя детето...ама сигурно е смешно

Те вместо да ми тренират в болидите и на пистата ми отишли във Ферари лорд Crossing Arms Whistling Joy Joy Joy Joy Обаче влакчето кефи Спас къчи съ би и се снимай Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На мен ако ми зареди ша е добре #2gunfire #2gunfire #2gunfire Tired

Синеоч да ти е честито  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт