МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 731
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Мишела аз като бях бременна с близнаците пътувах 3 дена до Норвегия (бях 4 месец мисля че)  Нямах никакви проблеми. Ако на теб не ти пречи и се чустваш добре не мисля че ще има проблеми Simple Smile .
Аз пък свободно време все си намирам и не се чуствам толкова изморена. При мен всяка минута е организирана и си имам време за почивки Laughing За сега много рядко съм се чуствала физически изморена,камо ли психически.

Сподели някоя хитринка как става това с организацията!!!

# 136
Мишела аз като бях бременна с близнаците пътувах 3 дена до Норвегия (бях 4 месец мисля че)  Нямах никакви проблеми. Ако на теб не ти пречи и се чустваш добре не мисля че ще има проблеми Simple Smile .
Аз пък свободно време все си намирам и не се чуствам толкова изморена. При мен всяка минута е организирана и си имам време за почивки Laughing За сега много рядко съм се чуствала физически изморена,камо ли психически.

Сподели някоя хитринка как става това с организацията!!!

Присъединявам се към питането за хитринките......Славина, не си сама в терзанията ти за свършващото майчинство....То при мен има още малко време, но...от сега започвам агитацията, че не искам Сами да ходи на ясла.....

Ванче, благодаря за споделеното.....Защо така кратко, да не би да се е скъсила клавиатурата ти? Да не би някой да е закусал с клавишите от нея?

Мишела, ако няма някакви здравословни проблеми - напред към Швейцария!

Мони, 20-ти е вече близо, само 5 дни до тогава.....

Сладка, и на мен тогава ми е времето....Понякога по тази причина си лягам след 2ч. и на другия ден не ме питай как се чувствам.....

Добре дошли на новите мами! Hug

Ако някой иска да гласува за нас, ето копи - пейс от моя ФБ -
Ако ви харесва усмивката на моя Сами, моля гласувайте с Харесва ми ето тук - http://www.facebook.com/note.php?note_id=142980925749835#!/photo.php?fbid=171420489552206&set=a.171419886218933.43529.130552273639028 Ако не ви е активен бутона Харесва ми, първо харесайте профила на списание 9 месеца - http://www.facebook.com.../spisanie.9meseca
Благодаря ви от сърце!

# 137
  • София
 В момента гледам кукла, прелестен Чико, дето се смее иззад бибата си и таткото му по ТВ7. Сияят просто! Wink

# 138
Ванче, пусни линкче, плз!

Да ви се похваля, днес бях на демонстрация на отбора по роботика на Камен. Супер съм впечатлена - децата ни са станали големи и отговорни, направо неузнаваеми. Самата демонстрация беше много интересна - роботите се справяха с различни задачи и имаше много емоция, нищо, че са машинки. Утре децата заминават за състезание в Германия, стискайте им палци!

# 139
  • София
Кабо, браво на децата! Не ги ли снимате тия демонстрации, та да видим и ние нещо интересно? Wink Стискаме палци! Peace Hug

Намерих линкче към предаването, което вчера гледах съвсем случайно прецъквайки програмите - аз го хванах от средата, просто видях Драга с бебето и така - темата е за татуировките, пък те нали са по тая част. Peace http://www.tv7.bg/videoArchive/65032/

Цоци, кратка съм, 'щото нали са казали хората, че "мълчанието е злато", та го играя "златното момиче". Twisted Evil
Не успявам да се организирам тия дни и съвсем избирателно в спомените си задържам само някои части от ежедневието - как Кати ми прави пръстени от пластилин, лакира ми ноктите и всеки път като ме види сърдита, намръщена или ядосана ми се хвърля на врата с думите:"ама ти си най-добъичката мама" - и тя като баща си не ми позволява да съм друга мама, освен най-добричката, а т'ва е много, много трудна работа и нежелана от мене отговорност - много високо ми вдигат летвата. Confused
Иначе, да ви кажа кой е хита в любимите игри на Кати напоследък - да си играем "на кочина" Mr. Green Mr. Green Играта се състои в разхвърляне на всекидневната и е вдъхновена от честата употреба на тоя израз от мене като стане дума момчетата да си оправят детската стая. Blush Другият хит е бодиарта - подариха й пастели, с които се рисува върху лицето - хората се правят на клоуни, но за нея не е достатъчно и се рисува по тялото на всяко свободно местенце, което е лесно, защото по цял ден си ходи по бански (нали споменах, че играе на плаж, та за това Mr. Green).

Хайде, припкайте да събирате витамин Д по градинките, докато има слънчице и  не се заесенило сериозно! Wink Hug Хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 11:36 от maminkavania

# 140
Твойта Кати е голяма скица, голям образ...направо ще взема и аз да си пожелая едно такова момиченце - шантаво ( в най-добрия смисъл на думата) като Пипи Дългото чорапче Simple Smile Ама тая игра с плажа доста дълго време я държи, не й е омръзнала...
А тези пастели за рисуване по лицето - какви са и от къде ги взе? Търся да подаря на племенницата ми, че и тя много артистична натура го раздава Simple Smile

# 141
  • София
  Снимчица на една многодетна близнашка мама

# 142
  • София
 Снимчица на една многодетна близнашка мама

Ихааааа, ей на т'ва му се вика майсторлък или да удариш с два куршума четири заека! hahaha newsm06 twin_neutral

mishelaa, предполагам в магазините за детски играчки, книжарниците или парти магазинчетата ги има, има и боички с четки такива. Нашите са като пастели, 5 цвята, отвън изглеждат като маркери, като отвориш капачката се изваждат като червило "Face Colours" hardtmuth на Koh-i-Noor

# 143
Здравейте майчета Grinning
Имам бързо запитване. Моля никой да не ми се смее, ако обичате.Или пък се смейте Joy
Какво да се прави Embarassed
Мерито се върна преди малко от едно село и и подарили прясно яйчице от японска кокошка, едно такова мъничко и сладичко. тя сега  е решила че трябва да му помогнем да се излюпи. Сложих го в кутийка, завих го с памук. Ама дали изобщо е възможно да стане?Какво трябва да го правя, на каква температура и тн?
За съжаление съм била на село само до около 5 годишна-преди 25 години. Та дали има смисъл или няма. Верно , че е смешно, може би да питам такива неща.Ама нали знаете човек се учи докато е жив Embarassed Embarassed
Хубав ден на всички  bouquet

# 144
  • София
  Ами за да се излюпи ти трябва подходяща и постоянна температура и най-важното кокошчицата да е имала и петел наблизо, защото в противен случай няма как да се излюпи  нещо от яйцето дори да наподобиш условията на инкубатор. Което честно казано в домашни условия незнам как и дали изобщо би успяла да постигнеш за повече време, което е необходимо.

# 145
Сузи, помня от детството си, че бабите ни слагаха съндъчето с яйца за люпене под една такава голяма топлеща лампа, много стрикно го гледаха и не ни даваха изобщо да се доближаваме до всичко това, което ме кара да мисля, че упражнението по люпенето не ще да е проста работа.И да, хубаво е да се уверите дали е имали японски петел инак смисъл няма никакъв и освен да се обзаведете някой ден се експлоадирала воняща бомбичка вкъщи друго няма какво да стане.

# 146
Благодаря момичета  Grinning
Май ще го опържем милото яйцице Joy
Хубава вечер на всички и чудесен ден утре!

# 147
Мамо Сузи,
 Joy Joy предлагам размяна : японското яйчице срещу японско пиленце. Пиленцето е момиченце, но не е новоизлюпено, на около2-3 месеца е вече.
Аз съм люпила на лампа, адски трудно е и успеваемостта не е голяма, а спре ли тока за повече от час -нулева.
В инкубатор е по-лесно, но трябва да има и ЮПиеС и акомулаторна батерия. Thinking С две думи изпържи го. А виж на пролет ще имаме пак бебе-пиленца и може тогава да го "излюпиш".

# 148
 Laughing Децата ви май плачат за домашни любимци. Ама кофти наистина, ако не се излюпи... ох, мен много ме е страх от пернати животни, имам някаква фобия. Перата, клюновете, пърхането на крилцата брррррр, направо откачам.
Коледното настроение ме е обзело на макс  Mr. Green само на знам украсата колко време ще издържи с мойто диваче... Но от утре започвам курабийките и гевречетата.
Намерих боя за сладки в Карфура - не си спомням с кого говорихме за това. Не съм я изпробвала още, но смятам, че е добра Simple Smile
Хубава седмица на всички Simple Smile

# 149
  • София
Намерих боя за сладки в Карфура - не си спомням с кого говорихме за това. Не съм я изпробвала още, но смятам, че е добра Simple Smile
Хубава седмица на всички Simple Smile
ММммм супер!От кога си търся причина да отида да го видя, що за "животно" е тоя мол( в който има Карфур де).

Общи условия

Активация на акаунт