Усмихната вечер,момичета....

(редактирам се - имат момченце на 4 месеца, според линийката в подписа и
- да е живо и здраво!!!)

Най ме грабнаха снимките на подредените играчки - съвършена хармония на цветове и форми
- всяка къща заслужава подобен интериор!
Обаче аз знам на какво да припиша вината за временните си несполуки - за всичко са виновни отрицателните тестове за бременност, женските полови хормони ( липси или излишъци на такива) и коледно-новогодишните празници!

за малкото англече Капчица... ,а.. за Изпепелена и малкото й слънчице

ще разбива женски сърца.. 

за мъничката Капчица.
, как ще ги водя заедно на гимнастика. Може би това е глупава мечта.Може би нямам право.Мисля си какво бих могла да предложа на това детенце. Често финансите са недостатъчни за нас самите. Например сега ми се развали фурната и ще ми е трудно да си опека питката за Рождество.Пералнята ми едва се държи, а колата се разпада. Какво мога да дам на едно такова детенце? -Сърцето ми веднага отговаря: ОБИЧ,ДОМ, СЕМЕЙСТВО! От време на време питам моя мъж, например вчера и той не е на 100% -хайде да си вземем, но и не отхвърля това и се замисля.По скоро и той се притеснява от финансова гледна точка. А децата са съгласни.Дори понакога сами ме питат ще вземем ли такова детенце.Снощи разминавайки се в коридора в 3 сутринта го питах-моя мъж, а той ми каза: Съкровище ще ни трябва мини ван за да можем да се събираме
Когато се замисля за тези деца и почвам да плача, плача ли плача. Може би ще ви се стори глупаво всичко това.Или смешно.Може и така да е. Просто исках да споделя с вас мислите и чувствата си. Сега ще продължа да се рова в нета за още информация за приемни родители. А на всички вас пожелавам приятно посрещане на Рождествената вечер.
Пожелай си я ботушки, я парфюмче, я гривничка... (ако разрешиш малко черен хумор).Препоръчани теми