МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 30 472
  • 740
  •   1
Отговори
# 375

Усмихната вечер,момичета....

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 17:53 от Еластина

# 376
  • София
Еластина много сте хубави.
Сега търсих снимки от нашата къщичка да ви покажа, правиха я децата с тати от кашона на количката за Светли.Та къщичката не намерих , но си припомних колко малко бебенце беше Светли само преди 7 м. .Колко бързо растат децата......

# 377
  • Сандански
Момичета,благодаря за топлото посрещане!
Aila, и ти като мене!И аз съм родена на 24.12 и никога не съм си празнувала празника на деня.Но важното е че е хубава дата - били сме хубав коледен подарък за майките ни.
Сега и аз чакам моето коледно-новогодишно подаръче да се появи,а батковците вече са много нетърпеливи.

# 378
Момичета, да си спомним за  малката Капчица. Днес тя трябваше да стане на 4 годинки Flowers Rose Flowers Rose Моите съболезнования на Изпепелена!

# 379
  • София
За малкият ангел Капка.  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Ако не се лъжа Изпепелена преди време беше писала в темата ни, че чака детенце. Дано са добре и ако чете все още тук, изпращам и прегръдки и ще се радвам да пише отново!  Hug Hug Hug (редактирам се - имат момченце на 4 месеца, според линийката в подписа и  Wink - да е живо и здраво!!!)

Мерси за рецептите, момичета, ще ги запиша и ще ги пробвам!  Peace Hug

Еластина, големи сладури децата ти. Малко ми стана носталгично за родния град покрай твоите снимки - много отдавна не съм го виждала снежен. Wink Най ме грабнаха снимките на подредените играчки - съвършена хармония на цветове и форми  Joy - всяка къща заслужава подобен интериор!

Аз успях да отида на тържеството на Криси, но пропуснах това на Дани - много ми е виновно...но Кати се влоши точно в тоя ден...а вчера каква зла гад бях не е истина просто....Мъжа ми вика:"Значи съм изпуснал екшъна!", "Не, казвам, нищо не си изпуснал, един ден Господ ще ти го пусне на запис като го попиташ що ме праща в ада!"   Twisted Evil
Да, нямаше да е зле някоя умна глава да изобрети хапче за съвършенство и способност за временно клониране, за да може една майка да се появява на три места едновременно при нужда. Wink Обаче аз знам на какво да припиша вината за временните си несполуки - за всичко са виновни отрицателните тестове за бременност,  женските полови хормони ( липси или излишъци на такива) и коледно-новогодишните празници! Crossing Arms Crossing Arms

"Скъпи дядка (Ник, Мраз, Коледа), явно не съществуваш, понеже всяка година искам само и единствено чифт боксови ръкавици, а не ги намирам под елхата! Подозирам, че те е страх, че ще бъдеш първият върху когото ще ги изпробвам и затова ме игнорираш. Знам, че съм от лошите деца, но точно те имат нужда да бъдат подкупвани с материални неща, за да кротуват. Помисли си хубавичко! Много жени си пожелават за Коледа бебе да им носиш - ааааа, мерси, аз от тебе дете не ща - имам си по-добър доставчик на генетичен материал. Не се обиждай, но връзката ни е изчерпана - единият е излишен! Явно си имал за цел да ми покажеш, че сама трябва да се оправям в тоя живот и че има къде къде по-печени дядовци от тебе. Мерси! Прогледнах! Ако слушкаш догодина ще ти пратя по-мило писмо и пакетче дъвки. Чао!
                                                                                                                                             от Хикс Хикс Хромозомова Предменструалносиндромова"

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 11:18 от maminkavania

# 380
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  за малкото англече Капчица... ,а.. за Изпепелена и малкото й слънчице Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Еластина,Васко има невероятни очи..  bouquet ще разбива женски сърца.. Wink
Момичета, чудесни рецепти за питки сте дали.. Ние в къщи не постим, но..за Бъдни вечер задължително всичко на масата е постно, за това питката ни е само с брашно, сода и вода..Не става особено "пухкава", но ..обикновено свършва бързо в търсене на паричката  Simple Smile
Искам да се похваля,че очаквам порастналите си момичета (на 21г и на 20г) да си дойдат тази вечер за празниците . Нали са ми студентки в Германия, ..очаквам ги с нетърпение за да ми напълнят къщата..
Гледам слънчицитето навън и се моля да разпръстне мъглата, за да им кацнат самолетите.., както и летищата в Мюнхен и Франкфурт и Виена да са отворени.. (едната ще пътува от Мюнхен, а другата от Франкфурт, през Виена..)
Пожелавам на всички ви весели празници и една още по-щастлива 2011 година..  bouquet

# 381
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за мъничката Капчица.

Здравейте майчета. Днес влизам тук да споделя едни свои си вълнения и мисли, от които не мога да спя.От много отдвана искам да си осоновим детенце или да станем приемни родители.От години си говорим с моя мъж на тази тема.Много пъти сме говорили и с децата, обяснили сме им всичко, че тези дечица си нямат мама и тати.Нямат кой да ги гушка когато са болнички,когато са тъжни.Не знаят какво е любов,нежност и майчена прегръдка.Понякога гушкайки моите принцески си мисля за другите дечица.Толкова много го искам.Знам, че мога да дам любов, нежност и част от сърцето си на едно нещастно, мило детенце. Понякога това чувство избледнява, но за малко и после се връща още по силно от преди.Вече години.Може би там някъде ме чака МОЕТО бъдещо детенце. И има нужда от мен, от прегръдката ми, да го целуна и да му кажа че го обичам. Вече си представям с кое от децата ми ще бъде на една възраст.Дали ще ходи с Мони на училище, или с Мерито ще са в една група в градинката. А може би с Лиска ще бъдат като близначета, ще са на една възраст и ще тичат напред-назад  Simple Smile, как ще ги водя заедно на гимнастика. Може би това е глупава мечта.Може би нямам право.Мисля си какво бих могла да предложа на това детенце. Често финансите са недостатъчни за нас самите. Например сега ми се развали фурната и ще ми е трудно да си опека питката за Рождество.Пералнята ми едва се държи, а колата се разпада. Какво мога да дам на едно такова детенце? -Сърцето ми веднага отговаря: ОБИЧ,ДОМ, СЕМЕЙСТВО! От време на време питам моя мъж, например вчера и той не е на 100% -хайде да си вземем, но и не отхвърля това и се замисля.По скоро и той се притеснява от финансова гледна точка. А децата са съгласни.Дори понакога сами ме питат ще вземем ли такова детенце.Снощи разминавайки се в коридора в 3 сутринта го питах-моя мъж, а той ми каза: Съкровище ще ни трябва мини ван за да можем да се събираме  Grinning Когато се замисля за тези деца и почвам да плача, плача ли плача. Може би ще ви се стори глупаво всичко това.Или смешно.Може и така да е. Просто исках да споделя с вас мислите и чувствата си. Сега ще продължа да се рова в нета за още информация за приемни родители. А на всички вас пожелавам приятно посрещане на Рождествената вечер.

# 382
Мама Сузи,  така ме развълнува... напомни ми моите собствени мисли. Тъй като дълго време се опитвахме да имаме второ дете, изобщо не се надявах на трето, предположих, че ще минем през същите мъки... Та много си мислех третото да е някое мило същество, което да приютим и обичаме. Адски ми е тъжно като си помисля, че наистина няма кой да го гушне, да го прегърне, да му каже че го обича. Сега обаче в очакване на третото .... ще видим как ще потръгнат нещата, как ще се справяме, накъде ще ни отвее вятъра.

Ваня, защо така си му набрала на горкия страрец?  Ами за какво са ти боксовите ръкавици - не стават за миене на чинии  Mr. Green, нито топлят, той човека за теб мисли. Пък бебетата щъркела ги носи на пролет  Blush  Пожелай си я ботушки, я парфюмче, я гривничка... (ако разрешиш малко черен хумор).

Хайде, хубав ден на всички, не се преуморявайте с приготовленията, ДЕЛЕГИРАЙТЕ ПРАВАТА НА ДРУГИТЕ

# 383
  • София
Сузи мисля че си направила най - голямата крачка към осъществяване на желанието- ПОЖЕЛАЛА СИ ГО СЪС СЪРЦЕТО СИ. Ако това ще направи щастието ти пълно -дерзай  Hug

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ И МНОГО ГРЕЙНАЛИ ЛИЦА , ДОВЕЧЕРА ОКОЛО ПРАЗНИЧНАТА ТРАПЕЗА![/color]

# 384
Танче,благодаря за пожеланията,
Сузи,темата е извънредно деликатна,особено тази за приемните родители,
ако обаче няма и капка съмнение в правилността на решението ти , и ако то е взето с душа и с разум ,и ако хората около теб те подкрепят безрезервно-пожелавам ти успех
Честито на рождениците,здраве,спокойствие,щастие и финансова обезпеченост им желая....

Усмихната,нежна и спокойна вечер,момичета....

Последна редакция: пт, 24 дек 2010, 17:09 от Еластина

# 385
  • София
Честит рожден ден на Айла и mariyap!  bouquet  bouquet  bouquet Много любов и здраве!!!  txtloves

Весели празници на всички!!! Да бъдат здрави и щастливи всички, които ще празнуват рожденни и именни дни до края на годината!!!

Прегръщайте се, хапвайте, подарявайте, правете деца Mr. Green!

Ще се видим догодина!   mrstraetz lovekiss

# 386
С пожелание за здраве, любов, благослов, хармония и мир!

Сузи, дано стане това, което трябва и ти да бъдеш щастлива! Искрено ти желая сбъдване на мечтата ти!

Честит рожден ден на Айла и mariyap!Живи, здрави, благословени и щастливи бъдете! bouquet

# 387
  • София
  Благодаря ви много   bouquet

# 388
  • Сандански
Благодаря много,момичета!!!
Весели и спокойни празници на всички ви!

# 389
ОТ СЪРЦЕ ПОЖЕЛАВАМ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!!!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

Общи условия

Активация на акаунт