МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 30 478
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Тиха нощ, свята нощ....

Нека има здраве, мир, любов и късмет в домовете ни.

# 391
                                              Честито Рождество Христово!!!
Нека Бог ви дари със здраве, мир, радост, щастие и любов! Нека пази и благославя вас и семействата ви!
http://vbox7.com/play:250337ab   Поздравявам ви с тази песен!
Весело посрещане на празниците!

# 392
  • Не съм от тук и съм за малко
Мили момичета, Честито Рождество Христово!
Много здраве, радост и любов на всички вас и семействата ви.
  Hug

# 393
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА,МОМИЧЕТА!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ,ВИЕ И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!

# 394
Ако бъдем хора, вместо победители,
Ако бъдем честни, вместо безразлични,
ако сме толкова сърдечни, колкото интелигентни,
ако притежаваме толкова обич, колкото и съмнения,
ако бъдем щастливи, вместо прави,
то може би сме добри християни.
Поздравяваме Ви с настъпващите Коледни и новогодишни празници!

Весели празници! Hug Hug Hug

# 395
  • София
Честито Рождество Христово! Здраве, мир, любов  и благоденствие в домовете ви!
Честит имен ден на всички именници днес!

Аз доста дълго не съм писала, но ви чета когато имам възможност. Ще гледам да се поправя в скоро време Simple Smile

# 396
Честита Коледа на всички! Hug
Честит рожден ден на скъпите ни рожденнички! Hug
Да сте живи и здрави и много щастливи!

Вкъщи сме в празнично настроение! Мъж ми си дойде след малко препятствия заради времето. Отидох в 1,00 часа през нощта да го чакам на летището, пък той взе че кацна в Пловдив. Та го посрещнах направо в къщи. Оставих го да спи един час и юруш на маслината. За час и половина трябваше да заведем децата на градина и училище и да хванем автобуса за Истанбул. Хвана ни задръстване, щяхме да изпуснем автобуса, но приятели помогнаха и автобуса ни взе от Плиска. Друг приятел пък ни беше резервирал хотел там. И така само двамата тръгнахме на така мечтаното пътешествие.
Едно от нещата, които ми направиха голямо впечатление, е че като че ли това е град на мъжете. По улиците 80% от хората, които срещахме бяха мъже - в заведенията няма сервитьорки, само млади момчета сервитьори, в магазините продавачите  - също повечето мъже. Продавачите не седят вътре в магазините, а отпред и щом видят клиенти веднага най-любезно те канят вътре. Изглеждаха искрени, без превземки, без надутост.  На Капълъ Чарши неизвестно защо мислеха мъж ми за мой екскурзовод и го уговаряха да ме накара да си избера нещо от магазина им срещу процент за него. Mr. Green
Пътувахме с корабче по Босфора и това страшно ми хареса. За първи път се качвах на кораб. Ходихме до Кулата на девицата/момичето/. Там ядох нещо дето му викат маджун - всъщност разтопени бонбони, които се навиват на клечка. Много исках да разгледаме двореца Долма Бахче, но заради някаква делегация не ни пуснаха.
 Естествено най ми хареса и това, че навсякъде са готови за отстъпки. Каквото и да вземехме ни правеха отстъпки. А тук пет години пазарувам дрешки за децата от едно и също магазинче, и собственика един път не каза: Е, това е от мен, или ето малко отстъпка.
Също така има доста висока степен на сигурност навсякъде. Влязохме в Света София, багажа ни мина през детектор, ние също. В един МОЛ влязохме - там същото. Даже за една от покупките ми искаха имената. В Капълъ Чарши също стоеше полицай с детектор и проверяваше влизащите.
Като цяло си изкарахме страхотно. Много съм впечатлена от всичко. Не успяхме да посетим всички забележителности, но тъкмо ще имаме  повод за още пътувания до там.
 Ето малко снимки:
http://nadiaeuro.snimka.bg/europe/istanbul-2010.30695.21864688

# 397
Здравейте. Може ли и аз да се включа?  Grinning

Но първо искам да честитя празника на всички!  Heart Eyes Hug
Честито и на рождениците днес!  Heart Eyes   bouquet

Казвам се Ивет, на 30 години съм. Имам две прекрасни принцеси- Виктория и Вероника, които са на година и три месеца.

Лека вечер и целувки на слънцата от мен!  Hug

# 398
Надеееее, невероятни снимки и невероятен разказ.......Направо си е било приключение за филм...Поздравления за страхотното преживяване!!!!!....А за намаленията.....На мен ми правят Embarassed....Напр. в Илиенци.....Пазарувахме какво пазарувахме....Направиха ни около 7-8лв. отстъпка от сумата и накрая собственика ме пита Сами колко е голям....И извади една блузка за него подарък......А тук от един детски магазин имам карта за 6% отстъпка, но по принцип на мен там ми е скъпо и до сега само едни буйки за Сами съм купила от там......

Момичета, не знам вие как сте......Но аз се размазвам от кеф......Ваканцияяяяя....Няма бързане за училище, няма проверки кой си е написал и кой не домашните, няма събуждане рано, няма закуски, няма часовници.....и ми е пълна къщата.....Постоянно някой чурулика около мен и ми е толкова, толкова хубаво.........

Бягам,че Рожденникът нещо е неспокоен и ме търси.....Пък за него каква еуфория има у нас...не е истина направо.....Направо нямаме търпение да дойде този рожден ден!

До писане, момичета! Hug

# 399
  • На село (близо до Лондон)
Весела Коледа момичета на вас и семействата ви!!!
Не ми остава време да седна на компютъра, добре че са празници и мъжа ми си е в къщи. Голямо ходене и обикаляне му се случва на моя Питър, единия батко на училище да заведем и приберем и после с Денис и Питър на бебешки сбирки да идем и то минал денят  Crazy. Засега ми е доста кротичък папка, спинка и ака ...  Grinning.

nadiaeuro много хубав разказ и снимки! Добре сте си изкарали Simple Smile.

# 400
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!
Честит имен ден на всички с имена Стефан, Стоян и други, които празнуват днес!!!

Надя, много ми харесаха и снимките, и разказа. Много добре сте направили , че сте се откъснали малко от ежедневието и София...
Мама Цоци, и аз като теб най-много се радвам на ваканциите! Оставям ги малките на кака им и батко им, а аз излизам да посвърша задачи навън.
При нас вали сняг и нямаме търпение да понатрупа малко, за да става за шейни и ски!

# 401
Честита Коледа!
Преди време бях ви писала, че очаквам скорошно раждане и си умирам от страх.Права бях, много ме болеше  LaughingСега обаче искам да ви се похваля, че вече съм многодетна майка.След двете момчета които имам, малко преди Коледа ми се роди момиченце.За Бъдни вечер точно ни изписаха и сега си се гледаме.
Сърдечни поздрави на всички ви!

# 402
  • София
ВЕСЕЛА КОЛЕДА !!!  Hug Hug Hug
Наде как ти завидяяяях  Embarassed Hug Браво на вас ,още много такива и по големи пътешествия да си правите!
карамелена Честита малка принцеска, да ти е живи и здрава! Когато имаш време разкажи повече.

Ето и от мен почерпка за имения ми ден

# 403
  • Пловдив
Честито Рождество Христово!

карамелена толкова се радвам че всичко е минало благополучно, боли... така е... НО ще го забравиш! Радостта, която е донесло детето със сигурност е мнооого голяма и ти пожелавам всичките дечица много да те радват!

Наде, благодаря ти че сподели с нас и ние мислено се пренесохме там...

За всички останали  Hug  Hug  Hug

# 404
Честита Коледа, момичета! Hug
Нека всички да сме здрави и щастливи!!! Heart Eyes

Честито бебче на  карамелена! Да ти е жива и здрава, и мнооого до те радва!!!

Ивет, добре дошла! Hug

А аз да се похваля- Кристиан вече ходи сам Laughing! Толкова е доволен.... и тича ли, тича Laughing

Ако не успея да се включа тези дни пак, пожелавам на всички  весело изкарване на новогодишните празници, които да са изпълнени с много любов и хубави подаръци  Joy

Общи условия

Активация на акаунт