МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 30 488
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!! Hug

# 421
Честита Новата 2011 Година!!!!! Живи и здрави да сме всички!!!!!! Hug Hug Hug

redemi не, не е отпаднало пътуването! Аз в началото на октомври се възползвах от това безплатно пътуване с автобус, дори парите ми са изплатени! От април е отпаднало безплатното за инвалидите.......

# 422
                                                            ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МИЛИ МАЙЧЕТА!
Нека Бог ви благослови със здраве, радост и семейно щастие! Да изпълни сърцата ви с мир, домовете ви с много любов и нежност!
Нека даде на всички ви това от което имате нужда!
Пожелвам ви чудесна година, много успешна и в личен и в професионален план! Желая ви също много радостни моменти и милиони усмивки! Нека тази година да бъде най-добрата за вас! Да ви донесе много радост и успехи!
Нека Бог благослови вас и домовете ви!

# 423
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА . МНОГО ЗДРАВЕ И КЬСМЕТ.

# 424
  • София
Момичета искам да ви споделя , че въпреки умората и недоспиването, въпреки покашлящите ми момичета, посрещнах новата година много щастлива.Децата се веселиха, танцувахме, а  Късмета от баницат ми даде надежда за сбъдване на още една моя мечта.

# 425
  • Сандански
Честита Нова Година!!!

Здраве,щастие,късмет и много,много берекет!!!

# 426
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ МАМИ!
 Party...И да ви почерпя за рождения ден на дъщеря ми, която стана на 16   Naughty
 Popcorn Drunk newsm38
 Heart Eyes

# 427
                                                           ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ!!! НЕКА СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИТЕ ВИ МЕЧТИ!!!

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 19:58 от Дани_77

# 428
Да е честита, успешна, здрава и плодородна за всички нас!

Днес да почерпят Ана, Кабо, Хела, Джуличка! Да са им здрави, щастливи и талантливи децата!

Имам мускулна треска от .... танци, лежа и охкам. Laughing

# 429
  • София
Честита Нова Година, мили приятелки! Да е благословена и успешна за целите ви семейства!  Hug

# 430
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВЕСИТА И ВАСКОВЦИ В ТЕМАТА !

# 431
Днес да почерпят Ана, Кабо, Хела, Джуличка! Да са им здрави, щастливи и талантливи децата!

ПРисъединявам се към пожеланията........

Честит ми рожденник!!!!!! Почерпете се за здравето и порастването на моето най-малко момченце!!!!!!!!!
и

# 432
Честити ви рожденници! Да са ви живи, здрави и много щастливи!
Анна 71  Hug честито ти! Твоята малка принцеска вече е една млада дама! Нека бъде много щастлива!
Мама Цоцоланка   bouquet Това е велик ден.Малкото сладурче, от бебче вече става мъничко момченце. Да ти расте здрав, усмихнат и много щастлив! Бог да го благослови!
Дива ирландска пешеходке, това е хубава мускулна треска. ПОжелавам ти по често да имаш такава и то от същото нещо!
Tanija пожелавам ти тази твоя мечта да се сбъдне и да бъдеш много щастлива.Всъщност не само тя, а всички мечти които имаш да се сбъднат, а на тяхно ,място да дойдат нови!
Хубав ден желая на всички вас мили майчета!

# 433
  • София
Честита Нова година на всички! Превърнете хубавите пожелания в реалности, с които да се похвалите в края на тази година! Wink Hug

Честит рожден ден на всички, които са се появили на света, докато света си е празнувал, изпращайки стара и посрещайки нова година! Laughing
Да сте живи и здрави!  bouquet Hug

Както винаги беше уморително-страхотен празник, вече се наспах и днес ми е първият работен ден - обичайното - да седна сутрин преди всички на компютъра, да направя кафенце, да сложа закуска. Тя, новата година много прилича на предишната, но ще бъде уникална също като нея. Wink  Heart Eyes

# 434
  • Варна
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! НЕКА ИЗПЪЛНИ КЪЩИТЕ ВИ СЪС ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА!

Общи условия

Активация на акаунт