МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 30 149
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Да е здрава и много усмихната малката пораснала Елена! Весел празник!   bouquet

sweetkids_mama, много ги обичам и аз тия занимавки с децата. "Рапунцел и разбойникът" беше първото ходене на кино за Кати-голям смях падна с нея в киното. Освен, че ставаше да си танцува, правеше уникални коментари, като например - появяват се на екрана цилиндричните светещи фенери и тя се провиква:"Мамо, мамо, виж - летяща тоалетна хартия!" Mr. Green

Хайде, весел ден на всички!  Wink Hug

# 571
например - появяват се на екрана цилиндричните светещи фенери и тя се провиква:"Мамо, мамо, виж - летяща тоалетна хартия!" Mr. Green

Хайде, весел ден на всички!  Wink Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Да я нацелуваш........

Горис, с основание не ти се спи.....Честит рожден ден на Принцеса Елена! Жива и здрава да е, да има безгрижно детство!!!!!!

Не вярвам в смяната на кръвта.......Моите момчета са през 7г. Имам момче и момиче през 3г. и момиче и момче през 4г.

Момичета, дайте ми малко ентусиазъм за снега......Въобще не го обичам и въобще не съм зимно чадо.....Като видя сняг и ако има едно лесно да се пъхна в печката.........Зимата съм като мечките - заспали чувства отвсякъде........

И от мен весел и хубав ден на всички!

# 572
sweetkids_mama, много ги обичам и аз тия занимавки с децата. "Рапунцел и разбойникът" беше първото ходене на кино за Кати-голям смях падна с нея в киното. Освен, че ставаше да си танцува, правеше уникални коментари, като например - появяват се на екрана цилиндричните светещи фенери и тя се провиква:"Мамо, мамо, виж - летяща тоалетна хартия!" Mr. Green
[color=blue]Ванчее, тая твоя щерка е уникална! Явно е наследила твоя талант! Hug
Междудругото много си права, за този вид "наркотик".  Имам доста познати, които са се оставили да ги владее и си стоят без деца или най-много едно.
Суит мони, как се отразява при вас липсата на таткото? Нашата Вики казва, че откакто е заминал татко й всичко се било объркало. Даже някой път говори, че ни бил зарязал и си заминал в Белгията, и не се интересувал от нас. Явно й липсва, но не знае как да го изкаже, и действа нападателно. Малките ми разказват как са го сънували, питат ме всеки ден кога ще си дойде...
Горис, да ти е живо и здраво слънчицето! Нека е весел празника ви също като тортата! Hug

Цоци, опитвам се да откажа тестените работи, не за да отслабвам, макар че нямам нищо против Mr. Green, а по-скоро от здравословна гледна точка. Нещо напоследък са на тази тема и гледам в такава посока.
[/color]

# 573
Честит Рожден ден на малката госпожица Елена. Да расте здрава и усмихната.   Tada

А, успокоихте ме за априлските бебета. Нямам никакъв опит с Овнешката зодия Simple Smile
Сега  се занимавам с малкото Раче, което е изключително гальовно, обича да го целуват и да се гушка; и е ужасно палав. А големия батко е сериозен Стрелец, в началото на пуберитета, сърди се като се стигне до честолюбието му, но иначе е много изпълнителен и все още не му е дошло на ум да кръшка от домашните задължения Simple Smile Като имаш момчета е лесно да въведеш казармен ред.

При вас поне има сняг... а тук просто е сух кучи студ.  Надявам се догодина някой д а се съгласи да гледа бебето, а ние да отидем на ски.

# 574
Честит първи рожден ден на хубавата Елена. Да расте здрава, весела и послушна.

Мише, много са сладки овнетата. Понякога са кротки и гальовни като агънца, друг път са огън и вихър. Ама аз толкова исках овне, че треперих да не би да се появи по-рано. Успокоих се, чак когато мина 23 март.  Joy Joy Joy
А момата ми е много грижовна и подредена - все се втурва да подрежда, прибира играчките (за голямо удоволствие на Коко, който не обича тези дейности  Laughing ), простира с мен, оправяме леглата..... Грижи се за братята си, ако яде нещо, носи и на тях. Не съм сигурна, обаче, дали това се дължи на зодията, или просто на факта, че е момиче.

# 575
  • София
Горис , да ти е жива и здрава сладката Елена!
Добре дошъл в темата и на малкия[b] Божидар[/b]! Hug Нека расте здрав и щастлив!

ЗА киното, нашия тати е ГОЛЯМ  ФЕН и буквално ги е закърмил момичетата с кино.Не пропускат 3Д прожекция. Маги нямаше и 3 години когато ходи за първи път и се разплакала, миличката , но сега нали е кака...... Grinning Имаха и друг случай когато и се пишкало и тати се ядосваше че пропуснал половината филм да я води до тоалетна. Mr. Green  Ама така е като рядко се занимава с тях.
Поне вече не ми се кара, че ги "насилвам " да пишкат преди да излезем от вкъщи.

Неде , Мозила и Мони браво за куража да се справяте без половинките месеци наред. Дано един ден , да сикажете:Струваше си!

За смяната на кръта се отчита ,че на мъжете се сменя през 3 г. а на жената през 4 в деня на раждането и се изчислява спрямо деня на зачеването на кой му е "по-прясна кръвта" та такъв пол ще е детето. Есетсвенно, най вярно е според овулацията , т.е. кой сперматозоид ще стигне пръв.

# 576
nadiaeuro ,охх,какво да ти кажа...Трудно е,мноого трудно...Твоите дечица поне са по-големи,разбират повече,но моите....Има го и момента със сърденето...Онази вечер например,когато си говорихме по скайп,гледахме се с камерата и баща им поиска да ги види...Ивон дойде,каза му:Тате,аз ти се сърдя,махай се....и отиде да си играе....Предполагам колко много го боли и него да чува тези думи,да не може да е до децата си,да не може да ги гледа как растат.....Все по-рядко ме питат за баща си Cry,аз им говоря за него,обяснавам,ама въобще не ме слушат,когато отворя тази тема и двете си намират друго занимание и хич не ме отразяват....Иначе като си дойде баща им,първоначално се държат студено с него,ама послеее...Много им е мъчно като го изпращаме,миналия път толкова плакаха и двете,не искаха да го пускат,а сега......Надявам се с времето да разберат,че това е било за тяхно добро! Praynig
Горис,да ти е жива и здрава малката,хубава Елена!Много да ви радва,да е много послушна и щастлива! Hug Hug

# 577
  • Варна
Честито на порастналата Елена! Да е много щастлива и палава, и мама повече да я слуша!
Наде, нашия татко често отсъства заради служебни пътувания. А има и дни особенно през лятото, когато излиза много рано и се прибира много късно. Дъщеря ми много страдаше преди време заради отсъствието му. Аз много ѝ говорих, за това къде е, какво и защо прави и тя разбра. Не че не ѝ липсва, но поне не се сърди. Сега малкия усеща като закъснява баща му и застава на прозореца и го вика или ме дърпа до вратата, че се е прибрал.
"Рапунцел и разбойникът" беше първото ходене на кино за Кати-голям смях падна с нея в киното. Освен, че ставаше да си танцува, правеше уникални коментари, като например - появяват се на екрана цилиндричните светещи фенери и тя се провиква:"Мамо, мамо, виж - летяща тоалетна хартия!" Mr. Green
Много е колоритна малката фурия  Joy Joy

# 578
  • Сандански
Момичета,благодаря ви за милите думи!
За сега се оправям добре с трима юнака,но и батковците много ми помагат.Нали са грипна ваканция и само се въртят около Дари.А той милия още не разбира къде се намира и се чуди какво му се случва с целия този шум около него Crazy
Ох,искам и аз сняг ама при нас е рядко срещано явление.Уж обещаха утре да вали пък ще видим.

# 579
  • София - Дианабад
Благодаря за пожеланията!

Tanija , ако мъжът ми прочете за смяната на кръвта, веднага ще каже: "Хайде, маме, за момченце"  Mr. Green. Аз обаче не държа изобщо  Mr. Green, макар че момченцата били слабост на мама.

Сняг и аз искам - доволна съм, че стегна студ, та дано вирусите малко да поизчезнат  Praynig. Искам и на снежна разходка, да не говорим за децата  Peace.

# 580
  • София
Честит Рожден Ден на Елена! Да ви е здрава и усмихната!

Добре дошъл на Божидар! Нека да ви радва!

И ние днес имаме рожденик.Анди навърши 6 години.

Аз много трудно понасям липсата на татито, така че искрено ви съчувствам, че трябва да сте разделени  Hug

# 581
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНДИ!!! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!   [/size] [/color] newsm59  bigdance2 nbirthday

# 582
  • София - Дианабад
тедивас ,колко хубаво  Hug! Честит рожден ден на Анди! Много здраве, веселие и да бъде отличник във всичко  Peace!    bouquet

# 583
Теди, честит празник! Да ви е жив и здрав! Ей, кога порастна и тоя фърфалак!  Hug Hug

Момичета, имам една дилема и се надявам да чуя вашите съвети. Чудя се дали да се запиша още оттук на курсове по френски или холандски, за да ми е по-лесно като пристигнем в Белгия. Някои ме посъветваха да не си губя времето и парите/около 400лв за два месеца/ тук, а там на място съм щяла по-бързо и добре да науча езика. Вие как мислите?

# 584
  • Варна
Аз не бих очаквала чудеса, като отида на място. Ако не ти се харчат пари за курсове, вземи си самоучител по френски или имаше едни он-лайн /"кабината" мисля че бяха newsm78/. Би трябвало да имаш някаква основа и като пристигнеш в Белгия бързо ще продължиш напред с езика.

Общи условия

Активация на акаунт