МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 643
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Суит мама, и аз се присъединявам към благородно завистливите! Това ми е мечта, но по една или друга причина все я отлагам. Но скоро ако не ми мине път черна котка, ще отидем с МилУто на една екскурзийка.
Пеши, не унивай, скоро децата ще порастнат и ще имаш време за всичко.  Peace
Ние пък правим планове да се местим в чужбината, та камък ми е паднал на сърцето. Мисли, мисли, 1001 нощи. ooooh!

# 16
Здравейте на всички пълни къщи.

Мерси на Мама Цоцоланка за новата тема   bouquet Ама те били много многодетните мами... чак не повярвах като ги видях на първа страничка.

А за копнежа - ДИП, не знам с какво искаш да се занимаваш, но аз също като maminkavania не искам да чакам някой да ми я предложи. Сега с още една мама си започнахме да действаме по нещата, които ни харесват  Laughing и децата и чаканото бебе ми действат супер стимулиращо. Изобщо не мога да си представя живота без деца или само с 1 дете... И някакси ми е странно, когато мои познати ми казват - не мога да си позволя да имам друго дете, защото правя кариера  #Crazy Така че и твоето време ще дойде щом силно го искаш  Praynig

Ето и една снимка от нас да се запознаем официално

# 17
# 18
  • София
Хей, Наде, на къде ще поемате? Много ще ни липсвате тук  Hug

Сладка, и аз заедно с останалите да кажа, че мъъъъъъъъъъъъъничко ти завиждам. Като имаш пред вид, че не съм пътувала да почти никъде...само си мечтая  Rolling Eyes

Пешеходке, мила, тъжно е наистина да пропуснеш тази възможност сега. Но и аз да се опитам да те окуража. Нали знаеш тази мисъл " Господ не затваря една врата, преди да е отворил друга." Така че продължавай да мечтаеш и си знай, че един ден "и на твоя двор ще изгрее слънцето".  Hug Hug Hug

Таня, чакам бройката на децата за празника. Трябва да знам за колко деца да искам сладки неща и да говоря с аниматорите ( евентуално ). Нещо за читалището  newsm78

# 19
  • Пловдив
Пеши  Hug

За всички останали също  Hug Hug Hug

# 20
Нали виждаш, че почти не сме писали докато те нямаше, та пак ти да си пуснеш новата  Wink

Никой не е венчан за дадена тема...Вкл. и аз за тази....Въпреки,че на тази тема винаги съм давала приоритет при правенето и, статистиката, подновяването и, следенето на новите мами и пр. Признавам си,че понякога ми е трудно, особено сега с последната тема - изключително динамична и с много промени, но всички промени ги въведох с много любов и желание.  Ако някой желае нека направи своя нова 1 стр. при пускането на следващата тема. Ще си оттегля всичко, което съм събирала в 1 пост, не искам нищо от него да се използва и ще дам път на новото......Проблеми от моя страна - никакви! Преди време се чуха гласове и да не е закована, може и това да се промени ако това е искането на мнозинството в темата....... Но не крия,че ми е приятно аз да правя новите теми(то май само това в последно време ми остана да давам на темата, с нищо друго не съм полезна тук.....)

Имам пропуски в първия пост(но те не са умишлени!, извинявам се за пропуските!), в информацията, нека там където тя не е достатъчна, мамите да ми пратят ЛС за да не се пълни темата с това. За рожденните дни във формат Ексел - отговорник е Rosy_, защото на нея таблиците и били слабост........Тя направи тази таблица!

Не съм честитила рожбата на GI -

Честито и добре дошъл на Питър!!!!! Жив и здрав да е, много радост и щастие да има в живота си!!!!  bouquet

Пеши, няма ли начин 2-те дини под една мишница? Hug, знам,че птичето те обича и съвсем скоро пак ще е на рамото ти!

Ванче, благодаря ти за костюмите, аз ги исках на снимка!!!!! Много са красиви, поздравления!!!!!

Сладка, а картичка от Станбул не ни ли се полага?

Наде, трудно ти е сигурно много.......Дано обаче нещата при вас се подредят по възможно най-добрия начин.....С теб сме!

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 14:41 от Мама Цоцоланка

# 21
Какво ти е накривяло сега? Има ли спор кой да прави темите? newsm78 Мен лично безкрайно ме устройва да ги прави друг, да ми е приятно и шарено и красиво и ... наготово! Прави си ги - от мене имаш "пълен напред", като си толкоз мераклийка! Heart Eyes
Не, няма начин да нося двете дини, щото няма кой да прибира Магаривното от детската и да го забавлява до 8 часа.

А, уф че съм и аз - само се оплаквам и за себе си мисля smile3537 Да ни е живо и здраво новото попълнение, да радва мама и тати, да слушка, да папка и ... да дава да го мачкам! Мноооого да дава!

# 22
  • София
ТУК СЪМ  Hug Hug Hug

Бяхме на гости на мама. Празнувахме , видях се със стари приятели ....  ura.  На 30.10 Маги направи 4 г. Почерпка  за вас:

GI честито ти ново попълнение!  Hug Да бъде много здраво и щастливо дете ! Голям отбор ще се са с големите момчета  Heart Eyes

Цоци , чудя се вие с какво пътувате , че имате място и за зимнина  newsm78  Понеже ние само с 3 деца и пак не успяхме да вземем повече от няколко кг. круши.

Мама по три здравей и тук  Hug

Ванче страшна си , кога намираш време и за платове да ходиш?!

# 23
ДИП,впечатли ме твоят пост....аз отдавна си ги мисля тези неща...и ЗНАМ,че няма да работя по специалността си,
макар,че е свободна професия,за да я работя-трябва да и се отдам почти изцяло и като време ,и като мисъл...,само аз си знам колко ми е коствало да вляза в тази специалност,да я завърша,да стажувам...после известно време да я работя...,но ОСЪзнавам,че няма как да съчетая този вид професия и голямо семейство....,
отчитам и факта,че съпругът ми е интроверт,освен това с тежка професия,работа на смени,
ако аз не създавам настроението у дома,а се връщам натоварена психически и оплакваща се,а това със сигурност ще стане....няма да имаме семейството,което и двамата желаем.....
И въпреки всичко,вече си мисля за работа,ще ми се да се социализирам отново... Simple Smile,
но вярвам,че нещата ще са така,както трябва да са......
освен това звездната ми карта показа,че всички планети са в дома на Дома,т.е. няма случайни неща,явно ми е "писано"да съм обградена от деца....от тяхната любов,усмивки,прегръдки....а какво по-хубаво от това... Simple Smile,
тази събота "Виолетовата жаба" ще е в Бургас,записала съм час за мен,София и Васко,да си видим аурите,чакрите и насоките в живота,
аз вярвам в тези неща...... Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 21:57 от maimp

# 24
ако аз не създавам настроението у дома,а се връщам натоварена психически и оплакваща се,а това със сигурност ще стане....няма да имаме семейството,което и двата желаем.....

освен това звездната ми карта показа,че всички планети са в дома на Дома,т.е. няма случайни неща,явно ми е "писано"да съм обградена от деца....от тяхната любов,усмивки,прегръдки....а какво по-хубаво от това... Simple Smile,

Това ми хареса, maimp!!!!! Hug

Таня, честито на патерица за рожденния ден на Маги!!!! Здрава, щастлива и палава да расте!!!!!  bouquet

Rosy_ също ще актуализира рожденните дни.....Така че ЛС с данните можете и на нея да изпращате!

Танче, ние сме с Ескейп.....Събира ни за сега - и хора, и буркани.....До кога - идея нямам, но се моля още дълги години да ни служи безаварийно и безпроблемно колата.........

Днес много ме мързи, само 2 перални съм пуснала и една бърза манджа съм наготвила.......Има дни, в които нищо не върви.......Утре чакам Ванчето да сервира кафето със закуската, да ни зареди красиво както са красиви роклите и(особено розовата) и да ми започне деня с летящ старт......До утре!

# 25
Честито на рожденичката! Да е волна и щастлива!  bouquetза мама, да има сили да приеме порастването на децата си и да остане най важния човек за тях!
В тоя ред на мисли - откакто няма стената на рождениците вечно пропускаме купона и черпнята, не е ли по добре да ги сменим със стената на гордостта? newsm78 Само питам Laughing Който търси стената ще я открие, а който иска да честити -всеки ден трябва да рови из линка...

Наде, накъде ви гледат очите?

Искам снимки на тризнациииии и среща лична с тях - да ги преборя! Отивам да взема едно малко за успокоение на страстите....

# 26
  • През девет земи в десета
Записвам се да не ви изгубя!

Цоц,много е приятно точно ТИ да правиш темичката Hug Мисля,че е добре да е закована,понякога ви изпускам дирите и така по-лесно ви намирам.За съдържанието на първа страница нямам претенции,дори да ме изгоните оттам,пак ще досаждам Mr. Green

Пеши,какво да ти кажа,като работя и си изпълнявам мечтите ,се тормозя непрекъснато ,че не обръщам достатъчно внимание на децата.Като си стоя в къщи се топя по социалния живот в работата,угодия няма Mr. Green Laughing В крайна сметка стигнах до извода,че не знам какво искам Crossing Arms

Отивам да спя,че утре работа ме чака Whistling

# 27
Не бе, Пиги, глей ся къв ми е случая - аз работа си имам, харесва ми, работя си я с кеф, ама не ми е по-по-най в класацията - предимства: близо ми е до вкъщи и побягвам за около час да си прибирам детето (нали бабата ни отече от ангажименти), другата е моето хоби, т.е. да ми плащат за да правя туй дет ми е на сърце (но пък иначе нямам време), но ми е далече и няма кой да ми прибира детето... параграф 22

# 28
Добро утро,момичета,
Ванюш,ще пия кафе, надямам се следващата ми доза да е твое творчество Wink,
ДИП,голям си каприз Mr. Green Heart Eyes

усмихнат ден.......
http://www.youtube.com/watch?v=11GYvfYjyV0&ob=av3e

# 29
ДИП, ако проблема е само в прибирането на Дивната, можеш да намериш някоя съседка да я взима от детска срещу заплащане и да я гледа докато се приберете. Само идея, макар че сигурно и това сте го мислили. Peace
Теди, Цоци, ДИП, замислили сме към Белгия да ходим. Мъж ми е там в момента. Братята му със семействата си са там от години. Но има много въпросителни, много компромиси, които трябва да се правят и още не мога да претегля везните, за да взема решение. Казвам взема, щото моя мъж е готов още утре да се преместим.
Танче, мерси за почерпката за твоята Госпойца. Да е жива и здрава!

[
quote author=maimp link=topic=538108.msg16812467#msg16812467 date=1288727025]
ако аз не създавам настроението у дома,а се връщам натоварена психически и оплакваща се,а това със сигурност ще стане....няма да имаме семейството,което и двамата желаем.....
[/quote]

И на мен много ми хареса! Peace

Общи условия

Активация на акаунт