Поздрави и сърдечни пожелания на всички именници! 
Inlexa, аз също забременях с Галя на 37 години. На мен и съпруга ми нейното присъствие се отразява страшно подмладяващо!
Скоро ставам на 40 и не съм и мечтала, че ще имам мъничко дете на тези години. Тя ни дава някакво страхотно усещане за перспектива, за пълнота, за цялостно наслаждение от родителството! Дай боже със здравето ти всичко да е наред, да износиш бебчо спокойно и безпроблемно, а годините не ги мисли! 
Flicka01, добре дошла! Дай снимки да ги видим тези палавници и послушната малка кукла!

nadiaeuro, напълно разбирам всеки, който иска да потърси по-добър и сигурен живот извън България! Доводи за оставане винаги се намират....промяната е голяма, близки, приятели....но вие можете да сложите на везните какво ще получите, ако останете тук, или ако заминете. Все пак, това е вашето бъдеще и бъдещето на децата, така че интересите на семейството би трябвало да са водещи....
Купихме на сина ми китара.
Голям мерак има да свири. Сега дрънка по струните вкъщи и няма търпение да тръгне на уроци. Даже фотосесия му направих с китарата.

) мърмореше и й подмяташе такива неща, че до сълзи я беше докарала. А сега няма по-горда баба. На някои тук им е много познато, нали?
Между руснак и българка се получават разбивачи на сърца.