МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 952
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Много е приятно, като намирам темичката ни така оживена! Grinning  Поздрави и сърдечни пожелания на всички именници!  newsm51

Inlexa, аз също забременях с Галя на 37 години. На мен и съпруга ми нейното присъствие се отразява страшно подмладяващо! Wink Скоро ставам на 40 и не съм и мечтала, че ще имам мъничко дете на тези години.  Тя ни дава някакво страхотно усещане за перспектива, за пълнота, за цялостно наслаждение от родителството! Дай боже със здравето ти всичко да е наред, да износиш бебчо спокойно и безпроблемно, а годините не ги мисли! Hug

Flicka01, добре дошла! Дай снимки да ги видим тези палавници и послушната малка кукла! Hug

nadiaeuro, напълно разбирам всеки, който иска да потърси по-добър и сигурен живот извън България! Доводи за оставане винаги се намират....промяната е голяма, близки, приятели....но вие можете да сложите на везните какво ще получите, ако останете тук, или ако заминете. Все пак, това е вашето бъдеще и бъдещето на децата, така че интересите на семейството би трябвало да са водещи....

Купихме на сина ми китара. Simple Smile  Голям мерак има да свири. Сега дрънка по струните вкъщи и няма търпение да тръгне на уроци. Даже фотосесия му направих с китарата. Laughing  Има ли и други тийнейджъри- китаристи тук? Wink

# 76
Добро утро ,момичета,
Цоци,аз съм с ново име.....,
около мен многодетните майки непрекъснато се увеличават,
стигна се дотам,че онзи ден в парка от шест майки,четири бяхме многодетни,като аз и едно друго момиче сме с три деца, друга майка чака четвърто,а нейната майка е с пет.....та така,
аз чета едни книги и сън не ме хваща , а сутрин съм......не ми говори,
използвам,че Боян е в София и няма как да ме разкритикува за късното лягане.....
за заминаването извън България....не искам,но може и да ни се случи,ако професията на Боян го отведе навън......мислено се моля обаче да не ни се налага....
Усмихнат ден,момичета
http://www.youtube.com/watch?v=mcrdzuM_q64

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 08:00 от Еластина

# 77
Тези дни в темата ни е особено хубаво - нови мами, празници, оживление...

сладка мама, мой Сашко сам си купи китара и започна да се учи да свири от уроци в интернет. Понаучи някои неща, но за професионални музиканти като вас, това не е нищо. Simple Smile

# 78
  • София
Еластина мъъъничко ти завиждам ,че имаш възможност да се запишеш на рейки и йога, аз вече няколко години ги бленувам, по точно йогата. Само чета из нета и практикувам само елементи. Напоследък ми е станало фикс идея повишаването на енергетиката.  Много консуматори съм прикачила към себе  си , та да захранвам системата  Joy Joy Joy
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!
sweet_monii    Hug
reni_mats страхотно сте се справили!

# 79
Еластина мъъъничко ти завиждам ,че имаш възможност да се запишеш на рейки и йога, аз вече няколко години ги бленувам, по точно йогата. Само чета из нета и практикувам само елементи. Напоследък ми е станало фикс идея повишаването на енергетиката.  Много консуматори съм прикачила към себе  си , та да захранвам системата  Joy Joy Joy
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!
sweet_monii    Hug
reni_mats страхотно сте се справили!
на всичко му идва времето,щом си го пожелала и зависи от теб -ще стане.....

# 80
Добре дошли на новите попълнения.   bouquet

Flicka01, това със зелените очи и черната коса ми прозвуча много екзотично и интригуващо, точно в стил Скарлет О'Хара. На всичкото отгоре и русокоса принцеса със сини очи. Сигурна ли си, че сте истински , а не излизате от някоя приказка?  Hug

Inlexa, едно рамо и от мен. Аз пък забременях на 39 г. и родих най-малката на почти 40 години. Така че, ако от здравословна гледна точка всичко е наред, нищо не трябва да те притеснява. А имаш и подкрепата на мъжа ти - какво по-хубаво от това?! Другите роднини, близки и (не)познати да си гледат работата. Какво ти пука, че ръсят глупости или те гледат странно?! Кучетата си лаят, керванът си върви. Да сте живи и здрави, а ние ще "бременеем" заедно с теб. (За протокола, изпозлвам израза "бременеем" само фигуративно, да не си помислите нещо  Mr. Green).

Миналата седмица пък се роди трето детенце на най-добрия приятел на мъжа ми - момченце след две момиченца. Много се радват хората, а само преди два месеца майката на жената (ох, как го описах  ooooh! ) мърмореше и й подмяташе такива неща, че до сълзи я беше докарала. А сега няма по-горда баба. На някои тук им е много познато, нали?  Wink

А за помощта, какво да ви кажа? На нас така и никога нямаше кой да ни помага: когато се роди големият, мама ходеше на работа и не можеше да ми е на разположение, а когато се родиха другите, нея вече я намаше... Flowers Rose Flowers Rose Свекърва ми живее на 300 км и е възрастна и болна, та и от нея не може да се очаква помощ, въпреки че тя има желание... Та всичко си лежи само на нашите ръце. Е, сега вече големите деца помагат за по-малките. Та и това е едно от предимствата на многодетните семейства.  
Laughing

# 81
  • София
Разкошшшшш - тука голяма навалица! Mr. Green Много се радвам на новите попълнения и ще очаквам повече от всички вас - бременни и бебешки вълнения никога не са излишни! Heart Eyes Hug

Суит, моят, големият е мераклия да свири на китара - още не сме се задействали да му купуваме, но има слух детето и мерак - може да му иде отръки. Wink

Да сте живи и здрави всички именници, рожденници, влюбени гълъбчета!   bouquet Hug Wink

# 82
Благодаря ви за милите думи. smile3525 Между руснак и българка се получават разбивачи на сърца. Laughing Майка ми така обича да се шегува. Иначе аз такъв зор видях с близнаците. Рев, сополи, мрънкане,не ме оставяха да спя. Сега Йоана само спи и мрънка ако е гладна. Толкова тихо бебе. Направо съм изумена (не че се оплаквам де Laughing ) За снимки аз съм малко като Inlexa . Патила съм си от качване на мой снимки,та засега се въздържам да пускам на децата.

Едит: Семейството ни днес се сдоби с нов член. Едно малко голдънче на 3 месеца.Вече сме с 3 деца и 2 кучета Laughing Мъжът ми се шегува,че за всяко ново бебе купувам по едно куче.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 16:55 от Flicka01

# 83
Хи хи Еластина  Joy  да не идва от факта, че си тоооолкова еластична разпъвайки се между 4 деца и 1 мъж, а може би и някоя котка и куче . То май всичките на Еластини трябва да се прекръстим.

# 84
Хи хи Еластина  Joy  да не идва от факта, че си тоооолкова еластична разпъвайки се между 4 деца и 1 мъж, а може би и някоя котка и куче . То май всичките на Еластини трябва да се прекръстим.
о,не ,децата са три...
http://five.regalladesign.com/Files/Images/Movies/The-Incredibles.jpeg
жената на снимката е въпросния образ,приличаме си по темперамент,брой деца и ...вероятно още нещо....

# 85
  • София
  Едно клипче от събота - http://www.youtube.com/watch?v=1q4ljPc6xG4
  Желателно е да не слушате коментарите. Клипчето почва, малко след като Николета хвърли от високо едно кученце, малко след като Елена го направи и макар че е кака, гледаше по нея и беше наказана.

# 86
    Simple Smile Simple Smile  Може да провлача крак (дума).

# 87
всичко е възможно,да,
след раждането на Васко,поради определени причини, бях решила ,че няма да имам повече деца....

# 88
  • София
всичко е възможно,да,
след раждането на Васко,поради определени причини, бях решила ,че няма да имам повече деца....
  Joy и аз вече неизключвам възможността за 4-то бебенце, така като съм я подкарала през 4-ри години , ми се пада на 38г. пак да родя ида се подмладя  Joy

# 89
Привет на всички многодетни родители! Радвам се, че откривам тази чудна темичка, та и аз да се запиша. Аз съм мама на 3 прекрасни и послушни моми, пък и някой момък може да се появи по натам. Embarassed. Нямам много време да чета и пиша, но ще се постарая да се запозная с всяка една. Поздрави и хубав ден на всички!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт