МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 785
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Дааа Сузи  Hug хубаво е ... това е една от целите ми във опитите ми за възпитание на момчетата .. да растат и да бъдат емоционално интелигентни .. е все още не се справям така както искам ама..

# 106
Мамо Сузи  Hug голямо благодаря за този линк. Една малко тъжна и в същност много красива история. Поплаках си от сърце.

# 107
Мама Сузи - пак ревах като магаре...

Добре дошли на новите мамчета  Hug
Flicka01 - какви са вашите кучета? Ние имаме ирландски сетер. И персийска котка.

Вашите деца са се върнали към АМ и памперсите, моето сигурно ще иска да суче като се роди бебето  Mr. Green . Даже и сега прояввява изключителен интерес към циците ми. Ама и аз как съм напращяла... 
Евита верно ли има баба с набор 72? Брей, оправни момичета! (шегичка де, няма лошо)

Хайде хубав ден на всички

# 108
mishelaa,Flicka01,поздравления за дом. любимци! Аз съм непоправим кучелюбител, а как харесвам ирлански сетери и лабрадори...не е истина просто!Flicka01, бива да ми кажеш, че някое от другите ти кучета е уипет и умиргам в черна завист на мига! Ние имахме кокерка, която живя с нас 10 години и успя да посрещне беба вкъщи. Подозирам даже, че беба е така великолепна щото сме я правили под качествен контрол от Куча Mr. Green
Знам как е да се гледат и деца и кучета на едно място и затова приемете най-искреното ми възхищение.  bouquet

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 10:58 от Inlexa

# 109
Благодаря за посрещането, момичета!  bouquet Сузи, започнах деня със сълзи от разказчето, ще го пусна на каките довечера. При нас е много весело всеки ден, нашия татко работи в друг град и през седмицата си е женско царство, а аз съм царицата Laughing, само дето принцесите още не са го разбрали Embarassed.
Inlexa, стискам палци всичко да е наред, бъдете здрави и щастливи! И ние сме минали през всички тези нападки от страна на родата, но както мъжо казва - Това са си семейни работи, не се месете! Сега да видиш как само за бебето се говори и се надпреварват кой да се прави на маймуна около нея Laughing.
Хубав ден на всички, ние ще се порадваме на слънчицето.

# 110
  • София
Нашето куче пък е йоркширски териер и аз бих казала че е най - прекрасната порода, умно добри и с неизчерпаема енергия  Heart Eyes. Наричам я моето кучешко момиченце и както човешките ми момичета понякога отнася критика, но тя го приема с уважените- та нали аз съм главатаря на глутницата Laughing
 А, да и освен че ме осъдиха че искам да имам 3-то дете , някой ме питаха с ужас : Ами кучето?!  Joy

# 111
Двата звяра у нас са кокер шпаниол и голдън ретривър. Инлеха не си падам по уипитите,но пък умирам за борзой и обмислям дали с мъжо да не си вземем,и без това имаме достатъчно място. Laughing

# 112
  • София
Леле, момичета, направо ме изумявате с познанията си за породите кучета. Моята Мони си мечтае за куче, но аз не мога да се престраша. То си все едно още едно дете да имаш у дома. За сега ще го отложим. Тя си е решила като навърши 20 да си купи лабрадор- златист, като се двоуми между него и голдън ретривър.  Laughing

Сузи, това го гледах в началото на седмица във фейсбук. Много е вярно. Благодаря ти, че го сподели с всички!

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 15:49 от тедивас

# 113
  • София
Теди , това че е все едно да си имаш още едно дете в къщи и аз го бях чувала, но като си взехме Флора, стигнах до извода, че  го е измислил някой който не е гледал деца  Peace В сравниение с любовтта и радостта, с която те дарява кучето , грижата за него е нищо.

# 114
  • Варна
Здравейте мили мами,
аз съм от шпионките дето къде тайно, къде явно ви препрочитаме, възхищаваме ви се и се зареждаме с положителна нагласа относно многодетното семейство в България!
Аз откакто родих дъщеря ми съм искала и съм го заявявала не веднъж, че искам три (поне) дечица. Напоследък все по-усилено мисля по въпроса.
Знам, че няма точна рецепта и точен съвет, но в крайна сметка за това влязох във вашия свят за да поискам съвет.
Моите хлапета за на 5,5г., и на почти 3г. Дилемата ми е кога да започна борбата за трето. Ще се боря бая, мъжа ми не е убеден, за роднините като цяло ви е ясно, за околните, като че ли само приятелите ми ме разбират, или поне свикнаха с мисълта.
Та така...мислех си аз, че би било добре да бременея около започването на каката на училище, а това ще е след 2 год., за да нямам бебе вкъщи когато тя е първи клас, и за да мога да съм повече вкъщи аз и да и обръщам внимание. Това е едната теория, другата е, че е хубаво поне две от децата да са с по-малка разлика за да могат да се заиграват, както сега са моите те са с две и половина години разлика. А ако изчакам две години малкия вече ще е на 5, и докато бебето става за игра ще е отхвръкнал и няма да му се занимава....
Знам, че по принцип не се правят планове за тези неща, но последния път забременях от първия път, и сега искам ако мога да го по изчисля, пък каквото стане...
Благодаря ви за отделеното време, знам че със сигурност ви е ценно, аз пак ще наминавам, поне докато официално не се запиша при вас.  bouquet  bouquet  bouquet

# 115
  • София
Илиянчето, наистина няма рецепта за това. Ние почти сме ги планували.Но Йоан си беше абсолютно не плануван, а е страхотна дружка на Андрей. Много ще се радваме на твоето наминаване  Hug, пък дай Боже и за постоянно да останеш.

# 116
  • София
Илиянчето, много ги обичаме такива надничащи майки! Wink

По твоя въпрос аз мисля, че крайни срокове в тази работа няма. Simple Smile Когато го поискате и двамата с таткото, значи тогава му е дошло времето.  Peace Междувременно си говорете по въпроса- нека той да знае, че имаш силно желание за още едно дете, пък да се надяваме, че постепенно ще свикне с мисълта, накрая може да реши дори, че е негова идеята. Laughing

# 117
  • София
Добро утро, дами!  Hug Преди да изхвръкнем навън да се възползваме от блаженото ноемврийско топловремие, да намина за по кафе.

Илиянчето, и аз след второто детенце исках веднага трето, за да са си с малка разлика всичките, но татенцето не беше готов, даже ми се налагаше да си озаптявам мислите, че какво пък да са ми живи и здрави двете, може да нямам други...И аз исках да ги намествам планово, но има мноооого обстоятелства, които са извън моя контрол, та като се роди третото, второто ми беше първокласник и разликата между тях ми изглеждаше огромна. Всъщност, се оказа перфектната разлика за нашето семейство.
Сега като напирам за следващо бебе, пак ми се вижда, че третото ми е вече отраснало и не можахме да му спретнем сестричка за другарче с малка разлика, но съм сигурна, че нещата ще се подредят така, че да са "перфектни" за нас, за мен...Както се пее в една песен: "седнах да си говоря с Бог, а той просто се смееше на плановете ми" Mr. Green, та и аз така - смеха на Господ ми звучи в главата - оглушителен и любовен почти като смеха на децата ми - не ми оставя празно място за други звуци. Laughing Laughing

На всички надничащи, плануващи, въздишащи, начинаещи и напреднали бебехолички - наздраве и успех в....любовта!  luvbed newsm63  Mr. Green

# 118
  • Варна
Благодаря ви момичета,
плановете са излишни, просто трябва да поговоря откровено с мъжа ми, и двамата да помислим!!!
На вас и вашите семейства пожелавам много здраве, топлина и Бог да е с вас! Heart Eyes

# 119
  • На село (близо до Лондон)
Ехо чак сега усявам да се включа ... брях не била лесна тази многодетната работа  Crazy

Сега съм сложила бебко върху печката да е на безопасно място, а другите два юнака тичат и беснеят. Моят Денис третира бебето като кукла  Confused и щом се размърка той е там при него пръв, маха одеалото, биберон и всичко и тръгва да го вдига и носи при мен защото иска мляко. Като съм с тримата в къщи е по-лесно, но като съм само с двама (бебе+батко) не е ...

Илиянчето за разликата май няма рецепта, а и децата са с различни характери, така че когато вие сте готови за още едно. Мноого е сладко да си гушкаш бебе Laughing

Общи условия

Активация на акаунт