МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 830
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!
Черпя ви с една рецепта за бърза торта.
300гр заквасена сметана
400гр течен шоколад Нутела
един пакет готови блатове /аз купувам шоколадови/

Разбърквате сметана и шоколада. Намазвате блатовете. Украсявате с шоколадови пръчици или нещо подобно отгоре. Слагате в хладилника няколко часа /зависи колко може да издържите докато я гледате/ да стегне и Бон Апети!  Hug

# 676
Колко деца имате

# 677
Ъ???на първа страница има статистика....
Наде,голямо изкушение,и тъкмо като за мен-по-простичко....
втори ден правим хубави разходки,аз с двамата големи,благоверният с мънинка,
пропускаме обедния сън,но пък се връщаме с червени бузи....
Усмихнат ден,момичета....

# 678
  • София - Дианабад
Честити рожденици на Лили и Мозила! Всичко най-хубаво, здраве и късмет!    bouquet

Ние сме решили максимално да се възползваме от останалия по пистите сняг и ходим през ден-два.
На Паничище водим двете каки, идеално е за начинаещи  Peace. А ние с мъжа ми ходихме до Банско вчера - аз не се представих както ми се искаше по пистите, но за първи път от поне 5 години и за първи път изобщо на Банско е добре. Следващия път - по-добре   bowuu!
Хубавото е, че се видяхме с reni_mats - много симпатична мацка. Следващия път ако ходим, непременно ще вземем и децата да поиграят и да направят калабалък  Mr. Green.

Hug

# 679
Здравейте момичета!
Мозила мисля, че има някакви таблетки или прахчета за почистване на бурии.Не мога да кажа със сигурност, но съм чувала, че се слагат, запалва се и се почистват  Joy За съжаление не мога да потвърдя информацията, но моеж да питаш ако искаш в магазин за такива неща.
Успех в чистенето, не приятна работа си е Hug
ХУбава вечер на всички!

# 680
Аз ви четох малко на диагонал,че покрай ремонта хич не остава време,но утре най-накрая ще приключим и след като изчистим всичко основно,ще съм по-свободна,ще се включвам и по-честичко.
Само да кажа,че днес пак ходих да видя Борис.Той е много по-добре,усмихва се,мята с ръчички,енергичен е....Качил е 40 грама от вчера до днес,вече е 2,020кг.Утре пак ще ходя и се надявам пак да е качил,но малко повече.Утре ще дават 20 мл. мляко,пак ще редуват адаптирано мляко с кърма,а и освен това щ започнат да дават и с биберон,ще го редуват със сонда,едното хранене със сонда,другото с биберон,а като свикне ще дават само с биберон...До края на месеца казаха,че най-вероятно ще го изпишат!
Извинявам се,ако досаждам с постовете за малкия,то все едно и също,ама в момента това ме вълнува и това споделям... Hug

# 681
Мони,на мен не ми досаждаш,
чакам с нетърпение новините за малкото,борбено човече,
радвам се,че е жизнен,
на теб пожелавам спокойствие....
Лека вечер,момичета....

# 682
  • София
Като грейне така слънцето и ....

Който си пие кафето край морето е щастливец. Wink Кати пак опъна плажа в хола и обу розовите бански, иска да ходим на море, иска да стане гримьорка, иска един куп неща, а аз усещам как ставам алергична към думата "искам"  Twisted Evil

Мони, почивай си повече, изцеждай се често, че малкият Борис ще има нужда от топла вкусна мама като превземе женското ви царство у дома. Много го нагушкай пак като се видите и стискам палци да е здрав и все така да наддава и да расте - голям герой е той! Имате ли снимки? Вълнуваме се и ние с теб, не ни досаждаш.  Hug Praynig

Надеееее, как може такава неустоима рецепта да даваш? Ще я направя тортичката - то е грехота да не се пробва такова шоколадово изкушение - сигурна съм, че моите хора в къщи ще се влюбят в нея! Laughing Laughing

Хубав ден на всички!

# 683
Добро утро,момичета,то вече е добър ден,де....
Ванче,още малко остана и ще си го пия кафето до сами вълните,сега още на терасата го правя,но пък се поздравяваме с гларусите и ми е едно такова хубаво, като гледам забързаните хора по главната,метачките по улицата,отварянето на магазините....въобще събужда се след зимен сън града....

# 684
Ъ???на първа страница има статистика....
Наде,голямо изкушение,и тъкмо като за мен-по-простичко....
втори ден правим хубави разходки,аз с двамата големи,благоверният с мънинка,
пропускаме обедния сън,но пък се връщаме с червени бузи....

извинете, не бях обърнала внимание.Доста обстойна  статистика! Браво за което. А тука освен МАМИ има ли някои татковци? Изцяло ли е женски този форум????  Shocked #Crazy  Joy

# 685
Май имаше един татко, но се включва много рядко.

Ваня, супер настроение Simple Smile Аз живея срещу плажа. Не само кафето, ами и обеда и вечерята са ми с морска гледка. Мъжа ми си купи бинокъл и непрекъснато следи кои кораби влизат, кои излизат, направо можем Бюро справки да направим у нас

# 686
# 687
Мони ,пратих ти покана,да знаеш....,
Мишела,къде живееш във Варна,кръстницата на децата ми живее в Морската градина,май там беше,ходили сме на рождените и дни,но винаги са ни водили с автобусче до там и така и не разбрах къде се намираме...ти може би си някъде около тях....

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 19:14 от Еластина

# 688
Да се похваля, махнаха ми гипса  newsm44. но още не мога да ходя, страх ме е и ме боли като стъпвам на него.... Дано скоро проходя.

# 689
Да се похваля, махнаха ми гипса  newsm44. но още не мога да ходя, страх ме е и ме боли като стъпвам на него.... Дано скоро проходя.
Честито,бързо възстановяване....

Общи условия

Активация на акаунт