Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предложените места за провеждане на коледно събитие?
Какви са разликите между предложените места за провеждане на коледно събитие?
Какви са предложените варианти за провеждане на коледно събитие?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предложените места за провеждане на коледно събитие?
Форумът обсъжда предложени места за провеждане на коледно събитие. Едно от предложените места е зала LaSalle, която е достатъчно голяма и разполага с паркинг. Другото предложение е NuN's Island Hall, която е по-малка от LaSalle, но изглежда по-чиста и спретната. Тя разполага с маси, столове, пиано и кухня със съдове, а паркингът пред сградата е безплатен.
-
Какви са разликите между предложените места за провеждане на коледно събитие?
Разликите между предложените места за провеждане на коледно събитие включват размера на помещенията, чистотата и удобствата. Например, LaSalle предлага по-голяма зала с паркинг и е по-евтина ($20 на час), докато NuN's Island има по-малка, но по-чиста зала с пиано и кухня със съдове, но е малко по-скъпа ($34 на час).
-
Какви са предложените варианти за провеждане на коледно събитие?
-
Какви са предимствата и недостатъците на предложените места за провеждане на коледно събитие?
-
Какво е предложението на Shemet_neveroiaten?

. Обеснявам, че в къщи се говори на български. Искам големия да не си загуби родния език, а малкия да го научи. Не мога да кажа от сега, когато му дойде времето, дали малкия ще научи българската азбука, но ще опитам. Имам за пример моя много добра приятелка, която после ми стана кума, та те живеят във Виена, сина и може да чете и пише на бг. Четенето му е по-лесно от писането, но наред с немския, учи и френски в училище, а бг в къщи. Вярно е, че не му е идеално нивото, но може да разговаря с близките си и да се си служи с езика, когато са в Бг.
Може да ви дойде много депресиращо.

/ и ако да, с какво друго портокал, ябълка .... Работата е там, че имам около 3 килограма в хладилника и се разваля в момента, та трябва бързо да го ликвидирам. Ядем го, разбира се, но ако може да е на сок ще е доста по лесно и бързо за консумация /мисля/.
хихихих
Иначе града е чудесен - а през последните години със всичките му нови там градинки и фонтани е много красив.
и такива разни. Иначе със френския и английския се справя повече от добре. С арабския е горе-долу на същото ниво като при българския - но това е нормално, понеже само от нас и от бабите по телефона ги чува тези езици.
/пушвам го, джъмпвам и т.н./.
Да се смееш ли, да плачеш ли