Математически турнири - 5

• 64 583
  • 799
  •   1
Отговори
# 180
Моят варварин е на трето място в Силистра на ЧХ с 93 точки  Mr. Green Достойно представяне Hug

# 181
# 182
  • София
Не го обичам тоя запис... ама се налага, че ще ви изтърва. А първокласниците още не са имали състезание  Wink Чакам инфо за Коледното

# 183
# 184
  • София
Не го обичам тоя запис... ама се налага, че ще ви изтърва. А първокласниците още не са имали състезание  Wink Чакам инфо за Коледното
Коледното за София  се провежда в 119 СОУ , тази година ще бъде на 11.12.

# 185

mariAna66,   bouquet

Тази година РИО са се справили по-бързо Grinning

# 186
  • София
В момента на сайта на РИО София град излиза само класирането от СМТ за 11 и 12 клас. Нещо аз ли бъркам или ....?

# 187
В момента на сайта на РИО София град излиза само класирането от СМТ за 11 и 12 клас. Нещо аз ли бъркам или ....?
Погледни най-отдолу на таблицата и ще видиш къде трябва да кликнеш за интересуващия те клас. В " зеления" сектор при трети и четвърти клас забелязвам форумски състезатели. Честито на заелите призови места!

# 188
tufche, явно си много нетърпелива  Laughing

Смени таба с номера на класовете долу, в ляво  Hug

Дидева, писали сме едновременно  Wink

# 189
А дали РИО изкарват национално класиране?

# 190
 Да се оплача - страницата на 21-ви век, където има инфо за ЧХ в Пловдив нещо се е бъгнала.  Или поне при мен не излиза При вас как е, майчета от Пловдив  - сигурна съм, че сме много тук, макар и да не афишираме с това.

# 191
А дали РИО изкарват национално класиране?
Ако питаш за " Черноризеца", не се прави официално национално класиране, но миналата година " Академия 21 век" си бяха направили труда да обработят резултатите от всички градове и да направят такова.
Да се оплача - страницата на 21-ви век, където има инфо за ЧХ в Пловдив нещо се е бъгнала.  Или поне при мен не излиза При вас как е, майчета от Пловдив  - сигурна съм, че сме много тук, макар и да не афишираме с това.
Възможно е в момента да качват резултатите или да правят промяна в отговорите. При тях довчера още стоеше грешният отговор на 15 задача за 3-4 клас.
Редактирам се. Отворих я и няма нищо ново, грешният отговор си е още там.

# 192
maggypan, миналата година РИО-София правиха класиране само за град София за СМТ

# 193
Дидева, ти си факир - как я отвори ? newsm78   На моя комп не ще...

# 194
  • София
Погледни най-отдолу на таблицата и ще видиш къде трябва да кликнеш за интересуващия те клас. В " зеления" сектор при трети и четвърти клас забелязвам форумски състезатели. Честито на заелите призови места!

На мен пък ми се появява грешка и не мога нищо да отворя. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт