Математически турнири - 5

• 64 583
  • 799
  •   1
Отговори
# 195
Честито на дечицата, представили се толкова добре на СМТ.
Моя Сами е под чертата с 64т./което си го знаеше/

Аз отворих ето тук
http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/2010/11/04/protokol_sait.xls

# 196
Дидева, ти си факир - как я отвори ? newsm78   На моя комп не ще...
Пробвах през два браузъра, отвори се и през двата.
Започнали са да качват Черноризеца на официалната страница. Засега сме само ние и Враца.

# 197
  • София
tufche, явно си много нетърпелива  Laughing

Смени таба с номера на класовете долу, в ляво  Hug

Дидева, писали сме едновременно  Wink

Благодаря ви много, много сте мили с Дидева, но май не е в това проблема...

# 198
Моят варварин е на трето място в Силистра на ЧХ с 93 точки  Mr. Green Достойно представяне Hug

Честито!  bouquet

# 199
Да се оплача - страницата на 21-ви век, където има инфо за ЧХ в Пловдив нещо се е бъгнала.  Или поне при мен не излиза При вас как е, майчета от Пловдив  - сигурна съм, че сме много тук, макар и да не афишираме с това.

Всичко си е наред-отваря се,но няма нищо ново-за съжаление.Вече започваме да се изнервяме с това чакане.Те децата вече се готвят за други състезания и забравиха за ЧХ.А виждам вече,че в Силистра дори са ги наградили и качили снимките.

# 200

Благодаря ви много, много сте мили с Дидева, но май не е в това проблема...
tufche, изпратих ти мейл със страницата с резултатите на 4 клас  Hug

# 201
Видях, че моята госпожичка е изпълнила мечтата си- да пише във форума. Според нея на 13 задача от СМТ е трябвало да й дадат някоя точка. По настояване на малкия отидохме на ЧХ във Враца. Резултатът- 4 е. Сестра му през цялото време се муси защо трябва и тя да ходи и съответно нищо не е направила.

# 202
Наистина чакането е  #2gunfire #Cussing out. Синът участва в състезанията от любов към спорта. Аз тръпна после също от любов към спорта. Не мога да си представя родителите и децата, чието влизане в гимназии зависи от класирането.

# 203

Благодаря!   bouquet
Ех, колко съм горда! Simple Smile  Радвам се и на представянето на училището ни. Особено 2 и 4 клас са се представили супер.

Фран, поздравления за щерката ти от ЧХ. Наистина ви се радвам! Благодаря и за инфото за списъците!   bouquet
Ние сме със 126 т. Още го е яд. Има 2 сгрешени супер лесни задачи. Но пък получи ценен урок.

# 204
Разгледах класирането от СМТ след 4 клас. СМГ обират всички първи места.

# 205
Нормално е да е така. Истинската подготовка започва в СМГ. Тук-таме се провира някой "външен"... Simple Smile
Аз пък искам да видя СМТ за 3-ти клас - класирането за цялата страна. newsm78

# 206

Хм, ако ще е СМТ ( Софийски математически турнир) не би трябвало да има класиране за цялата страна, а само за София newsm78

# 207
Нормално е да е така. Истинската подготовка започва в СМГ. Тук-таме се провира някой "външен"... Simple Smile

СМТ, доколкото съм запозната, се провежда само в София, така че няма класиране за цялата страна.

# 208

СМТ, доколкото съм запозната, се провежда само в София, така че няма класиране за цялата страна.

Но има участници и от провинцията и те са в класирането, ако разгледате подробно списъка.

# 209

Нормално  и логично! Аз бих се учудила да е обратното. След като се подбират най-талантливите деца с математически заложби и след това учат по специална програма, не бих могла да си обясня да са възможни по-ниски резултати. А другите училища след 4 клас вече имат по-малко челни места, защото математиците ми най-вероятно на 90 % влизат в СМГ. На мен ми е по-интересно дали дете с мат. заложби би могло да е на нивото на СМГ без да учи там. Надявам се догодина да си отговоря на този въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт