Математически турнири - 5

• 62 964
  • 799
  •   1
Отговори
# 345
При нас има официална церемония....по Коледа.  Joy Joy Joy Тогава председателят на СМБ-Габрово връчва на всички първенци грамотите от всички състезания, проведени от август до декември настоящата година.

# 346
По темата за награждаването - да споделя с вас и да изкажа отново адмирации за габровци, които разбрах, че тази година ще награждават първенците от "Хитър Петър" освен с грамоти и подаръци и с медали, което е може би най- адекватната на детските желания награда за техните постижения!!!

# 347
По темата за награждаването - да споделя с вас и да изкажа отново адмирации за габровци, които разбрах, че тази година ще награждават първенците от "Хитър Петър" освен с грамоти и подаръци и с медали, което е може би най- адекватната на детските желания награда за техните постижения!!!

А, това много хубаво, сигурно Дидева им е казала  bouquet
Само дето хората вече забравиха, че е имало такова състезание, а за награждаването ти все още говориш в бъдеще време Whistling

# 348
Ами всъщност децата чакат наградите си да пристигнат в училищата в които учат, като това се очаквало да стане около Коледа, така че наистина за това състезание награждаването за тях предстои......

# 349
Аплодисменти на отбора по информатика! Още златни медали да ни донесат децата! bg
На сайта на ЧХ са качени резултатите от Ямбол. Историята с тазгодишните резултати би била смешна, ако не граничеше с трагична безпомощност. Ако Варна извадят ново класиране,  то ще е третото поред в рамките на 6-7 дни. Просто нямам думи.
На сайта на " Академия 21 век" има качени резултати за Пловдив, но отново са без 3-6 клас.
[/qu

МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕШ ТОЯ САЙТ АКО ИСКАШ НА ЛС АКО ИСКАШ -ТУК

# 350
  • София
Аплодисменти на отбора по информатика! Още златни медали да ни донесат децата! bg
На сайта на ЧХ са качени резултатите от Ямбол. Историята с тазгодишните резултати би била смешна, ако не граничеше с трагична безпомощност. Ако Варна извадят ново класиране,  то ще е третото поред в рамките на 6-7 дни. Просто нямам думи.
На сайта на " Академия 21 век" има качени резултати за Пловдив, но отново са без 3-6 клас.
[/qu

МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕШ ТОЯ САЙТ АКО ИСКАШ НА ЛС АКО ИСКАШ -ТУК
http://www.math.bas.bg/ch/

# 351
Бихте ли ми казали как се оценяват задачите от ЧХ? По колко точки за решена задача?

# 352
Бихте ли ми казали как се оценяват задачите от ЧХ? По колко точки за решена задача?
За малките - 7 за верен, 3  за непопълнен отговор, 0 за грешен.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 21:11 от Анонимен

# 353
За малките - 7 за вярен, 3  за непопълнен отговор, 0 за грешен.

Да, забравих да напиша, че ме интересува за втори клас.
Благодаря ти!  bouquet
Но сега пък не мога да видя класирането за 2клас Пловдив?! newsm78

# 354
  • у дома
Аз мисля,че някъде срещах,че за втори клас не се прави официално класиране.

# 355
http://www.academy21century.com/competitions-2010/chernorizec-hrabar/kl-2kl.php
Пълнолетно уиски с две ледчета.  Joy

# 356
Здравейте !
Абсолютен новак съм в темата и ще съм благодарна за Вашата помощ с информация за състезанията за 1-ви клас.
Доколкото можах да се ориентирам в темата , това са Коледното, което ще бъде на 11.12 в 119 у-ще в София и Великденското 17.04.2011 (къде?)
Пропускам ли нещо ?
Как става записването за участие в тези състезания ?
В деня на състезанието или предварително и ако да - къде ?
Предварително Ви благодаря и успех на всички дечица .

# 357
http://www.academy21century.com/competitions-2010/chernorizec-hrabar/kl-2kl.php
Пълнолетно уиски с две ледчета.  Joy

Мдааа, абсолютно си го заслужи!
Както винаги, всъщност!
Благодаря!

# 358
  • София
Великденското също се провежда в 119 СОУ. Записването е предварително в 119 . В у-щето на сина ми учителите по математика осъществяват организацията по записването .

# 359
  • София
Качиха резултатите за Варна от ЧХ. Най-много ги затрудниха Силистра и Димитровград. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт