Математически турнири - 5

• 64 583
  • 799
  •   1
Отговори
# 225
Свършиха, вече няма такива. От тук нататък точки се дават за решена задача, а сгрешена или непопълнена е все едно. И слава богу Praynig За мен така е по-правилно и има други начини да се спре играта на ТОТО. Но когато се дават точки за непопълнен отговор се получават куриози, като например на ЧХ седмоласник с 4 сгрешени задачи да бъде класиран след дете с 4 непопълнени отговора и четири грешки. С други думи с два пъти повече нерешени задачи можеш да биеш няой с два пъти повече решени:twisted:
Или поне да не се дават 3 точки, а 1 - примерно. Все едно неотбелязан отговор да е повече от 40% решена задача! Rolling Eyes

# 226
  • София
След като и в СМГ и в НПМГ още вчера на обяд са изнесени точките от ЧХ, не мога да разбера какво толкова се бавят организаторите с публикуването на резултатите за София, пък и за другите градове!?

# 227
След като и в СМГ и в НПМГ още вчера на обяд са изнесени точките от ЧХ, не мога да разбера какво толкова се бавят организаторите с публикуването на резултатите за София, пък и за другите градове!?
И аз това се чудя... Тъпа работа! То дойде Салабашев-ия, докато качаме ЧХ...

# 228
Доколкото знам, матриците също пътуват до София и се проверяват и там от организаторите. Може това да причината за забавянето.
ПП. Пловдивчани най-после поправиха сгрешения отговор на 15 задача. Ако едва днес са научили за него, класирането от там доста ще се забави.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 17:09 от Анонимен

# 229
  • София
Някой знае ли максималния резултат от ЧХ за 3-ти клас на явилите се деца в СМГ?

# 230

Как са резултатите в СМГ?  Интересуват ме главно 7-8 клас. Ако се спазва традицията би трябвало да са значително по-високи от вече изнесените резултати извън София, ама все пак ми е интересно. Една мама каза, че имало дете със 100% резултат, но след него как е?

# 231
1-во място - 126 т., 2-ро - 124 т., нататък не ги знам. Ще ги видя утре, като отидем на курс.

# 232
  • София
1-во място - 126 т., 2-ро - 124 т., нататък не ги знам. Ще ги видя утре, като отидем на курс.
Мерси  bouquet В НПМГ също максималния резултат е 126 т.

# 233
Цитат
Една мама каза, че имало дете със 100% резултат, но след него как е?
Детето с пълен актив точки е в 7-ми клас и е "изял" и съучениците си от 8-ми клас... Simple Smile
Не знам колко далече от него са останалите. Утре ще видя.

# 234
За ЧХ правят ли генерално, национално подреждане?

# 235
  • София
Не. Само по области.

# 236
А дали РИО изкарват национално класиране?
Ако питаш за " Черноризеца", не се прави официално национално класиране, но миналата година " Академия 21 век" си бяха направили труда да обработят резултатите от всички градове и да направят такова.

# 237
Не. Само по области.
Ще си го самонаправим, значи  Simple Smile...

# 238
А дали РИО изкарват национално класиране?
Ако питаш за " Черноризеца", не се прави официално национално класиране, но миналата година " Академия 21 век" си бяха направили труда да обработят резултатите от всички градове и да направят такова.
Е да де, Академията имах предвид Laughing. Може пък тези, които отговарят за ЧХ, да вземат да изкопират от Академия 21...

# 239
  • София
Детето, което е на 2-ро място явно не е решило 4 задачи, но е преди детето, което е с 3 нерешени задачи и съответно има 119 т. (на 2-ро място от явилите се в НПМГ)

Общи условия

Активация на акаунт