Математически турнири - 5

• 62 688
  • 799
  •   1
Отговори
# 540
Цитат
Освен това, не искам да я натоварвам много със състезания.
А тя какво иска?

# 541
Цитат
Освен това, не искам да я натоварвам много със състезания.
А тя какво иска?
Тя иска ако може да се яви и на състезание за Формула 1 или полет до Марс. Иска все да е номер 1 и навсякъде. Е не става. Трябва да си поподредим заедно приоритетите.
Ето, например миналата седмица, без да ме попита си е платила и се е явила състезание по рисуване. Ами тя не може да рисува... За това се изисква талант. Ама нищо, си казах, тъкмо ще се поопраи малко и ще слезе на земята. Не може все да си победител.
В този смисъл - ограничавам я понякога.
Освен това възрастта й е такава, че хем й се иска да играе, да рисува, да щурее, хем иска да се явява на състезания. Ама без подготовка не става.

# 542

М.г. Салабашев се проведе в ПЧМГ !

А тази година дали пак ще се провежда и в ПЧМГ?
Да и тази година ще провеждат турнира. Моят син ще се яви там.

И ние така и то голяма тумба  Grinning. Наистина страшно ви благодаря за информацията. Спестихте ми голямо обикаляне и чудене къде да паркирам   bouquet
Много са готини в ПЧМГ - направиха ми супер добро впечатление!

# 543
  • София

Аз да допълня въпроса.. а дават ли специално на първокласниците да пишат по листа помощни неща. Например на задачки от типа 2+3 > 3+1 могат ли отгоре с дъгички да си сметнат сбора? Позволяват ли да се ползват листове за чернова, въпреки, че специално моята щерка едва ли ще разбере какво да пише на тази чернова и после се опасявам, че ще сбърка при преписването. Но ето например това с дъгичките тя го прави понякога. Дали ще може и там?

# 544
Случайно да има мами от Велико Търново? Не мога да намеря информация за Иван Салабашев ще се провежда ли при нас тази година и къде. В нашето училище госпожите нищо не знаят, а на сайта на състезанието няма инфо.

# 545
Случайно да има мами от Велико Търново? Не мога да намеря информация за Иван Салабашев ще се провежда ли при нас тази година и къде. В нашето училище госпожите нищо не знаят, а на сайта на състезанието няма инфо.
Миналата година състезанието е проведено в ПМГ " Васил Друмев". Може и тази да е там.
Като стана дума за Велико Търново, търся информация дали там се провежда Коледното математическо състезание и къде.

# 546

Аз да допълня въпроса.. а дават ли специално на първокласниците да пишат по листа помощни неща. Например на задачки от типа 2+3 > 3+1 могат ли отгоре с дъгички да си сметнат сбора? Позволяват ли да се ползват листове за чернова, въпреки, че специално моята щерка едва ли ще разбере какво да пише на тази чернова и после се опасявам, че ще сбърка при преписването. Но ето например това с дъгичките тя го прави понякога. Дали ще може и там?
Имат чернови, на които може да си препише задачата и да си сложи дъгичките. Иначе, трябва да тренирате работа върху чернова и нанасяне върху теста. Аз пазя първата "чернова" на мойта ... голяма бъркотия и драсканица е, писала където може, обръщала листа ... Ужас. Та сега продължаваме да работим и върху това умение

# 547
Миналата година Коледното математическо беше в ОУ"Димитър Благоев". Беше обявено и в нашето училище и записването ставаше при нашата госпожа. И за него все още не са ни подали информация за тази година. Поне класната не знаеше нищо. Обявиха ни само състезанията от СБНУ.

# 548
  • София

Имат чернови, на които може да си препише задачата и да си сложи дъгичките. Иначе, трябва да тренирате работа върху чернова и нанасяне върху теста. Аз пазя първата "чернова" на мойта ... голяма бъркотия и драсканица е, писала където може, обръщала листа ... Ужас. Та сега продължаваме да работим и върху това умение

Благодаря! С две думи няма да може на беловата да се прави това.  Tired
Ще трябва да тренираме, щото те са малки беее, бебета са дето се вика. Не може ли към тях да са снизходителни относно такива нещица  Crazy

# 549

Благодаря! С две думи няма да може на беловата да се прави това.  Tired
Ще трябва да тренираме, щото те са малки беее, бебета са дето се вика. Не може ли към тях да са снизходителни относно такива нещица  Crazy
Абсолютно си права. Малки са си още. НО, има време. Потренирайте, ама се въоръжи с много нерви ...

# 550
А защо децата в 1-ви клас, на КМС, не си правят тези дъгички с молив и след това да си ги изтриват? Аз ще предложа точно това на дъщеря ми...

# 551
  • София
Отговорите се попълват върху теста, но после се прехвърлят на друго листче, на което няма задачи, а само 1 АББГ примерно.
Самия тест детето ще си го вземе. Така че може да се пише по теста.

# 552
  • София
Отговорите се попълват върху теста, но после се прехвърлят на друго листче, на което няма задачи, а само 1 АББГ примерно.
Тази схема не важи за Коледното.
Отговорите се попълват направо в/у теста. При това е хубаво да обясните на децата да не отбелязват отговорите с химикалка докато не са сигурни в отговора. В противен случай дори вярно решение може да не се зачете.

# 553
  • София
Тази схема не важи за Коледното.
Отговорите се попълват направо в/у теста. При това е хубаво да обясните на децата да не отбелязват отговорите с химикалка докато не са сигурни в отговора. В противен случай дори вярно решение може да не се зачете.
Сериозно ли? Ако сбъркат и си го поправят после, се счита за грешка?

# 554
  • София
Ужас! Чак ми иде да се явя вместо нея...  Crazy Толкова неща трябва да запомни. Като например вчера беше дъвкано цяла вечер, че квадрата е правоъгълник  Joy

Общи условия

Активация на акаунт