Математически турнири - 5

• 62 642
  • 799
  •   1
Отговори
# 750
Тези габровци ми скриха шапката! Колко са бързи! При това са обработени резултатите от няколко града!Браво!Поздравления за организацията!

Дидева, кой е твоя Макси? 3 или 4 клас?

# 751
Дидева, дай някакво класиране и за другите възрасти. Аз вече се снабдих със задачите за 7 клас, но в бързото изкарване на класиранията никой не може да се мери с гарбровци Flutter
Всички класове са там. Просто скролни надолу.
Момичета ( и момчета  Grinning) мислите ли, че ще ни изтърпят тази вечер да превишим темата с няколко страници? Как все се случва, че стигаме 50 страница точно по средата на коментарите на важно състезание и аз не знам!
Master, благодаря! Поне си имаме утешение след четирите сбъркани задачи.

Благодаря. Аз скролнах, ама явно първия път просто не ми се е заредило всичко.
А относно темата - нали точно обсъждането е важно, не правилото.

# 752
  • най-шареното място
Честито и от мен за математика на Дидева!

Би следвало да ни изтърпят от уважение към децата Simple Smile / ама си е против правилата/

Националното със сигурност ще отнеме доста време. Явилите са много. Едва ли преди сряда, четвъртък... но дата никой не е споменал мисля...

# 753
Моят син е 3-ти клас и ако е пренесъл вярно отговорите ще е с 54 т. Задачата с фаталния номер 13 го е затруднила. Честно казано и мен. Embarassed
И при нас положението е същото - "фаталната" 13 задача е останала неразрешена........

# 754
Тези габровци ми скриха шапката! Колко са бързи! При това са обработени резултатите от няколко града!Браво!Поздравления за организацията!
Дидева, кой е твоя Макси? 3 или 4 клас?
Четвърти клас. Резултатите са само от Габрово. Децата от другите градове идват на състезанието при нас. И на мен ми скриха шапката този път! Обикновено резултатите излизат след седем. Националното доста го бавят. Спомнете си колко време качваха Черноризеца, хем там не обобщаваха резултатите.
Отправям официална молба към модераторите! Не ни заключвайте днес! Утре ще пуснем нова тема!

# 755
Master, браво!
Дидева, поздравления и на вас. Габровци за пореден път доказват, че имат перфектна организация.

Как мислите - трябва ли по някакъв начин да сигнализираме организаторите на Иван Салабашев за 13 задача в темата за втори клас? На сайта има даден мейл: emil@math.bas.bg , но дали е актуален! newsm78

# 756
То че трябва -трябва. Ако не са го видяли вече.
Интересно ми е предни години при такива грешки как се е процедирало?

# 757
То че трябва -трябва. Ако не са го видяли вече.
Интересно ми е предни години при такива грешки как се е процедирало?

Едва ли са го видели. Няма причина да се вглеждат, ако някой не ги подсети.

# 758
  • София
Посоченият email за контакт на страницата на турнира е:
emil@math.bas.bg

# 759
  • най-шареното място
Моите вече не съвсем конкретни спомени за едни правоъгълници печатани като квадрати , с някакви си около 10% разлика в дължините на страните /коледно 2009/ и едни други пък сини и зелени, предоставени на децата в черно-бял вид /май кенгуру?/ и сегашните.... определено ме карат да мисля, че има една задача ей така, да се менкат първенците Simple Smile Иначе няма как да не се провери всеки клас от по няколко души и да намаляват грешките... а те са си по 1-2 на състезание...

Важното е 4-тите, 7-те и т.н. класове да са ОК всъщност Simple Smile

Помня, че обяснявах, най-чистосърдечно, че се радвам, че детео не е взело точки за една задача, защото за сметка на това е спазило условието Simple Smile. Малко им е рано заподобни ситуации, но свикват...

# 760
Някой родител с четвъртокласник да е решавал осма задача? Колко триъгълника можем да начертаем с върхове сред долните 6 черни точки?
.     .     .

.     .     .

# 761
Ние не сме четвъртокласници  Laughing, но с деветокласника изброихме 18.

# 762
Ние не сме четвъртокласници  Laughing, но с деветокласника изброихме 18.
Абе, толкова трябва да са, ама не мога да ги докарам повече от 14!  doh Някак едно чертежче баткото да ми предостави? Може и на ЛС.

# 763
  • най-шареното място
A броиш ли четирите образувани от диагоналите - с по два върха в точките... Аз не съм ги броила, но тези са точно 4...

# 764
Намерих ги! newsm44

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 18:32 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт