ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 225
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ммм, това, което си показала има доста широка реклама по ТВ-то. Има го по магазините и мисля, че би могла да го намериш по-лесно от Лореала.

# 421
Ммм, това, което си показала има доста широка реклама по ТВ-то. Има го по магазините и мисля, че би могла да го намериш по-лесно от Лореала.

Да, така е. Но все си мисля, че на Лореал трябва де по-добро и затова първо ще потърся него.

Не мога да не се похваля Crazy. Ник от два дни ми казва пи-пи за пиш и другото Crazy. Няма такава радост hahaha

# 422
  • София
Ей, браво на Ник! Пък аз в неделя сложих Софи на гърнето и тя свърши голямата работа  Mr. Green!

# 423
Ей, браво на Ник! Пък аз в неделя сложих Софи на гърнето и тя свърши голямата работа  Mr. Green!

Ееее браво! Crazy
Голямото щастие, дето му викат hahaha Joy

# 424
 Hug Hug Hug Hug Hug Ама колко си ви обичам всички ако знаете!!!

Добро утро! И браво на "щастливите" деца  Mr. Green

Пожелавам страхотен ден на всички!

# 425
Добро утро и от мен  Hug
Аз нещо не разбрах къде другаде освен в албума да гледам снимки. Нямам ви фейсовете, пък в snimka.bg нещо не се справих.  newsm78
Преборването на памперса е един от големите успехи за малките човечета. За това поздравявам и тях и майките им и им пожелавам по-малко нацапани гащички.  Mr. Green
Хубав ден и от мен.  Hug

# 426
Добро утро!

Лазаня купувам от Метро или Пикадили...

Бачкам по послеееееееееееееееееееееееееее Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 427
Ехооооо, тук съм.

Минавам много набързо, че много работа ме чака и зор, зор  ooooh! ooooh!  ooooh!

Джуджи е добре. Вчера не издържах и я заведох при лекарката. Поредната вирусна инфекция е изкарала, че и аз покрай нея. Вчера грам време нямах да пиша, днес като гледам пак ще е така, а довечера съм сама, моя мъж отиде командировка и най-вероятно няма да мога да седна на компа.

Днес имам големи проблеми с едни доставки и сигурно ще съм на мобилния цял ден. 2 обекта, спешни и зимата наближава и там бързаме да доставим и оправим всичко, че да не ни "изненада" снега, както обичат да пишат всяка година журналистите.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug, които са празнували и на тези, които не са  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 428
Eй, много хубаво, Хая - за малката!

И за гърнето - поздравления! Учат се мъниците, но Софито е направо геройче  Simple Smile

Mr. Green Големия ползва на тази фирма някакъв спрей и е много доволен! За разлика от майка си
Пол, май точно тези с хората нямат много фокус, апарата е купуван за пейзажи предимно, такива са му настройките и по-близките снимки нещо не са добро качество  newsm78

Чудя се да пускам ли пералня или не  Thinking че вчера така духаше тука, че ми вдигна връзката праз от балкона  hahaha

# 429
Добро утро и от мен.  Hug
При нас духа ужасен вятър и не знам дали ще изляза.  Crossing Arms Вчера Кико се плашеше и бягаше от листата, които му падаха на главата, понеже пак духаше ужасно. Накрая си извади и си сложи зимната шапка да не му падат листа на главата.  hahaha
Поли, браво на момчето. Калоян от месец насам /от като се захлади/ се изпуска от време на време, но четох, че е нормално, а и го прави само в къщи и само аз като го гледам.  Thinking Нещо може да съм си стресирала детето.  Tired
Реа, това е МИНИ.   Hug
Ако решиш някой ден да ми подариш няма да ти откажа.  Mr. Green

# 430
Пол, май точно тези с хората нямат много фокус, апарата е купуван за пейзажи предимно, такива са му настройките и по-близките снимки нещо не са добро качество  newsm78

Чудя се да пускам ли пералня или не  Thinking че вчера така духаше тука, че ми вдигна връзката праз от балкона  hahaha

Миленка то зависи от фотото, ама на някои може да им се слагат филтри за по-качествени снимки. Ние купуваме китайски по нета, по 10 лв парчето, ама вършат работа.  Flutter
На милото едната краста му е риболова, а другата фотографията. Като тръгнем нанякъде вечно сме с 2 комплета батерии, зарядно и по 5-6 карти памет, че правим по 600-700 снимки на ходене. А пък, ако е за няколко дни и до 2000 сме стигали.  hahaha
Това с праза много яко.  Joy
При нас нямаше вятър, ама снощи като ми се обади милото едва го чувах от вятъра покрай него.  Blush

# 431
Като заприказвахте за коли, нали са ми страст, да си кажа и аз какво искам:

Ей, тоз бонбон бих карала.

# 432
Аз пък такова:

Не, че мога да карам, ама с такава кола кандидат шофьори ще се намерят много.  Mr. Green

# 433
Хай  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes ние май сме с вирусна ангина, но доктор не, лекуваме си се сами. Аз Т вече нямам, Ния чат пат вдига до 37,5. Не е отпаднала добре е. А на мен ми е едно такова никаквооооо. Сега ще правя бухтички  Crazy

Нещо сте на вълна Коли  Whistling

# 434
Като сте заговорили за коли:
или а и това няма да откажа

Обичам по-мънички и спотни колички Mr. Green (и мъже.... откъм теглото де..не от към ръста )
 Whistling

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 11:58 от wee.jess

Общи условия

Активация на акаунт