ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 209
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Камче, затова и ти го писах.......... Flutter

Миленка, много убав трабант, мн ме кефи  Heart Eyes

Момичета благодаря ви , но още не е  моя колата. Казаха към края на седмицата, та живот и здраве другата седмица ще  newsm01 и ще почерпя  Hug

Пол спиш ли бре?

# 451
нещо съм заядлива напоследък, наминавам насам да се разтуша малко  Hug Hug Hug Hug

Мерси много милички, пооправяме се, бавно но славно.  Crazy

# 452
Благодаря на всички за пожеланията за мама.  Hug Hug Hug
Да ви се връщат стократно.  Hug

Б(Р)енка, честита ви "придобивка", да ви е жива и здрава, много радост (и малко косми) Mr. Green  hahaha да ви носи и да ви мъррррррка дъъъълги години. Hug

Рейче, ти сигурно си забравила, ама моите гугутки нали бЕха станали 2 броя?  ooooh!
О**аха ми балкона тотално, на всичкото от горе всички останали гълъби с нашенска регистрация се научиха и почнаха да ми посещават балкона за храна, и стана кошмар.  ooooh!
Сутрин ставам и гледам ято гугутки цвъкат по балкона и обръщат де що се сетиш - саксии, дрехите от простора, чашки, останали по масата...  ooooh!
И накрая не издържах и заминаха по предназначение.  Crossing Arms
Разбирай - качих ги на тавана на блока, при другите гугутки и ги оставих да се оправят сами.
Все пак им помогнах - гледах ги сума ти време, съжалявам, не мога да направя повече.  Confused
Дано са се оправили и сега си прехвърчат насам- натам.  Peace

Вие как сте, девойчета мили?  Rolling Eyes

П.С. Вийчо, аз съм по пестничЕтата box, ку не сЪ стегнеш и не Фл'яяш У час веднага, мое и да те опляскам.   tooth  Hug

Гуш на всички!

# 453
Синеоч, що тъй си лоша?  newsm78

Джу , душо и според мен си направила всичко което е било нужно за гугудките.

Аз кво правя- ми готвих , ядохме и сега мисля да тегля на всички една и да отида в банята Twisted Evil Мама ми купи днес прясно краве истинско мляко и след малко ще правя кисело Laughing

СофиАнки голем екшън и било при вас днес с тези ветрове.
Нет имате ли?

# 454
  • София
Аз не съм имала проблеми с нета, пу-пу! Обаче днес ме беше страх да изляза на терасата да си събера дрехите, толкова силно духаше  Whistling ooooh!.

# 455
Привет! Hug

Уморена съм. Овя ни вятъра днес яко. Само да се похваля с нови ботушки/боти. Сега ще пиша едно оплакване и после може да се включа пак.

# 456
  • Балчик
Хоп троп лъвици  Hug ей ме и мен , пльоснах се на диванчето , като гледам май навсякъде е духало здраво , нас  пловдивчани  май ни поодмина , тук духаше но чак пък урагани с код                 " оранжево "...  Mr. Green
По тв-то скука Rolling Eyes
но ще си стоя тук във форума и ще си говорим  bowuu

# 457
Ей ме и мен  Mr. Green
И в Пазарджк ни подмина.  Peace
И по добре. Мен ме е много шубе от силен вятър.  newsm43
Поли за какво ще се оплакваш?  Thinking
Реа като дойде новото возило да го покажеш.  Hug

# 458
И аз Фърлям по едно око насам, ма нещо сте за спотаили.
Да не е затишие пред буря, в унисон с времето?
 Laughing

...Реа като дойде новото возило да го покажеш.  Hug

Оооо, като видна столична клюкарка, искам и аз да го видя!  Mr. Green
Клю, клю, клю...
  hahaha Joy

# 459
Дулс, пляскай наред, че белким се освестя по-бързо Simple Smile) тук ни удави, град ни валя и накрая си тръгнах по жилетка. Ама време. Гледам филмче и ще лягам Целувки!

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 08:59 от wee.jess

# 460
И аз съм тук, но досега писах един пре-дълъг ферман Close
Имах днес работа в една банка. Леле как ме изнервиха кокошките таааааам Close. Леле ама наковах ли ги ся едно хубаво Crossing Arms Да се научат като им влезе някой в тъпата банка, да го посрещат на крака, а не да се правят, че е въздух #2gunfire Айде, аз няк'къв мижав дребус там, ама мъжа ми е голям човек, а след 20 минути брулени навън от вятъра, вкарахме и децата вътре /бяхме ги оставил отвън, щото айде нали банка, - да не пречат Close/ - е няма, братко, все едно човек не е влязъл #2gunfire. Даже едната от двете служителки, която трябваше да ни обслужи, най-спокойно си взе торбичка със сандвич и явно отиде да обядва Shocked Shocked Наглост отвсякъде! Отидохме в друг офис на същата банка .Там вече тръгнах с рогата от вратата Crossing Arms Бързичко бях упътена към едно бюро, казах за какво съм там, служителката се опита за ме препрати към трети офис! ooooh!, но като споменах помежду другото, че идвам от друг и съм останала с лоши впечатления, и че имам намерение да се обадя където трябва Twisted Evil, да видите как бях обслужена за 10 минути и даже бях изпратена до вратата hahaha Амаха Crossing Arms. Тези банки не се научиха, че са просто една бакалия, и че трябва да се борят за всеки един свой клиент Crossing Arms.

Т'ва е. Crazy
Сори, че ви занимах Blush

# 461
Целувки и от мен Вий   love001

Пол добре дошла, кво прави до сега? Честити боти/ботушки да си тропаш дълго с тях. Снимки? Flutter

Чеб, Джу
ще се поФаля, няма да пропусна Flutter

Боб верно скука по ТВ Crossing Arms и пак вечерях по нощите..........мнооо обичам леб и слам/луканка Twisted Evil

Вени помислих, че някъде има проблем с нета щото никой не писа много време Mr. Green Явно не е имало проблем.

Вий  Hug чаках да дойде от вас, ама този път ни размина..............

нема се нервиш, чу ли!!!!! То така е навсякъде тъпотия, тъпотия да се чудиш с добро ли да подходиш или с лошо........... Свършихте ли си работата- свършихте я! Сега пий едно и лЕгай Hug

# 462
Норче, мина ми нервата, споко Crazy. Аз по-скоро страшно много се изумих и въобще не можех да повярвам, че може да ми се случва такова нещо #Crazy Това, което написах е съкратеният вариант на случката. Иначе там, където си трябва, си се оплаках с подробностите Twisted Evil Сега чакам възмездие Whistling

Пък ти да се похвалиш скоро с новата каручка Flutter.

Карах мъжа ми да ми снима краката, но бях с пижама......чудя се дали да качвам така, или да снимам пак утре. newsm78

# 463
Карах мъжа ми да ми снима краката, но бях с пижама......чудя се дали да качвам така, или да снимам пак утре. newsm78

Туй нИ го разбрах Rolling Eyes Качи дЪ видя кво е снимал Grinning

# 464

Туй нИ го разбрах Rolling Eyes Качи дЪ видя кво е снимал Grinning

нЕма оттърване, ей Crazy

Общи условия

Активация на акаунт