Миленка, много убав трабант, мн ме кефи

Момичета благодаря ви , но още не е моя колата. Казаха към края на седмицата, та живот и здраве другата седмица ще
и ще почерпя 
Пол спиш ли бре?

да ви носи и да ви мъррррррка дъъъълги години. 

, ку не сЪ стегнеш и не Фл'яяш У час веднага, мое и да те опляскам.

. Леле ама наковах ли ги ся едно хубаво
Да се научат като им влезе някой в тъпата банка, да го посрещат на крака, а не да се правят, че е въздух
Айде, аз няк'къв мижав дребус там, ама мъжа ми е голям човек, а след 20 минути брулени навън от вятъра, вкарахме и децата вътре /бяхме ги оставил отвън, щото айде нали банка, - да не пречат
/ - е няма, братко, все едно човек не е влязъл
. Даже едната от двете служителки, която трябваше да ни обслужи, най-спокойно си взе торбичка със сандвич и явно отиде да обядва
Бързичко бях упътена към едно бюро, казах за какво съм там, служителката се опита за ме препрати към трети офис!
, но като споменах помежду другото, че идвам от друг и съм останала с лоши впечатления, и че имам намерение да се обадя където трябва
Амаха
. Тези банки не се научиха, че са просто една бакалия, и че трябва да се борят за всеки един свой клиент
.

и пак вечерях по нощите..........мнооо обичам леб и слам/луканка
чаках да дойде от вас, ама този път ни размина..............
. Аз по-скоро страшно много се изумих и въобще не можех да повярвам, че може да ми се случва такова нещо
Това, което написах е съкратеният вариант на случката. Иначе там, където си трябва, си се оплаках с подробностите 
.

Препоръчани теми