ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 200
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Синеоч то твойто мъж рогато и инато на N-та степен.  Mr. Green

абе откъм инат и аз не се давам, ама и детето и то голЕм инат та мани, сбрали сме се яка дружинка. Поне сме такива, че не можем да се цупим с дни или месеци. И на тримата ни минава супер бързо. На мен асцедента ми е Теле.  Crazy

# 496
Кипре, моите съболезнования!  Sad  Hug

Поли , к'во да кажа  Mr. Green спрягам глагола "мотам се" много активно  Whistling

Gudzi,  Яйца нЕм да духам, ше духам други работи по-скоро  Mr. Green
 Joy Joy Joy

# 497
Хорааа, стискайте ми палци за една работа /за кой ли път  ooooh!/ Вече тотално взех да се обезнадеждавам.  #Cussing out
Снежи видях те горе, как си?

# 498
# 499
Ооо, Кипре Cry.....
Много съжалявам, мила! Не си казвала да е боледувал, явно е внезапно Sad.
Не знам кое е по-добре - да знаеш, или да те плесне през лицето шамара.....

Ще пиша по-късно, че ще идва един да ми бутне тук нещо по компа.

# 500
Ще пиша по-късно, че ще идва един да ми бутне тук нещо по компа.

Само по компа ли ще ти бутне нещо?  Mr. Green

Кам, стискам силно, този път ще стане ще видиш.

Джес, не мога да повярвам, че се "моташ". Отдавна не ти се е случвало.

Моя мъж се обади преди малко, много загрижен какво ще ядем довечера, а снощи се чухме 1000 пъти по тел. и му разказах подробно, че съм готвила супа топчета и тая вечер ще правя свинско с картофи с новия фикс на маги и една салата с ролца от раци.  #Silly

# 501
  • София
Моя мъж се обади преди малко, много загрижен какво ще ядем довечера, а снощи се чухме 1000 пъти по тел. и му разказах подробно, че съм готвила супа топчета и тая вечер ще правя свинско с картофи с новия фикс на маги и една салата с ролца от раци.  #Silly
Джуджи, или те проверява дали си жива след толкова наготвени манджи, или не ти вярва (нали го беше оставила гладен една вечер)  JoyHug

ПП: хубав ли е фикса? Имам едно свинско в камерата и трябва да го готвя скоро, че стои от доста време.

Кам, късмет! Стискам палци и аз!

# 502
Ааааааа моля, моля, аз да наготвя толкова манджи на един път, неееееееееееееееее, как можа да си го помислиш, че и сама с малкия дзвер. Ще вземе да ми стане нещо  Joy

Фикса ще го проб'ам днес. И ако се яде ще пиша. А питането му е точно от страх да не вземе да остане гладен, че е много страшно  hahaha hahaha

Момичета имам голям проблем, не мога да измисля какво да купя на дребната за Коледа. Никаква идея, а ако харесам нещо е много скъпо и с тая си заплата не мога да си го позволя. Че и на бабите не съм поръчала още какво да й купят. Та приемам всякакви предложения и идеи.

# 503
Джес, не мога да повярвам, че се "моташ". Отдавна не ти се е случвало.

Ками fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 504
Джуджи, тоз много бързо бутна Mr. Green. Нищо не разбрах. Даже не знам за какво идва newsm78

За бутона "ново" - има го до всяко заглавие на тема /един розов/ като отвориш Нови отговори на мои публикации.

Кам, стискам палци и аз Peace За работа сигурно Rolling Eyes.....Дано те огрее Hug
Вийче, помотай се, няма лошо Crazy. Няма все да е бач я Blush
Вени, вчера естествено не можах да обикалям много, и взех от Метро онова другото, дето го показах. Дано е читаво Rolling Eyes.
Руми, ще пиша Peace. Засега съм с два автоматични отговора Crazy

# 505
Ками стискам палци и аз.  Peace
Момичета аз се чудя за една оферта. За мърчъндайзер за хипермаркет. Има си осигуровки всичко, ама е за 40 дена, евентуално с опция за продължаване.  Thinking
Милото е против, защото е само нощна смяна, а и сигурно ще се налага разтоварване на стоки и вдигане на тежки неща. Ама ми каза аз да си реша.   Tired
И сега съм в чуденка.  newsm78

# 506
  • Балчик
Привет деца мои , днес даже и добро утро не можах да ви кажа .
Правя ДДС - то и трябва да изкарам цифри до края на деня и нямам никакво време .
Довечера като се прибера ще се връщам да ви чета   , че  моят мустакатко ще се е на работа до късно , ако и синчето  сготви , аз направо ще бъда айляк и ще ви чета  Peace
Хайде до по - късно  Hug

# 507
Кипре  Flowers Rose Flowers Rose лека му пръст...

Пишете после как е фикса, става ли вкусно.

Днес съм с на свекър ми колата  newsm01

харесаха ми ботите 2 в 1 са  Simple Smile

Хаясче много е добре с мама. Днес ми звъни и ми казва: "Пуснах климатика без да искам и не мога да го спра, сега ми духа студеничко " Mr. Green Днес съм си поръчала омлет за вечеря.

Камче  снощи не сме яли тиква, незнам защо  Mr. Green

# 508
Кипре, моите съболезнования  Praynig

Чеби, първият водопад е Овчаревски или Горица (и двете имена се срещат) намира се по пътя за Сапарева баня - село Овчарево. Първо бяхме на него, после на Сапарева баня и после на Стоб. Наблизо са, ама за кола все пак. А вторият водопад е във вилната зона на Сандански - Попина лъка. Много са красиви и двата. Аз тази година съм на вълна водопади... Бяхме последно на Заселе, до Своге - Бовска Скакля, преди това на Добравишка Скакля, преди това на Крушунските водопади.

# 509
  • Пловдив
КипреFlowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт