Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 245
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
  • The QC to be!!!
кога не  е рано за кръвен тест?
Утре, бягай си направи един. Стискам палци  Praynig Praynig Praynig

# 331
Etigra, мисля, че 12 ден (утре) не е рано за кръвен! Дори и уринарен може да покаже стига да не е късна имплантация!
Моя приятелка след такова зацапване на този ден вече гушка две съкровища! Дано и при теб е така!
Запази спокойствие доколкото можеш, а ние ще се молим и ще стискаме палци! Praynig

# 332
  • София
Etigra ,в Щерев кръвните са ни на 10ти ден.
Много силно  fingerscrossed

# 333
Etigra,и аз бих пуснала един кръвен тест,дори да е 11 ден от ЗЕТ.Поне знаеш резултата от процедурата(и дано да е мноооооого положителен Praynig)
А аз да излея тъгата си при вас.На 9 ден от цикъла ми изписаха Метфогама а днес, на 12 ден и Аримидекс.Стаменов спомена,че нещата никак не са розови и аз онемях.Не бях си представяла чак толкова зле нещата.  Cry

# 334
Shalona, за какво служат тези лекарства?

# 335
  • The QC to be!!!
Сами Arimidex обикновенно се ползва при липса на спонтанна ову, а Метфогамата може да е заради инсулинна резистетност дадена, и действа като помага за усвояването на пройзведеният инсулин, или ако има някакви съмнения за диабет. Но по принцип е във вързка с ИР.

Shalona успокой се и говори с доки като се видите следващият път да ти обясни повече, ако не са розови той какво мисли.  Peace

# 336
Irina многооо,многоо съжалявам  Hug
Ети,миличка само радост нека бъде за теб и за всички НИ  Hug

Момичета днес бях на преглед (да се отчета  Simple Smile  )

Докито ми каза ,че всичко засега върви по план,това ми е 9 ден от МЦ - от дясно 4*15мм,от другата страна 1*16.5 и два по 18мм  Rolling Eyes

поставиха ми днес Мерионал 150ед. +Оргалутран  и така и утре ще си ги инжекциран и в събота пак ...може би за Прегнил  newsm78 и евентуално в понеделник или още в неделя ще е пункцията и на колко мм е добре да се направи за да е по качествена  newsm78

Как се извършва тя и как самия трансфер  Embarassed newsm78

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 21:58 от marisil

# 337
  • София
Ети стиснати палци и от мен, всичко ще е ОК  Hug

# 338
Irina, съжелявам много...горе главата и напред към следвашия опит !
Etgra стискам палци и аз ! Споко, зацапването, не значи, че опита е неуспешен !! Дано кръвния тест ни зарадва утре  Praynig Praynig

# 339
  • Пловдив
Ирина и аз съжалявам, не мисли в идните дни за смяна на клиника и т.н., знам, че ти се иска всичко да се случи възможно най-бързо, но в момента ми се струва, че ще ти е трудно да вземеш адекватно решение, казвам го от личен опит Sad

# 340
  • Криворазбраната Европа
Сами Arimidex обикновенно се ползва при липса на спонтанна ову, а Метфогамата може да е заради инсулинна резистетност дадена, и действа като помага за усвояването на пройзведеният инсулин, или ако има някакви съмнения за диабет. Но по принцип е във вързка с ИР.

Shalona успокой се и говори с доки като се видите следващият път да ти обясни повече, ако не са розови той какво мисли.  Peace
Метфогамма, Метформин или Сиофор се изписват за по-добро качество на яйцеклетките. Не знам точно от къде и как се получава, но ги изписват затова. На мен док ми беше изписал Метфогамма, но ми се повдигаше ужасно от нея и сега ми изписа Сиофор - при мен е за всеки случай. Все още не съм го почнала, но май ще трябва, че наближава времето Praynig
Etigra,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Hug

# 341
ето ме пак. днес ми е 12-ти ден след трансфера. направих кръвен- но може би е рано...0.42 при референтни стойности между 0.5 и 3.0. има ли смисъл да се надявам още? Cry
не ми е дошло, имах две-три капчици вчера и днес, но нямам болки. трябва да правя уринарен на 29-ти ноември...от толкова притеснения вече не съм на себе си. а миналата седмица бях с бъбречна криза, но ми сложиха антибиотик, който казаха, че не пречел на евентуална бременност...

# 342
  • Малта
ето ме пак. днес ми е 12-ти ден след трансфера. направих кръвен- но може би е рано...0.42 при референтни стойности между 0.5 и 3.0. има ли смисъл да се надявам още? Cry
не ми е дошло, имах две-три капчици вчера и днес, но нямам болки. трябва да правя уринарен на 29-ти ноември...от толкова притеснения вече не съм на себе си. а миналата седмица бях с бъбречна криза, но ми сложиха антибиотик, който казаха, че не пречел на евентуална бременност...

Не се Отчайвай, може да е била "късна имплантация", направи след 48 часа пак кръвен и ако се е покчило двойно (т.ел да е над 120), значи има успех. ПОЖЕЛАВАМ ти го от  все сърце  Hug

# 343
Etigra,нали знаеш''надеждата умира последна''.Да се надяваме на ''чудо''да промени резултата ти след два дни Praynig.Има още време до 29.11.

# 344
  • София
Ети съжалявам за резултата  Hug , 0.42 на 12-ти ден си е отрицателен тест, на мен при 2 на 10-ти ден ми казаха и двата пъти да спра лекарствата, единствено може да е лабораторна грешка ....

Общи условия

Активация на акаунт