Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 58 768
  • 764
  •   1
Отговори
Здравейте момичета пускам новата темичка, която ще се изпълни с най-многобройните положителни тестчета. Последния път пуснах новата тема за чакащите момичета от фонда одобрение и след месец и аз го получих, дано с тази темичка след месец видя и положителния тест не само на сън. Ние другата седмица започваме стимулацията стига хормона LH да е ок.

Хайде банда събери се и с две чертички похвали се! Hug

# 1
bibka-bibibka    bouquet благодаря за новата ни темичка Wink))
Дано се напълни само с +++++++ тестчета
Пожелавам си едно такова  EFP newsm10и на мен  Praynig

# 2
Дано се напълни само с полужителни тестчета, Успех на всички  който са в процедура!
Ето линк към старата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523607.750#bot

# 3
 wavey  и този месец пропускам, но не ми пречи да ви чета  Hug
Успех на всички  Praynig

# 4
  • София
И аз да се запиша на първа страница с надеждата до края на тази тема да съм започнала и аз поредния си опит.

Саманта, голяма прегръдка за теб, мила. Не се предавай, трудно е, знам, но.... имай вяра и ще се получи  Hug

# 5
И аз съм тук bowuu.

Зази,ей много си измъчи.Толкова чакане,почти година,биопсии,промивки,висене пред кабинета...е,крайно време е и на твойта улица да изгрее слънцето.Ето пак ти предстои неизвестност за срещата ам нека това неизвестно да е за последно.Айде време ти е да заемаш нисък старт Praynig.

Илиткууууу,що пропускаш newsm78. Нали за 17.11 беше? Или аз нещо се бъркам Blush.

# 6
Не залагам много на тази дата, Виви  Tired ... то тука от август до сега само надежди и разочарования.. Та сега съм решила, ако е писано - ще почна, но вече не се надявам много много  Tired

# 7
и аз се включвам тук. вече нямам търпение да ми дойде и да започвам отново. стискам палци на всички!

# 8
Илитка,ти ако щеш се надявай Crossing Arms.Аз ще ти кажа,че няма да спирам да ти стискам палците,гадните кисти да не появяват.А ще видим какво ще се похвалиш към 17-20.

зазаза,кога си чакаш лелката да дойде?Имате ли план за действие?Като протокол,лекарства дози...

# 9
след около десетина дни. предишния път бях с лека стимулация по кратък протокол, но овулацията изпревари пункцията. докторката каза, че ще е различна стимулацията този път, въпреки че ще я питам защо. аз се чувствах много добре с гонала. ще го обсъдим.

# 10
зазаза,ей кофти положение.Как така сте изпуснали овуто да изпревари...Ще смени док. стимулацията сигурно да се избегне същия този проблем.И без издънки:peace:.

# 11
Запис и от мен Hug
Само EFP в тази тема

# 12
Здравейте момичета ,аз съм нова тук и искам да ви попитам при кой доктор сте, и дали има положителни тестчета от момичетата които са при др.Владимиров

# 13
успех на всички момичета в процедури

# 14
Ами сега ще правя имунология ,защото не съм.Отчитам го като голяма грешка,а документите не ги оправихме защото се надявах на замразените ,но уви не се получи и сега нова стимулация.Успех ви желая. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт