Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 131
  • 764
  •   2
Отговори
# 30
Здравейте !

Да споделя и моя случай:

Опитваме 3 години , Аз съм 36 мъжът ми 38
При мен-всички изследвания нормални при мъжът ми-малко количество на клетките и лоша подвижност някакъв кругер бил малко с отклонение

Три инсеминации-втората забременях-но бебето спря да се развива в 5 седмица

Сега чакаме инвитро -доктора ни каза че най-вероятно ще се наложи икси.
Правим това в английйска клиника-първия път здравната каса плаща включително трансфер на ембриони в последващи опити -ако са се развили повече.
Дадоха ми лекарствата вчера-ще почвам да ги пия на 19 ден от цикъла
Стискам палци на всички !

# 31
  • Варна
edamianova , успешен старт и още по-успешен финал Hug.

desdemona, аз съм 4ти ден след трансфер. Хич не чакам да ме заболи, направо си пия но-шпа три пъти на ден. Иначе мен също ме боли корем, точно като все едно ще ми идва цикъл, болките в яйчниците отшумяват, от утрогестана ме болят и гърдите доста, а зърната ми са станали супер чувствителни. Коремът ми спадна, не усещам вече да ми е тежко, иначе тренирам гребане с лъжица като за световно, голямо ядене, голямо нещо, слонче ще стана Embarassed

toffifee, дано този ти опит е поне толкова успешен, колкото предния от 2008 г.

# 32
Честита нова тема!Нека да се напълни с много положителни тестове.Успех на всички!

# 33
  • София
desdemona, благодаря  Hug Бързо си възвърнах оптимизма  Simple Smile, но може би заради това, че не стигнах до най-страшната част - чакането за резултата от теста, защото тогава при отрицателен тест разочарованието е несравнимо по-огромно, отколкото при моята провалена стимулация. Стискам палци скоро да ни донесеш хубави новини  Hug

zai4e_86,   не губи надежда. Знаеш ли колко момичета са прокървявали, а сега се радват на бебоците си? Пиши на всяка цена какво е станало  Praynig

toffifee, добре завърнала се  Hug И дано този опит е също толкова успешен, колкото предишният  Praynig

edamianova, добре дошла и да не се задържаш много-много тук  Hug

Саманта, много съжалявам  Cry Знам колко боли, но знам, че не трябва да се отчайваме, а да гледаме смело напред  spoko Поплачи си хубавичко, утре ще си значително по-добре  Hug

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 23:50 от -=Деси=-

# 34
  • София
     tiptoe   Запис и от мен ,да ви чета в почивката
Дано в последните месеци на старата година да имаме много положителни тестчета  Praynig

# 35
Запис и  от мен в новата ни темичка. Дано ни донесе много положителни тестчета, усмивки и споделени редове щастие  Hug Hug
Шарки късмет, дано това е твоя успешен опит  Praynig Praynig
Саманта, много съжалявам !! Знам какво изпитваш в момента....Кураж, горе главата и смело напред към следващия опит ! И така до успех !  Hug Hug

# 36
Здравейте и от мен и дай Боже на всички Hugсамо EFP и много   babyuu passifier smile3504 newsm30

# 37
Привет и от мен  Hug Hug

Много Щастие и много ПолоЖ. EFP  на Всички Нас ! Hug Hug

# 38
Е момичета чудото при нас не стана.Не съм си взела още резултата от кръвния, ама няма и смицъл, защото за мое най-голямо нещастие съм с цикъл. Cry Сега започва всичко отначало.Знам, че няма значение дали е за първи, втори или трети път, но много боли. Сега трябва бързо да се съвземам и да пускам отново документите и отново чакане, но няма да се откажа, докато  Sickчудото не стане.
БЛАГОДАРЯ на всички ви за куража и надеждите, които ми вдъхвахте.  Hug Hug Hug
Пожелавам от цялото си сърце, на всички момичета, които чакат да имат щастлив финал!!!

# 39
Зайче много силно те прегръщам ,съжалявам мила, но смело напред ,ще успеем сигурна съм Hug Hug Hug

# 40
зайче и от мен много прегръдки и бързо да излети времето до следващия опит.  Hug Hug Hug

# 41
  • София
Зайче,а все пак знаеш ли си стойността? Имало е момичета със силно кървене и бременни  Thinking

# 42
zai4e_86  Hug Hug

Няма значение опита,Болката си е винаго силна..Но горе главата и много ,много силни преградки и Успех занапред  Praynig Hug

# 43
Момичета искам да ви попитамм за този първи преглед за ИНВ(дали са ми чисти или добре яйчниците,не си спомням добре точно какво каза доки) е по време на цикъла...как точно става ??? в смисъл ..да не би да съм в грешка нещо  newsm78

# 44
  • София
Силвана, не си в грешка. Прегледът става по обичайния начин. Не го мисли, те докторите са свикнали.....

Зайче
, мила, прегръщам те  Hug Hug Hug Ще дойде и твоят ден, дано да е по-скоро!

Общи условия

Активация на акаунт