Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 58 998
  • 764
  •   1
Отговори
# 45
Зайче  Hug смело напред! Поплачи си ... да ти олекне и не се отказвай! Надеждата умира последна  Peace
Amalleira  Hug мен вчера епизодично ме заболя корема, чак към гърдите усетих болката ... но беше, като прорязвания на няколко пъти, и както започна, така и изведнъж си спря  Peace Иначе и аз си пия Но-шпа 3х1 по терапията на доки  Peace Но аз не усещам нищо в яйчниците, нито ми се е увеличил или променил във вкусовете апетита  Thinking дори напротив, сякаш сега не съм така гладна ...ама незнам .. с или без симптоми по-важното е  това EFP да е налице в деня Х  newsm10

# 46
Ммм,малко ще се притеснявам ,ама... Embarassed

Значи мога да съчетая нещата,в смисъл тук в нашите лаборатории мога да си пусна хормон.изслед-я,които те изпращат към София,примерно на първия ден от МЦ и после да отида заедно с тях за прегледа,дали ще станат за следващия ден  ?

нали не пречи примерно да се пуснат на първия ДЕн ?

desdemona
  имам приятелка,която в началото на бремеността нямаше никакъв апетит,дори отслабна,така,че не си мисли ...молим се Praynig за  EFP  Hug

# 47
Момичета един бърз въпрос- как се приготвят аспержите (за облекчаване на хиперстимулация) варени или пресни или пък на пара  newsm78 По-късно ще пиша пак, че не ми е много добре.

# 48
  • София
Както ги обичаш-стават и по трите начина /на мен са ми много гадни Sick/,но съм ги правила на пара,полети с масло

# 49
  • София
Хм, не знам дали може сурови да се ядат..... Аз съм си купувала в буркан, бяха готови за хапване. Аз много ги обичам де. Направи ги както ти е по-лесно. И пий много течности!

# 50
  • София
 toffifee ,много съм зле,аз това,с "пресните", си го представях от буркана,не от пазара,в смисъл,без  обработка  Crazy Да,май не стават сурови  Laughing

# 51
Благодаря ви, но мъжо се обади сега, че не е намерил. Утре ще продължим търсенето в големите вериги. До сега не съм яла и не знам как са на вкус, но не ми пука само да ме пооблекчат. На моменти съм по-добре не ме боли, но после изведнъж много ме присвива чак място не мога да си намеря. А и се подух доста. Вчера минахме през док, продължаваме с диетата и много течности. Да видим кога ще мине това чудо  ooooh!
Зайче сега прочетох- нямам думи кураж...........

# 52
  • София
toffifee, на мен при хиперстимулациите много ми помогна Biogame 84 % това е протеин на прах , направо направи чудеса за мен, освен това пиех много айрян, аспрежите не съм ги пробвала за облекчване , защото хич не ги обичам. Ако болките са ти много сериозни обди се док. да те видят задължително. Надявам се скоро да отмине  Hug

# 53
Благодаря за инфото, аз не пия точно тази добавка, но мисля че е подбна, протеинова на белтъчна основа на прах от Пикадили, сестрата ми каза нея да взема. До вчера пиех по една лъжица сутрин и вечер, а днес мисля 3 пъти да пия. Пункцията ми беше в неделя, до колко време трябва да чакам облекчение, Крисита ти за колко дена се оправи?

# 54
  • София
toffifee,трябва си време  Tired Аз след отрицателния тест се оправих бързо-т.е-десетина дни,но при положителния-се усили и коремът ми изобщо не спадна  Close На мен айрянът със сол ми действаше най-добре. Солта разграждала белтъците или нещо такова.

# 55
hrisi резултата е 0.168
Samanta, zazaza, silvana84, zazzy, desdemona, toffifee, момичета огромно благодаря за прегръдките и куража. Hug  bouquet Знам, че другия път ще се получат нещата.
Чух се с доки, много беше разочарована, но това е положението. каза, че няма да се отказваме и естествено, че няма да се откажа, докато нещата не се получат. Имам един въпрос обаче. Понеже с доки не можахме да говорим много, искам вас да ви питам. Имам 3 замразени ембриончета трябва ли пак да подавам документи във фонда или мога да почна пак с опит след известно време като ми почине организма ( понеже ми е за първи път не съм много наясно). Доки също ме попита дали имам замразени, какво ли е имала предвид, но в неделя така или иначе ще ходя и тогава ще я питам. Но поне да знам дали трябва пак да подавам документи, че тоя път май голямо чакане ще е.

# 56
Някъде бях мярнала, че може веднага да опиташ с тях и че колкото по-рано се използват "по-прясно замразени" толкова по-голям шанс.
За фонда не съм компетентна, но няма логика да чакаш фонда, че да си ги използваш.

# 57
toffifee, аспержи почти винаги има в пикадили. аз се опитах да прочета назад, но не намерих - аспержите намаляват симптомите на хиперстимулацията ли? и защо се взима протеин? по принцип от протеини се издува корема (газове и т.н.)

# 58
  • София
Зайче,  Hug фондът не ти поема замразен трансфер,така че,не е необходимо да подаваш отново документи  и да чакаш. Ти си го плащаш. Можеш да си ги върнеш още на следващия цикъл,ако са ти добре хормоните и се чувстваш готова.
zazaza ,при хиперстимулационен синдром изписват протеинови добавки-аз съм пила Биогейм 84,които спомагали за по-бързото изхвърляне на течността от коремната кухина. Аспержите имат същата функция

# 59
не знаех. колко още има да научавам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт