Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 124
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Това по-добре да не ти се случва да го изучищ подробно  Wink... и колкото по-малко знаеш,толкова по-добре-означава,че си успяла в началото  Tired

# 61
Ами точно в Пикадили не били чували за "това нещо", но ще си набавя аз тези дни  Naughty Няма как ще направя всичко възможно, че не се търпи на моменти. На всичкото отгоре ден преди пункцията се разболях, вкъщи лепнахме  вирус и още се влача с кашлица и сополи. И за капак от данъчните искат да ни глобят и ми е много притеснено как ще се развият нещата. Така, че много ми е каръшки този опит  Crazy

# 62
hrisi, след няколко кофти дни ме накара да се усмихна. Hug Hug Hug Ето защо мойто доки ме пита дали замразихме. Значи няма проблем този или другия месец да си пробвам късмета пак. Много ти благодаря, ще спя спокойно тази нощ.

# 63
  • София
Зайче  Hug Има и други варианти,които също излизат доста по-евтино от този, с тежката стимулация-като ин-витро на естествен цикъл или с по-лека стимулация /хапченца и малко инжекции/. Така че,няма място за отчаяние. По един или друг начин ще действаме-рано или късно късметът ще дойде.

# 64
3дравейте момичета,наминавам само да  ви поzдравя,отвреме на време надничам , zа да раzбера   хубавите новини.
Ние с бебка сме добре zасега.Аz продължавам  ежедневно да се притеснявам и да си мисля ,че  неЩо може да стане  в всеки един момент,от  началото досега  е така.
Всяка от вас,Ще има своето малко  чудо.Опитайте се  да премахнете стреса около себе си ,и по малко  го мислете.
ПОжелавам   ви много положителни  тестчета с успеШни финали. Hug

# 65
  • София
Зайче, ако яйчниците и матката са се възстановили от стимулацията и пункцията, то замразен трансфер може да се направи още на следващия опит. При мен беше така. Стискам палци твоят късмет да е в сладоледчетата!

toffifee, дано по-скоро получиш облекчение. Почивай си, не прави резки движения, да не се стигне до усукване на яйчник. Ако те боли силно, утре иди да те прегледат. Да ти кажа, това лято за пръв път видях на нашия пазар (Димитър Петков, София) да продават пресни аспержи.

Шана
, моля те, отпусни си душичката! Всичко ще е наред Heart Eyes

# 66
  • Варна
toffifee , аспержи - два вида в буркани има със сигурност в Макаото, вчера ги видях на рафта до царевичките. Бързо да ти минават болките, аз също изкарах една кошмарна нощ на втория ден след пункцията и ходих да ми вливат системи в АГ-то. След това буквално се наливах с вода - една чаша на 20 минути пиех и се оправих бързо. Сега д-ра ме предупреди, че може да очаквам отново подуване около 9-10 ден от трансфера, ама да не се притеснявам, ами да им се обадя.

Зайче, Hug, от ескимосчетата стават чудни бебенца Hug

На мен болката в гърдите почва да намалява - всъщност се чудя от какво точно ме болят, защото започнаха да болят още преди трансфера - от цетротида или от утрогестана, някой знае ли?

# 67
И аз бях на цетротид и ме боляха, сега съм на утрогестан и поотшумяха. Би трябвало от първото да е болката.

# 68
Момичета, имам гости и нямах време да ви следя...успех!
Днес бях при д-р Владимиров да му занеса снимчица на малкия....със голямо закъснение...Останах удивена от другите 4-5 табла със снимки на бебчета...За 2 години много битки са завършили със HAPPY END...Желая го и на вас!!!!!!!!!!!!!!!

# 69
Amalleira гърдите болят от стимулацията и мен ме боляха и корема ми беше подут още на трансфера. като казах на док. за подутия корем отговора беше " от тук нататък той още повече ще се подува" и беше прав.  Simple Smile
иначе леко се оправих само с много вода и пържоли.

# 70
  • София
Здравейте, момичета! Надявам се да ме приемете във вашите редици. След дълго ходене по мъките и ние стигнахме до вариант ИКСИ, то май се оказа, че това е единственият ни вариант. Ще правим ИКСИ в Щерев и мислим да го финансираме сами поне първия път, успоредно ще пуснем и документи. Минах прегледа по време на цикъл, пуснаха ми изследвания на няколко хормона и разни други неща, за които не бях чувала до момента. Изследванията са ОК, всичко е в норма и ме вика пак на преглед на 23-ти ден от цикъла. Предполагам, че ако всичко е ок тогава, ще стартираме. С мъжки фактор сме, олигоастенозоо...предполагам, че сте я чували цялата диагноза...Мъжът ми е опериран от варикоцеле, няма подобрение след това. Имам едно неуспешно инсе, но с тази диагноза не се и заблуждаваме, че с инсе ще стане и направо даваме старт на тежката артилерия. Моля ви да ми кажете вкратце какво ми предстои, защото от толкова четене вече съвсем се обърках - трябва ли да правим или да не правим нещо специално, да си планирам ли отпуски? Доста ми е притеснено, но едва ли е нужно да ви обяснявам, в тази теме предполагам, че всички знаят как се чувства. Аз съм на 27, мъжът ми е на 31, нямам спонтанно забременяване до момента. Благодаря предварително за всеки отговор и подкрепа Simple Smile

# 71
Успех на всички в процедурите!

# 72
angel5 писах ти на ЛС

# 73
  • София
angel,предполагам,че ddnchv  ти е написала всичко подробно,само мога да добавя,че отпуска ще ти трябва,единствено,ако  ходенето на прегледи през ден,ти е проблем,заради работата. Аз си ползвах почасово,за да мога да излизам час по-рано или да закъснявам с толкова,но в Щерев преглеждат до късно /минавала съм и в 20 часа/. Сутрин лабораторията работи от 8,тогава можеш да си пускаш хормоните и да се връщаш вечер за преглед.
Пожелавам ти много късмет  Hug

# 74
  • София
angel5, пожелавам ти успех, мила! Дано стартирате още този цикъл, щом те викат на 23-ти ден, може тогава да ти почнат блокажа. И от началото на следващия цикъл ще почне стимулацията, която продължава средно десетина дни, но при всеки е различно. Аз по време на стимулацията не съм ползвала отпуск, отивах сутрин рано за хормони и преглед и вечер след работа за инжекции. А някои момичета си ги слагат и сами. Не е страшно, ще видиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт