Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 215
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
angel5, успех и от мен.  Hug

# 76
angel5 Hug добре дошла сред нас   bouquet и Успешна процедура с чудесен финал  Praynig
момичета, аз малко съм леко уплашена  Rolling Eyesпоради липсата на признаци при мен ..освен тази болка в корема за която бях споменала, преди ден/два, вече нямам нищо Shocked, само от снощи ме пробожда нещо в гърдите, но не постоянно, а епизодично newsm78 ту от едната страна, ту от другата  Tired на някоя от вас, дали се е случвало?
Иначе, нямам абс никакви симптоми за нищо и леко взех да се притеснявам Rolling Eyes, дали сме успели ... този път Praynig

# 77
  • София
desdemona, рано е още за каквито и да е симптоми. Просто ние на този етап се вглеждаме прекалено много и търсим такива......

# 78
Момичета, има ли сред вас някоя девойка със намалени функции на хипофизата?
Моля ви за отговор...

# 79
Момичета, има ли сред вас някоя девойка със намалени функции на хипофизата?
Моля ви за отговор...
какво точно имаш в предвид под "намалени ф-ии"  newsm78

Zazzy bouquet сигурно си права  Peace просто в желанието си за успех  Praynig неспираме да четем и да усещаме разни неща  Peace

# 80
Десдемона, става въпрос за заболяване, но ще говоря с факти, като се срещна с моята приятелка, за която питам...

# 81
Десдемона, става въпрос за заболяване, но ще говоря с факти, като се срещна с моята приятелка, за която питам...

Това е ясно Peace но понеже въпросът беше към нас, отправен ...  Shocked Thinking

# 82
Десдемона не се тревожи, аз бях така, вече писах-никакви симптоми.Даже после така си и продължих, все се чудех има ли бебе  newsm78
Днес съм малко по-добре, пак съм подута като в 5-6-ти месец, но не ме боли. Възползвам се и почнах да си оправям къщата , че утре ми е трансфера и след това пак зарязвам за 2-3 дена домакинството.
angel5 успех  Hug

# 83
Аз май ще се оттеглям от опита... Имам единствен фуликул на 6ти ден и все още имам малко кръв... Увеличиха ми дозата, но не виждам защо... Казаха, че ако до неделя няма реакция - спираме и ще търсим друг вариант... Яд ме е че доки каза, че жени като мене с къс цикъл обикновенно не реагират на стимулациите - организъмът се стресирал...и тогава каво ще правим...

# 84
Момичета има кои от вас са с къс цикъл и успешна стимулация? С какво и при кого? Приемам всякаква информация, а за сега се зачетох в научната литература...  Peace

# 85
  • София
Аз съм с къс цикъл от 15 години насам, ранна овулация (както се установи, по-ранна на десния яйчник), но не разбирам какво имаш предвид под успешна - повече фукита, съответно годни яйцеклетки, или довела до успешна бременност?

Аз при стимулация с Пурегон докарах до 4 фоликула, от тях 2 годни, 2 оплодени, 2 ембрита трансферирани на 3ти ден.
Сега, при втория опит, с Фостимон и Меногон последните 2 дена - 15 фоликула, 9 годни яйцеклетки, 7 оплодени, 4 върнати перфектни ембриона на 3 ден, останалите 3 не се доразвиха до 5 ден.

Проблемът явно не е в дължината на цикъла, а вида на лекарството за стимулация - Пурегонът е синтетичен ФСХ, Фостимонът се произвежда от женска урина ...но явно при някои жени дава по-добър резултат.

И съм на 43 г ....

# 86
Момичета успех!

Пак да питам по моя въпрос, но дали сте чували за панхипопитуитаризъм .. даже не мога да го произнеса...и дали знаете забременели момичета, болни от тази болест..Свързана е с функциите на хипофизата и щитовидната жлеза..И ако FSH - 1,3 , LH - 1...това какво означава...Прощавайте , че пак питам, но при нас ИКСИ - то беше с мъжки фактор и там нещата са ми по-ясни..А сега се тревожа за моя близка, която не знам дали въобще ще има шанс да се подложи на процедура...
Желая на всички хубава вечер и нека утре всички да сте бременни!

# 87
Sharky43, аз съм на 41. Къс цикъл - 21-24 дена, овулация на 13 ден. Имам само едно фуки и едва ли ще се появят други... този път. Стимулация с Пурегон и Меногон. Последния го увеличиха до неделя на 2+2 ампули. Вероятно на Фостимона ще реагирам по-добре. Ще говоря с доки. Благодаря за информацията. Peace

# 88
  • София
Ирина, и според мен този път просто не сте улучили правилното лекарство за стимулиране. Така че следващия път нещата ще са други  Hug

ivu6a, дори не съм чувала за тази болест. Дано не е толкова страшно, колкото звучи.

# 89
Момичета има кои от вас са с къс цикъл и успешна стимулация? С какво и при кого? Приемам всякаква информация, а за сега се зачетох в научната литература...  Peace

И аз съм със къс цикъл-на 24 дни.Имала съм 7 стимулирани ИКСИта,реагирала съм различно всеки път,в зависимост от лекарствата,дозировката,състоянието на организма в конкретния момент.При жените със по-къс цикъл дори стимулацията по презумция трябва да е по-малко дни!При последното ИКСИ стимулацията ми беше само 6 дни!Реагирах много добре! Peace 

Общи условия

Активация на акаунт