Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 58 770
  • 764
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте момичета Simple Smile Аз имам едно въпросче- другия месец ми предстои инвитро, док ми каза този месец,като ми дойде цикъла на третия ден да ида да ме погледне за кисти- та въпроса ми е, първи ден се брои независимо по кое време на деня ми дойде- както в случая - тази вечер... та..броя си днес за първи ден нали ? Много ви благодаря предварително и успех на всички за сбъдването на мечтите ни  Hug

# 751
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Аз имам едно въпросче- другия месец ми предстои инвитро, док ми каза този месец,като ми дойде цикъла на третия ден да ида да ме погледне за кисти- та въпроса ми е, първи ден се брои независимо по кое време на деня ми дойде- както в случая - тази вечер... та..броя си днес за първи ден нали ? Много ви благодаря предварително и успех на всички за сбъдването на мечтите ни  Hug

Брои се първия ден на силното кървене, ако ти е започнало силно днес следобед, значи се брои за първи ден.

# 752

Брои се първия ден на силното кървене, ако ти е започнало силно днес следобед, значи се брои за първи ден.
Благодаря ти  smile3525 иначе щях да си се чудя Simple Smile Simple Smile

# 753
Karticheto, съжелявам, че тази година твоето коледно чудо не се е получило и ти пожелавам догодина чудото да е факт, шумно, гукащо и плачещо  Praynig Praynig

# 754
  • USA
Благодаря за отговорите ви момичета  Hug
Аз нямам никакви предпочитания за клиника. Само се надявам на професионалисти, които си разбират от работата и се държат с пациентите с разбиране ,защото и без това сме всички със трахотно истънели нерви и готови да избухнем в сълзи от нищо особено с тези всичките хормони.
Ще послушам съветите ви Simple Smile
Аз имам още малко въпроси Embarassed
Някоя от вас пробвала ли е акупунктура-някъкви отзиви?
Аз съм вегетарянка и малко не ми стана ясно за какво са протеините може ли да ми обясните?
В бг колиниките вземат ли резултати от други клиники или цифрите са им различни? И ако вземат колко скоро трябва да са правени дддпреди посещението с доктора?
Сигурно ви звучат смешни въпросите ,но никъде не намирам отговори  Simple Smile
Много се радвам да ви намеря страхотно е да намериш разбиране от хора които наистина разбират.Успех на всички Hug

# 755
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Аз имам едно въпросче- другия месец ми предстои инвитро, док ми каза този месец,като ми дойде цикъла на третия ден да ида да ме погледне за кисти- та въпроса ми е, първи ден се брои независимо по кое време на деня ми дойде- както в случая - тази вечер... та..броя си днес за първи ден нали ? Много ви благодаря предварително и успех на всички за сбъдването на мечтите ни  Hug

На мен момичетата тук във форума са ми казали така: ако дойде до 14 часа - брои се за първи ден, след 14 часа - за втори. Щом ти е дошло тази вечер, утре ти е първият ден. Най-добре утре звънни в клиниката и попитай  Hug

# 756
Калалили, здравей. Аз съм в "Щерев". Събраха всичките ми изследвания в една папка - досие, аз ходих на ендокринолог в друга болница, имах и операция и диагноза в трета, преди да ми помогнат да се запиша в "Щерев" за асистирана репродукция. Ти можеш да си направиш някакви изследвания и в Щатите навярно. Първото нещо е спермограма, с тълкуване от лекар специалист. След това идват хормоналните при тебе - това е ендокринологията. После има АГ - при нас правят нещо, което се нарича "цветна снимка" за проходимост на тръбите и чак тогава се взема решение какъв метод е подходящ за вашата двойка.  Ако например има някакво малко отклонение при вас, може да го установите и да го полекувате, преди да дойдете в България. Също може да проследите един два цикъла дали имаш овулация - това всичкото трябва да струва преодолими пари дори в Щатите. С вегетарианството не би трябвало да има проблем. Желая ви успех!

# 757
Време е за нова тема:
 Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551388.0

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 09:57 от Vali :)

# 758
Здравейте момичета Simple Smile Аз имам едно въпросче- другия месец ми предстои инвитро, док ми каза този месец,като ми дойде цикъла на третия ден да ида да ме погледне за кисти- та въпроса ми е, първи ден се брои независимо по кое време на деня ми дойде- както в случая - тази вечер... та..броя си днес за първи ден нали ? Много ви благодаря предварително и успех на всички за сбъдването на мечтите ни  Hug

На мен момичетата тук във форума са ми казали така: ако дойде до 14 часа - брои се за първи ден, след 14 часа - за втори. Щом ти е дошло тази вечер, утре ти е първият ден. Най-добре утре звънни в клиниката и попитай  Hug

Благодаря, май наистина това е по -добрия вариант Simple Smile  Hug

# 759
Момичета за мое ОГРОМНО съжаление нашия първи опит приключва до тук  newsm45 newsm45 много плаках и вчера и снощи и днес,НО...това не ни помага..

ЧХГ от 53 падна на 17 вчера и така.. Tired ,доки ми каза да не спирам все пак лекарствата до прегледа,който ще е на 23(четвъртък)

Сега имам куп въпроси-на какво се дължи този лош край при трансфер на 5 ден и чхг 53 на 10 ден ? А сега къде търсим причината ? И кажете ми малко повече за ЗЕТ,ако стигнем дотам (имаме две ембрита) пият ли се пак хапчета и инжекци има ли?Шансовете с Зет еднкви ли са с ЕТ ?Кога ще настъпи МЦ и предизвикан с хапчета ли ще е ? newsm78

Охх,момичета разбита съм емоционално,незнам дали защото ни е първи опит и е толкова болезненоо  ooooh!

# 760
marisil,моля те да се успокоиш  bouquetВсичко ще е наред!!!Искренно ти съчувствам,аз чакам за 1 си опит по фонда и си представям как се чувстваш,но спокойно!!!Всяко зло за добро,ще си имаш бебче,сигурна съм PraynigАз ще опитам на ЕЦ докато звънна от фонда,говори с док за този вариант,макар че е малка успеваемостта,но знае ли човек Peace

# 761
  • София
marisil   Hug Hug За съжаление,биохимичната бременност се случва много,много често-около 60 % от всички бременности са такива. Проблемът при нас е,че след като толкова си чакал и си се надявал, като минеш и през тази "екстра",сривът е тотален  Cry Може да има причина,което е добре,ако се намери,лекарите ще се опитат да я преодолеят,но и това не е задължително-просто ембрионът спира да се развива  #2gunfire
МЦ ще ти дойде ,като спреш лекарствата,там няма проблем...е,понякога се бави малко повечко,но,в повечето случаи си влиза в графика. Като мине малко време,ще се успокоиш и ще обсъдите с лекаря ти как ще продължите,ще пуската ли допълнителни изследвания,ще сменяте ли нещо-остави нещата сами да си дойдат по местата -ще си имаш бебе-дали ще е от втори или трети опит,все един е успешен до край   Hug

# 762
marisilche-  Прегръдка от мен ! Hug Hug Hug Всичко ще е наред-ще успеете !! Мисля че  повечето от нас имат големи надежди за  първия опит-и затова неуспеха ни разстройва така . Имам една колежка която три пъти прави инвитро-а след това забременя спонтанно -и то два пъти !!
А за ЗЕТ- четох че има почти същия шанс като свежия-особено ако се направи на естествен цикъл-защото матката си се развива ,,по-естествено,,. 
А на останалите ти въпроси не знам отговора-и аз за първи път правя инвитро ...същото питам и аз

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 20:35 от edamianova

# 763
  • София
Опс,писали сме в старата тема,ето я новата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551388.0

# 764
  • близо до Кресненското дефиле
Марисил ,съжалявам!За съжаление трансфера на бластоцист ,не е гаранция за успех!Дори в някои западни клиники ,предпочитат да правят трансфер на 3-ти ден,а не на 5-ти.При ЗЕТ ,шансовете за успех са около 10 процента.Преди трансфера ще имаш няколко прегледа за проследяване на лигавицата,ще слагаш и Утрогестан вагинално,евентуално.Сега остава само да се молиш двете ембриончета да преживеят размразяването и да са борбени.Ти ще имаш деца , по какъв начин , няма значение.Важното е , че вярвам ,че ще успееш! Hug Praynig Peace
П.П.Моля модератор да заключи старата темичка и да закове новата,ако е възможно!Благодаря!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт