Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 031
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
marisil ,стига си блъскаш главицата!Каквото има да става , ще стане!Бъди готова на всичко.Да,по-принцип би трябвало резултата да се увеличава,да не е хубаво,че спада и не на последно място да,бременна си!Така ,че спри да се тормозиш и повтори теста,за да знаеш какво се случва!Не спирам да ти стискам палци за успех! Hug Praynig Peace
П.П.Дано не се разсърдиш,но забелязвам,че почти всеки твой пост е изпълнен с нерви и напрежение. Нещото на , което ме научи стерилитета е търпение,то е най-важно!
Абсолютно съм на същото мнение, няма смисъл да го преповтарям с мои думи  Peace Стискам ти палци Марисил   bouquet Praynig Peace ииии по-спокойно, вредиш си сама, послушай съвета ми, не прави като мен  Peace

# 721
Абсолютно съм съгласна с вас момичета..такава съм много бързо се шашкам,много бързо изпадам в депресия,можеби защото МНОГО искам да си имаме бебче/та ,като за първи опит всичко това ми идва в повече и в предвид ходенето две години по мъките с уж разбиращи и уж помогнали на много момичета тук наши лекари,вместо да ми окаже позитивно и търпеливо мислене,ТОЧНо обратното..СЪЖАЛЯВАМ за което Embarassed

Досега съм плакала на мъжо и той горкия  много се измъчва покрай мен  Tired  в крайна сметка утре си пускам поредния кр.тест ,НО в една и съща лабор-я и оттам ще се надявам и  Praynig Praynig за Щастие

# 722
  • Малта
Абсолютно съм съгласна с вас момичета..такава съм много бързо се шашкам,много бързо изпадам в депресия,можеби защото МНОГО искам да си имаме бебче/та ,като за първи опит всичко това ми идва в повече и в предвид ходенето две години по мъките с уж разбиращи и уж помогнали на много момичета тук наши лекари,вместо да ми окаже позитивно и търпеливо мислене,ТОЧНо обратното..СЪЖАЛЯВАМ за което Embarassed

Досега съм плакала на мъжо и той горкия  много се измъчва покрай мен  Tired  в крайна сметка утре си пускам поредния кр.тест ,НО в една и съща лабор-я и оттам ще се надявам и  Praynig Praynig за Щастие

marisil, точно това трябва да направиш .... да тогава и аз ще се моля за теб  Praynig Praynig Praynig

Според мен също теста е положителен... въпросът е да се устои на моменто с нервите и утре стойностите да са по-високи!!!! ЖЕЛАЯТИ МНОГО КЪСМЕТ бебчо да се задържи  Hug Praynig preggo bouquet  EFP

# 723
gerito b-s. мила знам колко е тежко - аз съм минала през това. Много го преживявах защо и как така се случи, но док ми обясни, че организъма ми е просто готов за бебенца. Обикновено 70-80% от оплодените яйцеклетки са дефектни и се изхвърлят при първата меснтуация и даже никоя не забелязва, че е била бременна. В редки случай както нашите се закрепя.
Имаш моята прегръдка.  Hug Трябва да вярваш, че ще се случи. Поплачи си сега. Скоро ще е твоят опит и със сигрна в успех ти.  Hug Praynig Peace

Марисил не се предавай още! Изчакай да се изнесе вердикта на док. И гавно престани да се стресираш и да стресираш бебо. Важното е да си спокойна.  Hug Praynig Peace

# 724
. Но все пак ниски стойности на кръвен тест и отрицателен уринарен на 14-18 ден след ЕТ са доста необнадеждаващи.

newsm45 newsm17 EFP

# 725
  • близо до Кресненското дефиле
. Но все пак ниски стойности на кръвен тест и отрицателен уринарен на 14-18 ден след ЕТ са доста необнадеждаващи.

newsm45 newsm17 EFP
Мила,не плачи!ddnchv, просто е казала каква е действителността!Но,дано ,дано при теб да е станало Чудото!

# 726
marisil ако пък ще ти олекне то пореви си, но така вредиш сама на себе си. Знай, че при забременяването е много важно и психическото състояние на пациента.
Аз ще ти кажа от личиния "архив", че при първия опит при доста положителния тест, получих лоша новина и жестока обида от много близък чове и се сцепих да ревя цяла вечер, та чак се тресят от нерви и яд. И от толкова рев през ноща прокървих... Добре че се осъзнах навреме, че иначе всичко щеше да замине ...Но ядовете в личен план не спряха и така взимайки всичко при сърце след около 10 дни направих спонтанен аборт с два ембриона...
Така че спри да се терзаеш и да плачеш, така ако има бременност ще и помогнеш да продължи да се развива. Трябва ти спокойствие. Послушай ме. А и дори да не е успешен опита живота продължава, ще има и други опити...
Казваш 2 години опитвате, ами аз какво да щажа като пробвам вече почти 10 години и времето ме научи да бъда силна колкото и да ме боли. Дори и след аборта не плаках, само малко така ми се насълзиха очите и си казах че явно така е трябвало да стане... И както се казваше във филма "Жега" с Робърт Де Ниро "...в живота не трябва да има нещо , което да не може да забравиш за 30 секунди..." Тази мисъл си я повтарям, когато се сдухам и се чувствам безсилна...

# 727
Картиче, добре казано...желая ти успех!

Марисил, сама си вредиш момиче, спри вече!

# 728
  • USA
Здравейте момичета, аз съм нова в темата ви ,но не и на проблема. Надявам се да ми помогнете със съвети и препоръки.
Много се радвам за успехите ви и наистина ме обнадеждавате.За неуспелите-знам как се чувствате и знам че звучи като клише,но горе главата Господ няма да ни забрави.
Изчетох цялата ви тема и донякъде се успокоих ,че не съм сама и още много като мен минават през този кошмар и много ви се радвам как си помагате Simple Smile
Нямам приятелки с такъв проблем и е наистина много трудно когато няма с кого да споделиш и да те разбере как се чувстваш.
От 3 г.се борим с проблема без резултат.Живеем в америка и пробвахме тук 3 инсеминаци това лято,но без резултат.Решихме със съпруга ми да се приберем в БГ за инвитро ,защото изобщо неможем да си позволим тукашните цифри ,а и имам нужда и от рамото на мама Cry
Опитваме се да планираме някък си нещата ,че да планираме отпуск и самолетни билети,но приятелката ми която пратих да ми запише час ми каза че в Малинов най-рано може да ми запише час за юни и то с връски.Вярно ли е толкова трудно? И как са другите клиники в София- ще ми препоръчате ли нещо по скоростно.

# 729
Радвай се,4е имаш 4ас за юни с връзки ,но не го коментирай това с връзките,4е док го мрази много.
Аз записах 4ас за моя позната за след по4ти две години ,така 4е.........
Пожелавам ти синхронизиране на  нещата при теб и първи и успешен опит в Малинов ,като при мен Hug

# 730
Олелеее Вали, как за след две години  Shocked ..............то е станало някакв ужас очевидно там.
Аз като бях в Щерев миналата седмица да уточним нови опит, видях, че и те копаят в двора, цяла нова сграда....много е тъжно колко много са хора с проблеми  ooooh! като нас ...

# 731
  • София

Опитваме се да планираме някък си нещата ,че да планираме отпуск и самолетни билети,но приятелката ми която пратих да ми запише час ми каза че в Малинов най-рано може да ми запише час за юни и то с връски.Вярно ли е толкова трудно? И как са другите клиники в София- ще ми препоръчате ли нещо по скоростно.

Ти държиш ли да си в Малинов? Евентуално можеш да опиташ при Владимиров, в края на ноември записваха часове за февруари, по-малко ми се вижда чакането при него  newsm78

# 732
Здравейте момичета ! При мен започна чакането-вчера ми трансферираха един ембрион, казаха че клас А /тоест добър/-показаха ми го на телевизор. Аз съм много сдържан човек-но когато видях нашия ембрион-много се развълнувах. Казаха че ще замразят 4 / от 14 толкова били подходящи/.

Аз съм в шок колко много се чака за лечение!!

# 733
Хайде и аз да се изповядам. Wink
Ами днес ми е 14-ти ден от ЕТ. Направих си 3 различни уринарни теста и все отрицателни. Така да се каже приключих за тази година с бебеправенето. Laughing
Утре ми е кръвния тест, но явно ще отида само да попълним статистиката както се казва.
Не се тръшкам, тъжно ми е малко, че точно преди Коледа нямам подарък и малко си поревах после ама само
10 минути, но какво да се прави такъв е живота.
През всичките 10 години вече свикнах с тази мисъл и станах специалист по тестовете. Добре че поне лятото видях за малко 2-те чертички, та да видя как изглежда + тест. Wink

edamianova дано ти да получиш коледен подарък! Praynig Laughing

# 734
  • София
Къртиче, нищо още не се знае. нека утре да видим какво ще покаже кръвния тест Peace

edamianova, интересно ми е защо само 1 ембрион ти върнаха? В коя клиника си? Желая ти успех!

Kalalily, друг вариант е клиника Щерев, там също работят добри специалисти, имат нужната апаратура, хигиената е на ниво и можеш да си запишеш час за след 2-3 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт