Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 031
  • 764
  •   1
Отговори
# 705
ivu6a   миличка по препоръка на Доки направих уринарния,сега намерих една часна АГ клиника и ще ходя да пусна нов кръвен понеже зв.на доки и тя каза да направя нов,НО най-лошото е,че резулатите ще излезнат най-добрия случай утре  Praynig Praynig да се е утроило и всичко да е наред ,разчитам и на вашата морална подкрепа  Hug

# 706
Лена много се радвам за тебе!   bouquet

Марисил знам, че пикливиоте тестове са изкшителни, но преди бях казала, че те са доста стресир  bouquetщи за нас. Аз бях решила, че няма да се занимавам с пикливи тестове - исках да видя реална стойност, не нещо относително. И до сега не съм направила пиклив... Crazy
Мила със сигурност всичко ще е наред, вярвай и бъди сигурна в това. Всички четем твърде много, както се изказ моя приятелка, и започваме да се страхуваме да не би... Всичко ще е наред!  Hug
А за кръвния защо да ходиш днес ако ще ти излезе така и така утре, а да не отидеш утре и пак ще го имаш утре, а и стойността ще е малко по-висока вече.

# 707
marisil - подкрепям казаното от другите - остави ги тези уринарни тестове! минах през същия кошмар вчера  - след като няколко дни началото на седмицата имах бледа черта, след като в четвъртък имах кръвен на 50, вчера правя уринарен и познай - отрицателен! правя втори, че да не би първия да е дефектен - пак отрицателен! верно че този път беше друга марка тест от преди, но го дават че засича ниво от 20 - толкова пък да нямам 20 в сутрешмата урина не ми се вярваше... и аз помислих че е била биохимична! няма да ти казвам с каква скорост се запътихме с мъжа ми към клиниката в 7ч. сутринта! и цял ден умряхме от притеснение докато ни се обадят с резултата... и какво да се окаже, че всичко е наред и чхг-то е на 97... така че хвърлих тези уринарни (имах още 12 бройки останали) и си научих урока... сега гледам позитивно на нещата и ще разчитам само на кръвните и клинични резултати. пикливите тестове са хвърлени пари на вятъра и само носят притеснения  Naughty  Thinking

# 708
Здравейте на всички!Честито на момичетата с пололожителните резултзти.Желая ви прекрасни мигове от сега нататък.
За мое огромно нещастие и разочарование моето" коледно чудо" завърши с кухо яице и кюретаж на 15.12.10г Cry. Много тежко го преживях ,но днес вече съм по добре и вече изпълнена с нови надежди.Скоро ще ми дойде реда по фонда и нямам търпение вече.Успех на всички. Hug

# 709
МОмичета,накратко :след като пикливия беше отриц.доки каза да си направя кръвен ,и понеже живея в провинцията най-близко намерих Бургас ,часна АГ клиника с лаборатория и без да се замисляме пътувахме натам,защото ни казаха ,че резултатите ще са готови до 1-2 часа
И отттам идва кошмара-ЧХГ-22.39 newsm45,зв.пак на доки и тя ми казва,че трябвало в една и съща лаборатория понеже рефер.стойности на всяка може да са различни ,НО ....МОМИЧЕТА НАЛИ МЕТОДИТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ ! Tired
От тази лабор.ми твърдят ,че на 100% съм бременна и сега квооо...незнам ДА или НЕ
Доки ми каза да не спирам хапчетата ,пита ме имам лиу МЦ или зацапване и на 27.12 при нея !
Все пак си мисля,че наистина съм бременна ,НО..дали - или newsm17 newsm45
http://postimage.org/image/1dauazgp0/
http://postimage.org/image/1davyit6s/
Има ли шанс това в имерването вместо 22-по другата лабор-я да е 220  Praynig
Вижте и самите резултати,на едната колко подробно,на другата са >5
 newsm78 #Crazy ooooh!

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 17:51 от marisil

# 710
хайдее момичета къде сте..това ли е краят ??? newsm45 newsm45

# 711
marisil, не се хвърляй във филми!!!Никога не съм била бременна, но 22 си е положителен тест.Пусни си утре отново тест (в някоя от двете лаборатории) и ще се успокоиш. И защо не попиташ дали не можеш да си провериш резултатите в интернет?Лабораторията в моя град предлага тази услуга,но трябва да го заявиш при даването на кръв,за да ти дадат ID  и парола. Дано всичко да е наред!!!  Praynig

# 712
marisilche-силно се тревожиш......просто си помисли-ако си бременна-само дето си се тревожила, ако  не си /пепел на устата ми/-тревогите няма да ти помогнат. Седнете с мъжа ти и си направете нещто вкусно и си поговорете, ще видиш как напрежението ше падне ! Стискам ти палци с двете ръце .

Ета на мен ми трансферираха ембриончето днеска-казаха на 2.01 да направя уринарен тест и да им се обадя...смятам да си чакам спокойно природата да ми покаже дали съм забременяла...никакви кръвни или други тестове.

# 713
marisil незнам какво да ти кажа. Sad
Резултата не е от най-добрите и бъди подготвена за всичко. Thinking
Хубаво е пак да повториш теста след два дни, но пак в същата лаборатория, за да имаш реална представа на къде вървят нещата. Все пак има разлика в различните лаборатории, ползват се различни реактиви може би, незнам...
То и при мен нещата май не са добри Thinking Sad, но ще изчакам кръвния тест на 21-ви и тогава ще видим на къде...
За сега запази самообладание и изчакай, просто друго няма какво да направиш. Дано да се повиши ЧХГ. Praynig Praynig Praynig  bouquet

# 714
Да 22 си е полож резултата,НО той трябва да нараства ,а не да намаля  ooooh!
Не мога да спра да  newsm45 newsm45 знам,че не е редно,НО.....

Моля,помагайте,по колко на ден спада ЧХГ утре пускам последно в по близката ми лабор-я и явно всичко беше дотук  Tired

# 715
а колкото до референтните стойности в различните лаборатории: аз имах същата случка с измерването на пролактина-в Щерев пролактина ми беше 32,което според техните реф.ст-ти си беше над горната граница. В лабораторията в моя град пък нивото му беше 741, което според техните реф.ст-ти също сочеше завишено ниво.Т.е. крайния резултат независимо от референтните стойности си сочеше едно и също.Така че смятам,че и при тебе е така и доки не случайно ти е казал,че е трябвало да бъде в същата лаборатория и да е спираш лекарствата.Не се притеснявай!!! Hug

# 716
marisil-Да си поплачеш е полезно, но да си късаш главата от нерви-не , повярвай ми-преминала съм през това-едва не загубих работата си и любимия си човек.
Ти имаш време в запас -много !  Hug Hug Hug

# 717
marisilche, със смяната на лаба може да има разминавки, или пък да са направили грешка - кой знае кой работи по уикендите в тези лаборатории... знам че чакането е убийствено, но най добре ще е утре да си отидеш в лаба където прави първия кръвен и да пуснеш отново там.  Praynig а тази вечер гледай да се разсееш малко - пусни си някоя комедия да гледаш... нека времето да минава без да мислиш за кръвния и утре като станеш тръгваш към лаб-а.. много ти стискам палци и дано да се окаже че днес са объркали нещата...  Praynig Praynig Praynig  Hug

# 718
marisil ,знам, че никак не ти е лесно,но колко зле може да ти подействат тези нерви на бремеността. Както kartiche ти е азала,сега нищо не можеш да направиш,поне недей да си вредиш с тези негативни мисли и терзания. Това че стойносттите днес са ти 22 не значи със сигурност,че спада нивото на ЧХГ,а просто референтните стойности на другата лаборатория може да са различни. Не се отчайвай и не се предавай толкова бързо!

# 719
  • близо до Кресненското дефиле
marisil ,стига си блъскаш главицата!Каквото има да става , ще стане!Бъди готова на всичко.Да,по-принцип би трябвало резултата да се увеличава,да не е хубаво,че спада и не на последно място да,бременна си!Така ,че спри да се тормозиш и повтори теста,за да знаеш какво се случва!Не спирам да ти стискам палци за успех! Hug Praynig Peace
П.П.Дано не се разсърдиш,но забелязвам,че почти всеки твой пост е изпълнен с нерви и напрежение. Нещото ,на което ме научи стерилитета е търпение,то е най-важно!Ако преживявах нещата,които ми се случиха като теб ,сега щях да съм в психиатрично отделение. Но , ето ме,изпълнена с надежда , готвейки се за поредния ми опит! BlushВярвай ми,има от лошото , по-лошо!

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 20:35 от rumibumy

Общи условия

Активация на акаунт