Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 123
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
  • Atlanta
Честито  момичета   bouquet Сега ви пожелавам лека и спокойна бременност и успешен финал  Simple Smile
Аз вчера бях при доктора да ми обясни какво стана - ами всичко е било ок, показателите всички прекрасни, само където нищо не е станало, нямало причина. Третата ми оплодена яйцеклетка е спряла да се развива, така че вече официално всичко свърши.

# 691
marisil кажи какво те интересува за табличката и ще ти разясня.  Hug

15   266   14   2235   1698  аз това ли трябва да гледам  newsm78  мм ,че моята стойност нещо не се намиста там  Tired
или    10   31   1   818   45
и какво значат графите поотделно  newsm78

МиЛИЧКи благодаря ви за пореден път и стискайте още палчетата  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 692
marisil кажи какво те интересува за табличката и ще ти разясня.  Hug

15   266   14   2235   1698  аз това ли трябва да гледам  newsm78  мм ,че моята стойност нещо не се намиста там  Tired
или    10   31   1   818   45
и какво значат графите поотделно  newsm78

МиЛИЧКи благодаря ви за пореден път и стискайте още палчетата  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Марисил, графичките поотделно означват (това аз, доколкото  Embarassedразбрах) най-ниска, съотв най висока степен на този ден от ЕТ, брой изследвани жени  и така

# 693
Марисил, Лена , тихичко честито момичета , намирам 4гх напълно  нормално и необеzпокояваЩо.Аz на 1  опит имах на 10 ден  4гх само 20 и ми  каzаха ,да не се  надявам,на 2 опит имах 40 ,  не бяха много сигурни , но  ме  окуражаваха ,  и двата неуспеШни, на 3  тия   сега, имах   мисля 52,или 56  беШе,не помня  точНо,писала съм го някъде наzад  в темите и  много много се притеснявах  ,че  е ниско zаЩото Лорчето например имаШе към 200 тогава .Мислех си ,че  е под нормата.Тук zа  добро 4гх смятат от 50 нагоре ,а не от  500  zа  10 ден. Почивайте  си ,  иzбягвайте стреса , пийте вода, след моя трансфер ми дадоха направления zа  храненето ,там пиШеШе след трансфер да иzбягвам  сурови zеленчуци, като салати  и т.н. всичко да е обработено и  топло,но не и   гореЩо,и никакво лиутиво.

Едамианова ,страхотен реzултат ,сигурна съм  в успеха ти , чакаме те  да с епохвалиШ скоро  с   полож.реzултат  и тлъсто  4гх.ж

Весели праzници на  всички момичета.

# 694
Марисил, Лена , тихичко честито момичета , намирам 4гх напълно  нормално и необеzпокояваЩо.Аz на 1  опит имах на 10 ден  4гх само 20 и ми  каzаха ,да не се  надявам,на 2 опит имах 40 ,  не бяха много сигурни , но  ме  окуражаваха ,  и двата неуспеШни, на 3  тия   сега, имах   мисля 52,или 56  беШе,не помня  точНо,писала съм го някъде наzад  в темите и  много много се притеснявах  ,че  е ниско zаЩото Лорчето например имаШе към 200 тогава .Мислех си ,че  е под нормата.Тук zа  добро 4гх смятат от 50 нагоре ,а не от  500  zа  10 ден. Почивайте  си ,  иzбягвайте стреса , пийте вода, след моя трансфер ми дадоха направления zа  храненето ,там пиШеШе след трансфер да иzбягвам  сурови zеленчуци, като салати  и т.н. всичко да е обработено и  топло,но не и   гореЩо,и никакво лиутиво.

Едамианова ,страхотен реzултат ,сигурна съм  в успеха ти , чакаме те  да с епохвалиШ скоро  с   полож.реzултат  и тлъсто  4гх.ж

Весели праzници на  всички момичета.

вече се пообърках...май пак пак сме на границата и започвам да се шашкам  #Crazy

аааа от друга страна Margaritka   ivu6a   са с живи и здрави  baby_neutral
май за всеки си е индивидуално,И утре ще правя уринен и там пак  ooooh!

# 695
  • София
Марисил, я спри да ни четеш и да се шашкаш, гали си корема и когато те викат на видеозон, тогава му мисли, иначе сега сама си вредиш.

# 696
Марисил, я спри да ни четеш и да се шашкаш, гали си корема и когато те викат на видеозон, тогава му мисли, иначе сега сама си вредиш

аааа,немога без ВАС  Joy Crazy Hug аз просто си питам и обстойното мнение е важно  Simple Smile при тези обстоятелства НЕ мога да си позволя да се отпускам

# 697
marisil за таблицата разтълкувам Wink

Във левия ъгъл има сивичко меню от което като отидете на Beta Charts от падащото меню може да се изберат три диаграми - за еденична бременост, бременост с две, бременост с три бебчета.
Първата графа е Days Past Ovulation   (в синьо)показва колко дни са минали от овулацията. Следващатат стойост на реда е средната стойност на ЧХГ. Третата и четвърната стойност показват съответно минимално и максимално отчетени количества ЧХГ за деня. И последната стойност показва колко жени са дали инфо за ЧХГ на този ден.

Вие трябва да изберете деня който сте след овулация, т.е. след пункция.  Hug

# 698
здравейте милички, днес отново ме зарадваха с резултатите от кръвния - за 48 часа се е удвоило ЧХГ-то и сега е на 97... след още 48 часа пак ще го мерим...

много ви благодаря за подкрепата през цялото време. това със забременяването а и сега с бременеенето си е много стресирано време... благодарение на вас, успяваме да овладеем положението!  Hug  Hug

# 699
Lena, това е страхотно  Praynig Продължавам да стискам палци, на всички  Praynig Praynig Praynig

# 700
Lena-Радвам се за теб !  FlutterТова е супер !-опитай се да не се тревожиш-замени тревогите с радост и вълнение-това е най-хубавото време за една жена !

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 22:57 от edamianova

# 701
Момичета току що направих уринаренн и пак само  с една чертичка -ОТрицателен  ooooh!
Незнам какво се случва ,нали поне бледа трябше да има  newsm78

# 702
marisil на твое място, ще отида да направя нов кръвен.  Praynig

# 703
Вече си мисля,че е биохимична,НО няма къде да си направя кръвен в неделя-някой ако знае в Бургас дали правят някъде ?че иначе чак утре и резултата пак във вторник ,а дотогава може да  #Crazy

# 704
Марсил, стига с тези уринарни...направи пак ЧХГ ако се тревожиш...но защо е нужно..нали след малко време ще посетиш видеозона...Аз направих пиклив тест във втория месец, само защото исках да имам такъв тест, исках да я видя тая толкова чакана черта...и познай - едва се забелязва...но си го пазя де  Wink....Защо не се успокоиш, най-важно е позитивното мислене...Спри да се съмняваш, да ровиш, да се чудиш....остави тези емоции за след 4 месеца....тогава започва чуденката, с първите ритничета...Прегръщам те и ти изпращам малко положителна енергия...Това е нещото , което ме крепи и винаги ми помага...заедно с вярата , разбира се...Успокой се и си почивай, мисли за бебето, за пола, за името и все такива вълнуващи и прекрасни неща  Hug

Общи условия

Активация на акаунт