Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 164
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
задравйте момичета, благодаря ви за поздравите и съветите. и аз като marisil се притеснявам че ЧХГ-то ми е в долната граница на нормалното за определения ден... (поне знам че не съм сама в долните граници!  Wink) по това време (15-16 дни след овулация/пункция) го дават долна граница 50, горна граница към 500, и средно към 140... прочетох че се удвоява на всеки 2-3 дни и реших да чакам до 3ти ден за следващия кръвен, за да не се депресирам излишно ако на 2ри ден още не се е удвоило...

стискам палци на всички ви - да имаме най-хуабвата коледа и най-хубавата нова година!

# 676
Еdamianova, и аз като Иринка мисля, че трябва да си полежиш след тарнсфера и повечко спокойствие. Аз така направих, даже си взех болинчен и спрях да ходя на работа...затова и ме мразят в момента, но м.....им!!!

Какво ли става с Илитка... newsm78...да забременявате всички и да затваряме тая тема!!!

# 677
ivu6a писах в друга тема. На пети ден след трансфера чхг е 23,40. Дано до 22.12.2010 резултатът е станал троен, за да мога да се зарадвам  Praynig

# 678
Илита, това е страхотно! мисля че вече можеш спокойно да се радваш  Grinning

# 679
 newsm44...Момичета, пълните ми душата...малко по малко и Всички вън!!!

# 680
Момичета, направихте страхотна Коледна серия, браво!  smile3501

За всички, дето ги изгаря съмнението, че ЧХГ-то им е ниско: моето при трансфер на 3-ти ден на 5-тия ден беше 1, а на 10-тия ден беше 19, което за мен значеше "БРЕМЕННА СЪМ!" Това ЧХГ е долу в подписа ми на 7,5 месеца...

# 681
Момичета, направихте страхотна Коледна серия, браво!  smile3501

За всички, дето ги изгаря съмнението, че ЧХГ-то им е ниско: моето при трансфер на 3-ти ден на 5-тия ден беше 1, а на 10-тия ден беше 19, което за мен значеше "БРЕМЕННА СЪМ!" Това ЧХГ е долу в подписа ми на 7,5 месеца...

Margaritka, направо ми напълни душата с оптимизъм!  Hug

# 682
Margaritka мен също ме успокои това ,което споделяш  Hug Praynig
Lena миличка ти прави ли уринен тест,на мен доки ми каза в неделя да направя такъв,ама..направо се страхувам ....
Ilita♥♥♥ -на мен ми се струва ,че тихичко можем да ти честитим  Hug
IrinaB. пазя се,спазвам тези неща ,които си ми казала,НО си ходя на работа(не ми е тежка,но сега нали се почива по празниците и после ще си взема вече болничен ),мила би ли ми разяснила таблицата,че нещооо newsm78
edamianova бРАВОоо,ти си майче-героиня,прибирай си бебоците и ..УСПЕХ  Hug Praynig

На всички Останали ВИ благодаря,моля се за всички НИ  и нашето  КОледно Чудо  Hug

# 683
Маргаритка ,благодаря на теб и всички успели момичета че наминавате и ни вдъхвате сили и кураж,аз видях снимките кашалотчето,супер е  Hug Hug

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 20:54 от pepapet1968

# 684
Lena миличка ти прави ли уринен тест,на мен доки ми каза в неделя да направя такъв,ама..направо се страхувам ....

marisilche, аз уринарни правя още от преди кръвния... и всеки ден едно и също - много бледа черта, едвам забележима... след като си получих резултата от кръвния реших че явно тези уринарни са много зле - толкова да не могат да дадат една ясна втора линийка при ниво 50... и днес пак ми беше същата бледа линийка, но съм решила да не се тревожа на база уринарни... ще си чакам неделята за втория кръвен преди да правя заключения.

# 685
Маргаритка ,благодаря на теб и всички успели момичета че наминавате и ни вдъхвате сили и кураж,аз видях снимките кашалотчето,супер е  Hug Hug

Момичета, ще ми повярвате ли ако ви кажа, че тази тема стои винаги отворена в браузъра ми, че всяка ваша история ме вълнува дълбоко, че преживявам всичко отново и отново, че плача и се радвам с всички вас?!  Hug  lovekiss Никога вече не мога да остана равнодушна когато стане дума за борба за дете...  Two Hearts

И вярвам, че всяка една от вас ще постигне мечтата си ако се бори и вярва докрай!   bouquet

# 686
Маргаритка, моето на 10-ти ден беше 18...сега сладко спи отатък...
Момичета! Успех! Пазете се!

# 687
Марисил честито мила,чудесен коледен подарък.На теб и останалите момичета лека и безпроблемна бременност и на финала най-прекрасните дечица.

# 688
  • близо до Кресненското дефиле
Lena ,marisil,Ilita♥♥♥ ЧЕСТИТООО!Лека бременност!Бягайте сега в отчетни,за да освободите място и за нас догодина! Laughing

# 689
marisil кажи какво те интересува за табличката и ще ти разясня.  Hug

Ilita♥♥♥ е, това е много добър резултат. Само така! Да расте и не само ЧХГто, а бебчето в корема ти!

Лена, показателят ти е ок, главно да расте. Има ли го ЧХГто, то значи всико си го има. Мисли позитивно и тихо честито. не се притеснявай мила.

Общи условия

Активация на акаунт