Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 188
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Marisil, Lena честито момичета   bouquet  bouquet Пожелавам си лека, щастлива и безпроблемна бременост  Praynig Hug
Какви хубави предколедни новини  Grinning

# 661
Марсил, Лена, направо ме просълзихте момичета! Честито и се пазете!
Илитка, утре същото чакаме от теб! Бог да е с теб!

# 662
marisil-Просълзих се от твоята хубава новина, успех и по нататък ! Peace

# 663
момичета, на мен ембриоложката ми каза че от 18 яйцеклетки-16 са зрели, от тях-15 са се оплодили, с икси. Чакам да ми звъннат днеска пак-да ми кажат какво е развитието и кога ще бъде трансфера.

# 664
Едамаинова поздравления,това е суперр резултат ( на който завиждам благородно) ще имаш доста за фризера ,за братчета и сестричета Hug Hug

# 665
  • София
 edamianova,справила си се повече от добре с бройката  Peace С такова количество,при всички случаи ще те пазят за бластоцисти на пети ден  Hug

# 666
Благодаря ви за поздравленията, за първи път правя инвитро и всичко за мен е ново и непознато. Да не говорим че мъжът ми хабер си няма за процедурата-той мисли че те правят бременна веднага! Но ме поддържа на всяка стъпка и идва с мен в клиниката.

# 667
hristina21-Да, права си-току що ми се обадиха-викат ме за трансфер в неделя. От 15 оплодени-14 са се развили.

# 668
Момичета-колко време си почивахте след трансфера? Разрешено ли е да се домакинства? Аз си мисля да лежа на първия ден !

# 669
edamianova  страхотен резултат  Praynig
Аз си почивам вече пети ден  Blush Съпругът ми с  hahaha радост пое всички домакински задължения, и се чувствам като принцеса  Flutter Ами така де  Party сега ми е паднало  Wink
Стискам ти палци  Praynig

# 670
Ilita-Разсмя ме , но така си е-сега ни е паднало ! hahaha
Остава ми само да се заредя с филми за гледане !

# 671
marisil тихо честито и от сега нататък се пази, все едно че си стъклена.  Hug Не дигай тежко, ходи бавно. Гледаш себе си и бебчо/етата (според ЧХГто май не е само едно, така че давай по-полека) и не ти пука каво мислят другите. Ако трябва си вземи болнични.  bouquet
Виж тука: http://betabase.info/showBasicChart.php?type=Twin
А за отпускането, то и аз не мога да се отпусна и май ще се тревожа все до края. Wink
Смущенията каз за МЦ аз и сега си ги имам от време на време или вече се бъркам... newsm78

Lena и на тебе тихо честито и така до края на деветте месеца само хубави новини.   bouquet Пази се мила!

edamianova браво - добър резултат! И така до каря!  Hug Praynig Peace Според мене трябва да се пазиш след ЕТ - повечко лежане, без резки движения, не се претоварвай с домакинство, но ако ти се ходи ходи, но внимавай с хлъзгавото да не паднеш. Слушай ялото си и ако те стегне корема лягай.   bouquet От сега започвам да ти стискам палци.

А на останлите чакащи желая тяхното коледно чудо и да се похвалят с добри резултати

# 672
IrinaB-мерси , а на мъжа ми ще покажа съвета ти-да се готви !

# 673
Ilita-стискам ти палци !  Peace

# 674
edamianova за да не се натрупват много постове един след друг когато ги публикуваш , то в рамките на 2 часа може да редактираш вече изпратения пост.

Общи условия

Активация на акаунт