Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 238
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Многоо ви благодаря миличкии Hug Hug,каквооо щях да правя без вас  Tired
Дори мъжоо ми казва,"хайде питай тука твоите приятелки,те ще ти кажат и успокоят най- добре" Simple Smile

немога така да се отпусна ощее...но продължавам да се  Praynig за нас и за ВСИЧКИ ВИ ! Hug

Ilita♥♥♥ ще стискам  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 646
marisil, честито! стига се шашка, радвай се Simple Smile

ами и аз да споделя че днес кръвния ми беше 50! не мога да повярвам, че доживях да мога да се считам за забременяла! и то от 1ви опит инвитро... сега само се моля да се задържи! стистакйте палци... викат ме на всеки 2-3 дена за кръвен за да следят дали се увеличава ЧХГ-то според нормите....

# 647
Момичета днес бях на ръба на полУдяването  #Crazy #Crazy

Накратко :вчера ми казаха,че наобед резултатите ще са пристигнали,НО в 10 ч. не издържах ,звъннах до лабораторията и резултаите са готови- 53,65 и аз като чух цялата се разтреперих,а беше шумно и при мен и в лаб-ята,оттам звъня на мъжо и го пращам веднага да отива да ги взима ,и той разбира се  е там....взима ги и той милия покрай мен се побрка  #Crazy виждал,че пише тази стойност ама отдолу като забележка пишело H за над нормата и L за под нормата и незнаел ние къде сме  Shocked
Както и да е зв.на доки-след около 2часа се и чухме понеже беше на манипулация и доки каза ,засега нещата са  ОК
В неделя ме накара да си направя уринарен ,понеже и разказах и за него  Embarassed,но не ми каза дали да пускам пак кръвен ?
Някаде ми казаха,че ур.отчитат стойност над 20,А защо тогава моя не отчете,да неби да има грешка в кръвния-олеееее  Embarassed Rolling Eyes

Благодаря за подкрепата на всички ВИ,без вас нещата щяха да са още по трудни  Hug Hug
Знаех си аз  bouquet
Сега си пази  и Весела Коледа Hug

# 648
Lena тихичко честито и на теб   bouquet
Ох... момичета, така ми давате надежда  Praynig

# 649

ами и аз да споделя че днес кръвния ми беше 50! не мога да повярвам, че доживях да мога да се считам за забременяла! и то от 1ви опит инвитро... сега само се моля да се задържи! стистакйте палци... викат ме на всеки 2-3 дена за кръвен за да следят дали се увеличава ЧХГ-то според нормите....

ЧЕСТИТОО ,МИЛААА   bouquet  bouquet Hug

аз утре ще звънна на доки да питам да пускам ли и през колко време  newsm78 ама смущенията като за МЦ си останаха деее или поне отвреме на време  Rolling Eyes

# 650
  • София
Ех, че хубаво, Марисил, Лена, тихичко честито и успешна бременност и на двете до термин!

# 651
  • Пловдив
Марсил, Лена, ЧЕСТИТО И ОТ МЕН!УСПЕХ ДО КРАЙ!  bouquet

# 652
marisil, Лена честито и леко браменеене! preggo

# 653
  • София
Лена,тихичко честито и от мен.  Hug Дано ЧХГ-то да расте по учебник и всичко да е наред  до термина Hug

# 654

Ех ,4е ми стана едно хубаво Laughing
Браво .Пази си коледното 4удо Hug

# 655
Марисил Party,видя ли бе жено Naughty,само дето се беше спекла с този пикльо.Сега се успокой,да се кротне и мъжо ти,и в неделя пак да ни се похвалиш.
Лена,честито и на теб.Пожелавам на теб и на Марилис,безпроблемна и лека до термин.

# 656
Марисил,Лена честито!Много се радвам за вас! Успех и безпроблемна бременност ви желая!!!! Hug

# 657
Марисил,Лена браво момичета стигнахте до успеха ,сега ви отчаква само голямото Щастие,Честито  Hug Hug Hug

# 658
БРАВО МАРСИЛ МНОГО СЕ РАДВАМ !!!!  ЖЕЛАЯ ТИ ЕДНИ ПРЕКРАСНИ  МЕСЕЦА И НАКРАЯ ДА ГУШНЕШ  luvbedУСПЕХ!!!!

# 659
  • Варна
Марисил, Лена, тихичко честито и от мен! Голямото чакане тепърва започва Hug. Имам позната с чхг на 10ти ден 60, вече се радва на едно хубаво бебе.
Илитка, и на теб стиснати палчета за утре.

Общи условия

Активация на акаунт