Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 256
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
На пиклив не вярвай Stop.
Утре ще е 4асът на истината  и Коледното ти 4удо Hug

# 631
Мм,Да момичета знам,че е раноо,НО...дори не излезе друга черта дори и бледа,корема ми е надут като за цикъл и почнаха да ми избиват пъпки  newsm45 оххх как ще изкарам до УТРе  Tired

# 632
  • Пловдив
Марсил, стегни се, на мен при биохимичната на 9-ти ден пикливия ми беше абсолютно отрицателен и то следобяда, няколко часа по-късно, рано на следващата сутрин кръвния си ми беше отвсякъде погледнато положителен. Не им обръщай внимание на тези пъпки и корем, може да са от хормоните. Толкова си чакала, знам, че е гадно баш накрая, ама ще доживееш до утре  Naughty

# 633
marisil-Има една английска поговорка Never trouble trouble till the trouble troubles you- тоест не се натъжавай преди да има причина за това, не викай проблема преди да е дошъл !!

# 634
Марсил, стискаме палци...горе главата..  bouquet

# 635
Момичета..безсъънна нощ еее/ моля се утре да има поне някаква надежда+ вашите палчета  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 636
  • Варна
Ех, Марисил, от все сърце ти желая утре теста да е положителен, толкова безсънни нощи те чакат още... Grinning

# 637
  • София
marisil, стискам силно палци за теб  Praynig

Пърпълче, исках да ти кажа - не се обвинявай за нищо, постъпила си правилно!  Hug

# 638
  • Atlanta
Благодаря на всички за подкрепата   bouquet Аз още си рева всекидневно и ми е супер криво.

Марисил, стискам палци, съжалявам само, че това с пъпките аз ти го вкарах в главата, ама знаеш че двама еднакви хора няма. Дано ти излезе кръвния по-рано, че през 15 мин отварям форума от работа и за пет пари работа не съм свършила.

# 639
Марисил излезе ли резултата от ЧХГ - то?

# 640
Момичета днес бях на ръба на полУдяването  #Crazy #Crazy

Накратко :вчера ми казаха,че наобед резултатите ще са пристигнали,НО в 10 ч. не издържах ,звъннах до лабораторията и резултаите са готови- 53,65 и аз като чух цялата се разтреперих,а беше шумно и при мен и в лаб-ята,оттам звъня на мъжо и го пращам веднага да отива да ги взима ,и той разбира се  е там....взима ги и той милия покрай мен се побрка  #Crazy виждал,че пише тази стойност ама отдолу като забележка пишело H за над нормата и L за под нормата и незнаел ние къде сме  Shocked
Както и да е зв.на доки-след около 2часа се и чухме понеже беше на манипулация и доки каза ,засега нещата са  ОК
В неделя ме накара да си направя уринарен ,понеже и разказах и за него  Embarassed,но не ми каза дали да пускам пак кръвен ?
Някаде ми казаха,че ур.отчитат стойност над 20,А защо тогава моя не отчете,да неби да има грешка в кръвния-олеееее  Embarassed Rolling Eyes

Благодаря за подкрепата на всички ВИ,без вас нещата щяха да са още по трудни  Hug Hug

# 641
marisil, успокой се, казах ти да вярваш в успеха си и ето резултата - той е повече от чудесен. Изчакай няколко дни за уринарен тест и ще видиш втората черта  Hug

# 642
marisil тихичко честито   bouquet Чудесна стойност за десети ден! Уринарните тестове отчитат стойности над 50  Wink
Аз се моля, за утре сутрин цифричката да е само над 5  Praynig /едва пети ден след трансфер, но чхг е назначено от док/  Praynig Praynig Praynig

# 643
Марисил резултата ти е повече от прекрасен за този ден.Не се притеснявай защо не ти е показал вчера ами нали ЧХГ се покачва и значи когато си правила урин.тест по изчисления горе-долу тогава трябва да е бил около 20-25 а пък уринарн. отчита над стойност 20-25.Честито!!!!!!

# 644
  • София
marisil ,вече няма начин да не видиш бледа втора чертичка на 14 ден  с това ЧХГ на десети. Дано продължи да расте хубаво и да минеш безпроблемно останалите 8 месеца  Hug

Общи условия

Активация на акаунт