Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 145
  • 764
  •   1
Отговори
# 735
mersi kartiche,

Съчувствам ти ! Много е сърцераздирателно...ние опитваме само от 3 години -аз си мислех че става ей така-щракваш с пръсти и си бременна-никой от моето семейство няма такива проблеми. Гледайте се с мъжа си и се радвайте че сте заедно. Идват такива хубави празници !

Не се отчайвай...тука гледах един филм , семейство правили инвитро докато се получи-и станало на десетото.

# 736
Zazzy- Правих инвитро в Англя-тук е разрешено само един ембрион да се връща-изследванията им показали че шанса е същия.

# 737
здр инвитрото поема ли се от здравната каса някой знае ли и ако не то колко пари да си приготва за това удоволствие?

# 738
здр инвитрото поема ли се от здравната каса някой знае ли и ако не то колко пари да си приготва за това удоволствие?

От касата не, но има фонд за асистирана репродукция (ФАР) и ако отговаряш на условията за финансиране, кандидатстваш и ако вс е наред се сдобиваш и със Заповед! В бгмамма някъде има такава тема, там момичетата, които са по ФАР споделят инфо. Желая ти успех  Peace

edamianova   Hug стискам палци опита да ти повече от успешен  Peace kartiche  Hug за утре  Praynig много късмет за утре иииии не отписвай нещата предварително  Peace

# 739
Здравейте!Някой знае ли,до кой номер са стигнали и къде мога да проверявам?Аз съм 9877 от 20.10.2010г .и по колко молби разглеждат на месец?

# 740
Здравейте!Някой знае ли,до кой номер са стигнали и къде мога да проверявам?Аз съм 9877 от 20.10.2010г .и по колко молби разглеждат на месец?

_ritta_ както вече споменах в пр си пост има отделна тема за момичетата по ФАР  Peace Не всички можем да се възползваме от него за жалост, не че сме мн богати  Tired ама и избор нямаме
ето линка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=512355.0 за темичката. Успех  Peace

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 12:50 от desdemona

# 741
  • София
edamianova, международните статистики показват, че когато много НЕ става, става след 6-тия опит (средно). Вероятно се получава някакво натрупване, което обръща посоката...или казано по марксистки, "количествените натрувания водят до качествени изменения".

Аз съм си дала "марж" докато навърша 45 г. (само след 14 месеца), дотогава колкото опита успея да вместя, толкова...

# 742
Sharky-много ми харесва този марксиски извод-аз така съм решила-пробвам докато стане...освен това учените всеки ден изобретяват нещо ново.
Аз лично не бих се отказала на 45.....във същия филм показаха семейство на 50 години-които използваха техните клетки но  сурогатна мама и им се родиха близнаци

# 743
Sharky-много ми харесва този марксиски извод-аз така съм решила-пробвам докато стане...освен това учените всеки ден изобретяват нещо ново.
И аз така Peace

# 744
desdemona-Ние с теб сме съгражданки -и аз оригинално съм от Варна 1 Wink

# 745
Здравейте!
Спрях да пиша, защото след последния преглед опита за ин витро се отложи за неопределено време... още 1 месец съм на "Марвелон", после не се знае.... Желая ви успех, момичета, надявам се да се върна в темата... някой ден... Благодаря ви, че ме приехте и за добрите думи   bouquet Желая ви успех и щастливи празници!

# 746
Kalalily, и аз подкрепям казаното за клиника Щерев - записват часове за след 2 седмици. такава им е политиката - аз се бях свързала с тях месеци предварително, преди да искам да почна процедури и ми казаха да им се обадя 2 седмици преди да искам да започна. те са много добра клиника според мен, има много успели момичета там (вкл. и аз)... за мен чакането на опашка не е критерии за качество, та дори може да се смята за неефективна организация в някой случай.

# 747
Lena, и аз съм на мнение, че колкото са повече пациентите, толкова по-голяма е вероятността да те минат на конвейр. Не го казвам в лошия смисъл, но все пак хора се грижат за нас и те си имат граници на възможностите...

# 748
  • София
Момичета, някой знае ли къде зачезна Baby? Надявам се да е партизанка и скоро да ни зарадва с хубави новини Praynig

# 749
Спеед,последно ,бяха спрели стимулацията ,дано е това за което всички ,се надяваме,партизанството Laughing

Общи условия

Активация на акаунт