Дългото чакане след трансфера-5

• 90 537
  • 771
  •   1
Отговори
# 360
  • София
marisil   Hug,дори да са различни референтните стойности,не би следвало самите стойности да  се влияят от тях. Все пак,ЧХГ 20 след два дни или расте или намалява,няма значение от това,при какви стойности лабораторията счита теста за положителен. Thinking Мерните единици са еднакви. newsm78 Все пак,винаги има и шанс самата лаборатория да сбърка. Но,абсолютно подкрпям Дездемона-това с тестовете може да те побърка- след биохимичната,при която направих само един тест и после пиклив,при следващия опит пусках кръвни през ден и не знам как не стигнах до лудница. Каквото има да става,ще стане-със или без тест. Дано да имаш късмет и да видите точица на прегледа  Praynig

# 361
момичета много гадно е това с уринарни и кръвни тестове, но не бъркайте стойностите в двата вида. Това че в кръвния има например 5 ЧХГ не означава че в уринарния, който има чуствителност 25 или 50  трябва да е същото за да го отчете теста, все пак за да излезе в урината кръвта минава през няколко органа и те усвояват своето. Освен това всеки организъм по различен начин пропуска телесните течности към отделителната система / някой по- бавно, други по-малко/. Но все пак ниски стойности на кръвен тест и отрицателен уринарен на 14-18 ден след ЕТ са доста необнадеждаващи.

Sharky не съм те забравила, само се чудя дали е уместно да се изкажа.

# 362
. Но все пак ниски стойности на кръвен тест и отрицателен уринарен на 14-18 ден след ЕТ са доста необнадеждаващи.

newsm45 newsm17 EFP

# 363
marisil писах ти в другата тема

# 364
  • София
Sharky не съм те забравила, само се чудя дали е уместно да се изкажа.

Не, напротив. колкото повече знаем всички, толкова по-добре.

Аз междувременно доста се рових из нета по темата с ПГС на бластомер и бластоцист, биопсия на полярни тела и т.н. и стигнах до следния извод - тъй като първите две дават поне по 10% грешка (дори при скрининг на пълния набор от хромозоми), а биопсията на първо + втори полярно тяло дава 87% верен резултат, подари близостта на "коректността"  на двата вида теста, е по-подходящо да се прави само биопсията на полярните тела. Моля потвърди, че правилно съм разбрала Simple Smile.

Стаменов на мен на последната ни "среща" каза, че след Нова година ще почнат на правят биопсия на полярни тела.

# 365
Хайде и аз да се изповядам.  tooth
Ами днес ми е 14-ти ден от ЕТ. Направих си 3 различни уринарни теста и все отрицателни. Така да се каже приключих за тази година с бебеправенето.  luvbed
Утре ми е кръвния тест, но явно ще отида само да попълним статистиката както се казва.
Не се тръшкам, тъжно ми е малко, че точно преди Коледа нямам подарък и малко си поревах после ама само
10 минути, но какво да се прави такъв е живота.
През всичките 10 години вече свикнах с тази мисъл и станах специалист по тестовете. Добре че поне лятото видях за малко 2-те чертички, та да видя как изглежда + тест.  smile3521

edamianova дано ти да получиш коледен подарък!   newsm10 smile3504

# 366
kartiche все пак ти стискам палци за утрешният тест  Praynig

Пък аз, не искам да си правя повече нито кръвен, нито пиклив. Харесва ми идеята да съм бременна  Mr. Green Но денят на истината наближава  Crazy - втори кръвен на 22.12  Praynig

# 367
kartiche все пак ти стискам палци за утрешният тест  Praynig

Пък аз, не искам да си правя повече нито кръвен, нито пиклив. Харесва ми идеята да съм бременна  Mr. Green Но денят на истината наближава  Crazy - втори кръвен на 22.12  Praynig

kartiche Hug много рано отписа опита миличка  Peace Рано е още за заключения! Аз смятам, че утре ще ни пишеш пак тук с хубави новини и едно мн бременно ЧХГ  Peace Стиснала съм палците  Praynig... иии не ги пускам и за теб Ilita♥♥♥   Hug Peace много късмет на 22.12

# 368
dneska si pravih kraven i toi e -------  Cry,sajalqvam i za marisil no nqma da se ot4aivame Naughty  za6oto idva nova godina nov kasmet Grinning

# 369
momi4eta 6e mi obqsnite li kakvo e biopsiq na polqrni tela.za kakvo se pravi

# 370
# 371
Шарки, потресаващи линкове! Много благодаря.

# 372
Момичета след толкова чакане ..спираме дотук ,вчера ЧХГ ми беше 17  newsm45 newsm45
Съкрушена съм..незнам какво да мисля,какво да правя и как ще посрещна Коледа ooooh!
 Praynig Praynig се поне двете ембрита от първия път да оцелят за ЗЕТ  Praynig

# 373
  • Малта
Момичета след толкова чакане ..спираме дотук ,вчера ЧХГ ми беше 17  newsm45 newsm45
Съкрушена съм..незнам какво да мисля,какво да правя и как ще посрещна Коледа ooooh!
 Praynig Praynig се поне двете ембрита от първия път да оцелят за ЗЕТ  Praynig

И АЗ ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗАЕДНО С ТЕБ  Praynig Praynig Praynig До следващия път когато ще се похвалиш с  EFP preggo

# 374
  • Atlanta
Марисил, много съжалявам миличка, знам колко боли   bouquet
Аз още плача всеки ден и се питам защо. Но трябва да бъдем силни и да продължим борбата. Прегръщам те силно!

Общи условия

Активация на акаунт