Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 129
  • 764
  •   2
Отговори
# 15
  • Русе
Включвам се и аз да пожелая успех на всички момичета и скоро да завалят само положителни тесчета в тази тема Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 16
  • Малта
и Аз тук Hug да даде Господ  EFP , а след тях и  preggo, а после и най- красивите и здрави  smile3504 newsm32 newsm63
Вяра, Надежда и много Любов желая за всички нас !!!!!!!!!!!!!!!

# 17
Момичета продължавам с отчета. 4ти ден от стимулация с Пурегон (100+100) и на видеозона само един фоликул... Меко казано разочароващо и не само за мене(май докторите очакваха повечко)... Започнах и Меногон 1+2. Да видим след два дена какво ще става.
Кажете при вас на 4ти ден колко фоликула имахте?

# 18
Здравейте момичета при нас нещата  май не са се получили Cry. Утре ще видя резултата от кръвния, но имам леко кръвотечение и ми намирисва на цикъл, за мое най-голямо съжаление. Но докато не видя кръвния все още се надявам. Praynig, въпреки, че резултата е ясен. Не знам защо, но бях сигурна, че нещата няма да се получат от първия път при нас ( въпреки, че не спирах да моля). Ами утре вече ще знам, не ми остава нищо друго освен още една нощ надежди и чудоооо. :hug Praynig Cry

# 19
  • София
Цопвам се и аз тук с шеметна сила, от днес 13.40 мътя 4 ембрита, върнати на 3ти ден.  А дано всичките да се излюпят easter easter easter easter

# 20
Зайче, и чудеса стават, стискам палци Praynig

Шарки, мъти красавците Grinning, така добре вървят при теб нещата от началото на този опит, че няма начин да не стане Hug

# 21
  • София
Момичета продължавам с отчета. 4ти ден от стимулация с Пурегон (100+100) и на видеозона само един фоликул... Меко казано разочароващо и не само за мене(май докторите очакваха повечко)... Започнах и Меногон 1+2. Да видим след два дена какво ще става.

Аз писах преди няколко дена. Направих два фоликула, които спряха да се развиват и на 7 ден прекратихме процедурата. Само че аз бях на "Гонал" и "Меногон" по 300. Дано при теб нещата тръгнат добре, имаш време да образуваш още фоликули  Praynig

Шарки, стискам палци!  Praynig

# 22
Деси благодаря за инфото. Надявам се да потръгне. Simple Smile
Шарки, успех с мътенето и да се похвалиш после с броя на пиленцата.   newsm63  twin_neutral

# 23
HugУспехи на вси4ки

# 24
Запис и от мен  Grinning

# 25
zai4e86 стиснати силно палци имаш от мен и дано чудото стане Praynig Praynig Praynig
шарки и за теб стиснати палчета

# 26
Шарки  Hug браво и късмет  Praynig
Деси  Hug и виждам, че въпреки неуспеха струи оптимизъм от теб  Peace Дано скоро сбъднеш мечтата си  Praynig От сърце го желая на всички ни  Praynig
IrinaB. успешно начало и още по-успешен край  Praynig
Зайче  Praynig моля се за теб! Дани се похвалиш с хубави новини! Очаквай чудото си!!!
Саманта   Hug знам, че ти е тъжно сега и мн те боли, но знам а и усещам, че мн скоро ще се завърнеш отново  Peaceи този път ще успееш! Вярвам! Praynig Praynig Praynig
Момичета, аз днес съм 3-ти ден след трансфер и тази вечер ми се появиха кратки и режещи болки в корема, че и по-нагоре сякаш  newsm78 въпреки, че бях пила Но-шпа ... както и леко в яйчниците ... сякаш ... достраша ме ... от какво ли може да е  Rolling Eyes

# 27
Да Десдемона ще се завърна ,имам някои идеи вмомента ,но повече подробности ще споделя като ги обсъдя с доки Hug Hug Hug
Пожелавам ти много успех мила.

# 28
Здравейте и от мен. Дано да приемате едно старо-ново попълнение Simple Smile Накратко това ми е 2-ро ин витро. Първото беше началото на 2008-ма. Тогава ми изкараха 25 яйцеклетки и въпреки бройката ми беше супер леко и приповдигнато. Върнаха ми 2 ембриончета и се захвана едничко-нашето щастие. Имахме и замразени, но не се получи с тях. Този път въпреки не силните дози лекарства ми извадиха 35 яйцеклетки и съм подута като плондер. Спазвам белтъчна диета, много течности и т.н. дано да се размине хиперстимулацията. Но определено има разлика, стомаха ми се разбута и други такива болежки. Казаха ми че е нормално. Трансфера ще бъде пак на 5-ти ден като предния път.
desdemona нормално е според мен да има такива болки, поне при мен се случи веднъж след положителния тест-така ме проряза корема, че не знаех какво да си мисля. Също си спомням,че на 4-5-ти ден от трансфера ме боля корема като за цикъл и то доста все едно всеки момент ще дойде, а беше рано за такъв. Някъде четох че това може да е било имплантацията. От там на сетне след тези дни никакви, ама никакви симптоми, нито гърди, нито кръст, нито корем. Постоянно се ядосвах че нищо ми няма. Като те заболи лягай веднага да си почиваш.
Успех момичета, искрено се възхищавам на всяка една  Hug

# 29
Здравейте, момичета!
И аз се включвам, макар че не знам кога точно догодина ще започна нова процедура. Пожелавам на всички нас успех и много   EFP EFP EFP EFP EFP EFP EFP newsm20!!! newsm20 newsm20

IrinaB,
В моите първи постове съм описала моя първи опит, който се проточи под формата на 3 под-опита, имах същия проблем- слаб отговор на яйчниците. ако искаш прочети, може да ти е полезно.

Общи условия

Активация на акаунт