Познайте си детето!

• 10 679
  • 148
  •   1
Отговори
# 75
Правилно - трябва да има защита на снимките и трябва този, който си е познал детето, да рови до дупка, за да не се повтаря такова нещо...
Но какво ли се чудите?! В България защита на лични данни няма, какво остава за снимки в и-нет, качени, където им е паднало на хората...
Лично аз имам поне 100 познати, които се надпреварват да качват снимките на децата си - я по конкурси, я по разни други простотии, пък после защо така, защо иначе.

# 76
  • Semmerzake, Белгия
Ужасена съм изобщо от клипа, дори не се й заслушах в тъпата песен. Толкова страдание и болка има в него. Що за гнусни хора има????  #2gunfireТакива потресаващи кадри към една чалгаджийска песен? Изобщо някой в България следи ли за подобни клипове и песни???? Браво на момичетата, каито са информирали различните инстанции, но дали ще има ефект  smile3516
Не открих познато детенце в клипа за радост. А на тези които са открили...... какво бихте могли да сторите.....
Възмутена съм!

# 77
Съгласна съм с Василиса, че има хора, които ще се повлияят от такава песен, в този жанр, изпята от изпълнител, който им е близък по звучене, душевност и пр.
Но начинът по който са го направили не е правилният. И понеже има явни нарушения, нека си понесат последствията.

# 78
Прочетох, че за 2 дни песента била гледана над 50 000 пъти в нета.
Дали "песента" или "клипа" с кадрите на "тези, родени без любов, деца"?

http://www.slusham.com/rodeni-bez-lyubov-pop-folkat-bori-izostav … eto-na-detsa.html

# 79
И от кликовете на възмутените би могла да се докара тази бройка.

# 80
  • София
Все още нищо от Агенцията и Уницеф. Имам чувството, че ако бях писала до Брад Пит и до Мадона, по-бързо щяха да се задвижат нещата и да се разкарат кадрите. А може би аз съм твърде припряна, не знам.
Сега се сетих още нещо: "Господари на ефира" дали биха се заинтригували от подобен сигнал? Нали Магърдич Халваджиян е продуцент и на Шесторката, и на Господарите.

# 81
Милинка, не се колебай, а прати един меил до „Господари на ефира“. Може пък те да реагират.

# 82
Съгласна съм с Василиса, че има хора, които ще се повлияят от такава песен, в този жанр, изпята от изпълнител, който им е близък по звучене, душевност и пр.
Но начинът по който са го направили не е правилният. И понеже има явни нарушения, нека си понесат последствията.

В общи линии това е и моето мнение. Това не е моята музика, но пък от друга страна тоЧно тези които най-Често оставят децата си в домове са поЧитатели на жанра и за тях може би трябва нещо тоЧно в този стил. И аз мисля Че децата в наЧалото на клипа са сложени като контраст, а не като 'деца родени без любов'. Но наЧинът не е правилен, макар Че каЧите ли снимки във Фейсбук, те стават тяхна собсвеност, което знаЧи Че може да се използват и за подобни цели. С радост видях клипът е свален от линка който е пуснала ВеЧерница, там се мъдри само снимката на певаЧа. В първия линк от списъка на Андйелина също не се открива, но във втория си стои тоЧно клипът с децата. Равносметка е Че нещо сте постигнали и това е хубаво, но едва ли Човек може да се занимава с всеки сайт който е каЧил клипа. 

# 83
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Вие не спирате да ме изумявате! Как така някой ще използва снимка на чуждо дете? С каквато и да е цел!?  Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 84
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Вие не спирате да ме изумявате! Как така някой ще използва снимка на чуждо дете? С каквато и да е цел!?  Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

Не се изумявай, ами просто не каЧвай снимки във Фейсбук защото веднъж каЧени, те са тяхна собственост и могат да ги ползват за каквото пожелаят. Ако искат и дрога могат да рекламират с твоите снимки. Не видях някой да твърди Че е хубаво да крадат снимки или да е изпаднал в див възторг от клипа, та аз пък се изумявам на твоето изумление.

# 85
Vjara e права!

По скоро трябва да се четат условията на сайтва, в които си качвате снимката! Обикновено 99,99% от хората, когато се регистрират някъде не четат условията, а директно натискат Accept, Next, OK и т.н. /aз също съм от тези хора/.

Специално Фейсбук си имат клауза, според която, снимки качени на тяхната страница, автоматично стават тяхна собственост!

Чели ли сте правилата на Gmail, Snimka, Album, imageshack и прочие и прочие? Ha 100% ли сте сигурни, че публикуваните там снимки са ваша собственост? Защото аз не съм ги чела и не мога да съм убедена в това!

Относно песента и клипа: Няма да коментирам, защото смятам, че не всички в тази тема се "борят" с чисти цели!  Wink

# 86
... не каЧвай снимки във Фейсбук защото веднъж каЧени, те са тяхна собственост и могат да ги ползват за каквото пожелаят. Ако искат и дрога могат да рекламират с твоите снимки...

Договорите не могат да се сключват в нарушение на закона, в противоречие на добрите нрави и пр. ...

ПП И "Фейсбук" ли е "автор" на клипа, само те ли го разпространяват?

# 87
Само аз ли не виждам Никакви деца?Има снимка-явно на певеца и нищо друго през цялото време....

# 88
Явно са цензурирали клипа, или се е самоцензурирал.

# 89
Само аз ли не виждам Никакви деца?Има снимка-явно на певеца и нищо друго през цялото време....

Има и такъва вариант на клипа, освен този с децата. Само той ли е останал в нета?

Общи условия

Активация на акаунт