Оглеждате ли се вече за коледни подаръци?

• 22 997
  • 241
  •   1
Отговори
# 195
Вчера посетих панаира на книгата- има разкошни енциклопедии и книги, някои са с намалени цени, харесах и книжки на английски и немски със стикери. Пак ще ходя да си докупувам.

# 196
  • в света на илюзиите
И аз ги видях вчера китарите и барабаните в Хиполенд. Наистина (за моя огромна жалост) не стават за тийнове Crazy, но за 9,10 годишни са си екстра  Mr. Green

# 197
За Нърф - моите деца много си играят с тях - на 6 и 11 г. са. Понякога даже и аз се включвам - те тичат из хола като луди, аз ги целя от дивана Mr. Green... А като излизат на двора, цяла банда с Нърфове....голямо забавление пада!
А лепи ли се за дрехите, ако взема само пистолета , без жилетките? newsm78
Хич не ми допада като играчка - има къде-къде по-интересни неща , но това си е поръчал в детската и хич и не ще да знае за друго...Вчера му показвах разни изкушения в нет-а, не успях да го склоня - тях щял да си ги поръча за други Коледи, за тази - Нърф и това си е!!!
Пък щерката за да ми помогне му каза, че няма да има много други Коледи, щото 2012 щял да свършва света Crazy...
Да ти кажа чустно, на трико не се лепят. Залепват на нещо плетено, на одеяло. А ти защо държиш да залепва, за да се разбере, че е уцелен ли? То, бая силно те перват стрелите, нищо, че са дунапренени Mr. Green. Аз също доста време бях против всякакви такива играчки - пищови, мечове.....но вече се предадох.

# 198
  • 1st floor
Да ти кажа чустно, на трико не се лепят. Залепват на нещо плетено, на одеяло. А ти защо държиш да залепва, за да се разбере, че е уцелен ли? То, бая силно те перват стрелите, нищо, че са дунапренени Mr. Green. Аз също доста време бях против всякакви такива играчки - пищови, мечове.....но вече се предадох.
Не държа да се лепят, а се чудех дали може да се играе без жилетките или мишената - в крайна сметка ги разгледах на живо - едните патрони са с бодлички отпред, а другите са заоблени ,гумени - няма как да се залепят за нищо...И купих най-евтиния вариант - пистолета с лазер, защото не ме впечатлиха много , ама това си е поръчал за детската и го взех... Rolling Eyes...Той е с гумени отпред патрони...Имаше две момченца 3-4 клас в магазина,които купуваха патрони, питах дали боли като те уцелят - казаха не!  Thinking

# 199
  • София
Заради този най-евтиният пистолет с гумените патрони ме викаха при директорката на училището миналата година - момчетата играли в двора с пистолетите си и уцелили (в тялото) съученичка. Голям проблем стана  Embarassed. Ще кажеш че са носили истинско оръжие в училище. Отнесох по една лекция тогава от учителите и директорката как възпитавам в детето агресия като му давам да играе с "оръжие" и прибрах пистолета...

# 200
  • 1st floor
Майка на агресор, а? Mr. Green
А резервни патрони отделно за него има ли, защото там от където го купих нямаше точно същите? newsm78
И предполагам за лазера трябват батерии - знаеш ли какви и колко? newsm78

# 201
  • Пловдив
По Дисни канала рекламират една игра Околосветско Пътешствие и гледам че в Метро я има. Някой да знае как се играе и интересна ли е на децата.

# 202
  • София
Майка на агресор, а? Mr. Green
А резервни патрони отделно за него има ли, защото там от където го купих нямаше точно същите? newsm78
И предполагам за лазера трябват батерии - знаеш ли какви и колко? newsm78

Мисля, че ги има патрони в Хиполенд, който е в Сердика център. Не съм ги пробала, но ги видях че изглеждат по същия начин - с гумено връхче накрая. Бяха в пликчета около 20 патрона за 6лв.

# 203
  • 1st floor
Мисля, че ги има патрони в Хиполенд, който е в Сердика център. Не съм ги пробала, но ги видях че изглеждат по същия начин - с гумено връхче накрая. Бяха в пликчета около 20 патрона за 6лв.
Мерси! Добра цена е това, защото аз гледах 6 за  5 лева...

# 204
  • София
Някой питаше за научни експерименти.

# 205
  • София
Някой питаше за научни експерименти.

Мерси. Аз питах, но вече купих физиката на kosmos. На панаира на книгата я имаше с отстъпка и можеше да се разгледа книжката и всичко в комплекта. Харесаха ми нещата, личи че частите са качествени. Книжката е с цветни илюстрации и на български,  въпреки че фирмата производител е немска. В книжката има и теоретична част и експерименти. Постарали са се хората..

# 206
Моля, дайте идеи за подарък за 16 годишен младеж - без книга Rolling Eyes Цена - като за приятелско дете, не е за моят син.
Всяка година изпадам в шах като трябва да измислям подарък за тинейджър. Миналата година беше флашка с много хубав дизайн, но тази година какво ... newsm78

# 207
Здравейте,
нашето писмо се преработва за 4-ти път и корекциите вървят след новите реклами по детските канали Simple Smile Относно експериментите, аз намерих това: http://detski-igrachki.com/index.php?cPath=21_22_290   
http://detski-igrachki.com/index.php?cPath=21_108_242
А дядо Коледа трябва да донесе в детската градина игра с фокуси, но ако е възможно да не е много сложно, нещо по-елементарно като за 6 години. Предложения?

# 208
  • София
Ако младежът е любител на спорта, в магазините за планинска екипировка, скиоборудване, фитнес и прочие има страхотни неща.
Скоро подарихме малък термос Примус на бордист остана очарован. Laughing

# 209
Моля, дайте идеи за подарък за 16 годишен младеж - без книга Rolling Eyes Цена - като за приятелско дете, не е за моят син.
Всяка година изпадам в шах като трябва да измислям подарък за тинейджър. Миналата година беше флашка с много хубав дизайн, но тази година какво ... newsm78
Аз бих взела някакъв парфюм или друга козметика и готово  Wink, та той си е почти мъж.

Общи условия

Активация на акаунт