Оглеждате ли се вече за коледни подаръци?

• 22 997
  • 241
  •   1
Отговори
# 210
А резервни патрони отделно за него има ли, защото там от където го купих нямаше точно същите? newsm78
Патрони и голямо разнообразие от пистолети има в Комсед, The Mall.

Вчера купих на сина ми най-евтиния модел:

# 211
Малката искаше хеликоптер, но и купих череп с перка от Била, лети точно като хеликоптерите. Много ще се смее с него.

# 212
  • 1st floor
А резервни патрони отделно за него има ли, защото там от където го купих нямаше точно същите? newsm78
Патрони и голямо разнообразие от пистолети има в Комсед, The Mall.

Вчера купих на сина ми най-евтиния модел:

И аз купих този с лазера - 21-22 лв.беше , с три патрона...Но от снимката ми направи впечатление, че на моя патроните му бяха от долу под пистолета - да не са ми пробутали менте някакво?  newsm78

# 213
  • София
papi6, каква е цената на летящите черепи?

# 214
И аз купих този с лазера - 21-22 лв.беше , с три патрона...Но от снимката ми направи впечатление, че на моя патроните му бяха от долу под пистолета - да не са ми пробутали менте някакво?  newsm78
Ако е менте, значи и на мен са ми пробутали такова. Laughing

Спокойно! Peace И на нашия пистолет патроните са отдолу.
Ето го:

# 215
  • София
Моля, дайте идеи за подарък за 16 годишен младеж - без книга Rolling Eyes Цена - като за приятелско дете, не е за моят син.

Портфейл (повечето си падат по онези шарените на някоя известна марка), дрешка, колан, ваучер за билярд от сайтовете за колективно пазаруване (аз съм приготвила един такъв като част от подаръците).

Аз имам питане за една играчка за моя племенник, който е на три години. Наскоро видях едно нещо, т.нар. "музикално килимче". Плоскост с изписани цифри от 1 до 9. Ако стъпиш на някоя от цифрите, тя издава някакъв звук. "Килимчето" е комплектовано с ръководство за "танци" и е подходящо за деца до 18 кг. Някой има ли впечатления?

# 216
papi6, каква е цената на летящите черепи?
Доста неща накупувахме, щолени и др. вкусотии, та не мога да се сетя сега, май под 30 лв. беше. Ще питам съпруга ми, дано той е забелязал точно.
Като лети и ченето му щрака, много е смешен.

# 217
  • София
Дано е и издържлив, че все ремонтираме летящите играчки с дистанционно.

# 218
Аз имам питане за една играчка за моя племенник, който е на три години. Наскоро видях едно нещо, т.нар. "музикално килимче". Плоскост с изписани цифри от 1 до 9. Ако стъпиш на някоя от цифрите, тя издава някакъв звук. "Килимчето" е комплектовано с ръководство за "танци" и е подходящо за деца до 18 кг. Някой има ли впечатления?
Мисля, че това килимче е подходящо за по-малко дете.
Моят тригодишен син със сигурност не би си играл дълго време с него.

# 219
  • София
Има някакво музикално килимче в новия каталог на Метро. Цената му е 29,99лв.

# 220
Има някакво музикално килимче в новия каталог на Метро. Цената му е 29,99лв.
Ако става въпрос за това килимче, на кутията пише, че е за деца над 3 год. Thinking:
http://www.igra4kite.com/images/bart_16068.jpg

# 221
  • София
Точно това е, Фран, но в каталога не е указана възраст. Хм, много голяма разлика в цената, в сайта струва 65,90лв.  Shocked

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 10:39 от Спунк

# 222
  • София
Ако става въпрос за това килимче, на кутията пише, че е за деца над 3 год. Thinking:
http://www.igra4kite.com/images/bart_16068.jpg

Същото килимче подариха на племенничката ми, която е на 7. Определено е за малко по-големи деца. Пуска се музика и светват цифрите, на които трябва да стъпиш. Ако не ги уцелиш, се чува звук. Забавно е, тя доста си играе на него.

# 223
  • София
Сега съм в чуденка за това килимче. Но 30 лв е добра цена, като се има предвид, че някъде по сайтовете мернах цени от порядъка на стотина лева. Май ще търся нещо друго...

# 224
  • Там, където ме обичат
Изчетох всичко до тук, но не открих нашия подарък - като за младеж на 15. Не си пада по козметиката, рафтът му е пълен, забравя да ползва. Не се радва особено на книги и дрехи. Миналата година пожънах успех с комплекта с фокуси. А тази година съм безидейна... Давайте предложения момичета, че ДК да не се изложи Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт